2022. augusztus 15., hétfő

Amorf pletykafigurák

 Helló bagolykövesek! A nyár beköszöntével egyre növekszik az esztelenségi faktor, az emberek az időjárás hevében cselekednek. Szóval készüljetek fel, mert ez húzós menet lesz.



Sokan próbálnak ki új stílusokat most, hogy itt a nyár. Deák Sarolta éppen a raszta korszakát éli. Azt természetesen egyik forrásunk se tudta kideríteni, hogy ez valami tradicionális döntés alapján született, vagy esetlegesen a család erőszakolta a lányra, mindenesetre egy mugli divatügynökség megkereste az eridonost a közösségi média oldalán. Ha azonban elfogadja az ajánlatot, könnyen lehet, hogy itt kell hagyja a sulit. Ilyen fiatalon ekkora döntést hozni...



Kőszegi Róza Amélia és Marina Darik megmutatták, mi az igazi girl power. A minap elkaptuk, ahogy az újra összeállt duó együtt ment el színházba egy romantikus darabot megnézni, majd együtt vacsoráztak egy étteremben. Mind a ketten csodásan festettek, Marina pedig még rózsát is adott Améliának. Mi ez, ha nem randi? Míg Marina Darikról elég sok kétértelmű pletykát hallani, Amélia neve eddig még csak az elutazott Móriccal volt egy lapon említve. Talán a lány is a szivárvány egy színeként találta meg újra önmagát?
 


Újabb szerelmi háromszög, ám ezúttal egy rellonos keményfiú szíve tört bele. A középső Somogyi fiú azt hitte, hogy talán örökre magáénak tudhatja Havas-Mezei Margaréta szívét, ám az teljesen behavazódott. Az Oisin frontemberét az utóbbi időben elég sok lány lengte körbe, és valószínűleg még teszi most is, így sokan értetlenkedve állnak a navinés naivitása miatt. Winter Cone Danvers valószínűleg a lehető legrosszabb döntés, pláne ha megnézzük, a másik sarokban ki áll a bokszmeccsen. Ám egy percig se aggódj Somogyi Ervin Dominik, valaki biztos lesz, aki összeragasztja majd a törött szíved.
 


BUSTED! Elcsíptük a legújabb párost boldogan andalogni a vízesésénél. Rashmi Kaur alig lépte még csak át a Bagolykő küszöbét, máris kifogta magának az egyik sárgát. Már a beszélgetésük kezdetén is mind a ketten csurom vizesek voltak, ami lássuk be, Jacob Lehmannak elég jól áll - nem okolunk semmiért Rashmi -, ám a dolog odáig bonyolódott, hogy a fiú feje a lány ölében landolt. Hogy ez után mi történt, az már csak történelem. A kérdés inkább az, hogy lesz-e folytatás. Én már elő is álltam a legjobb shipnévvel, szóval aki szurkol nekik, az hirdesse velem: Team Jashmi!


Ez minden mostanra, de ne aggódjatok, hamarosan visszatérek!
Addig is küldjétek, ha találtok valamit. XX
 

Nincsenek megjegyzések: