2022. március 15., kedd

Év végi összes 2021/22 ősz-tél

A Diákönkormányzat ismét jelentkezik egy tanévzáró összegzéssel, egyrészt arról, mit csináltunk eddig, másrészt arról, mit tervezünk még csinálni Veletek, Nektek, Értetek! Bízom, illetve bízunk benne, hogy mindenki számára kellemesen teltek az elmúlt hónapok, valamint tanulmányi szempontból is sikeres, megelégedésre okot adó évet hagyhattok magatok mögött.

Leggrandiózusabb és egyben legfontosabb eseményünkként, a végzősök báljával bizonyára a legtöbben találkoztatok. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, és reméljük, jól éreztétek magatokat az egy estére kapuit nyitott Csodaországban! Az eseményen készült fotók és mozgófényképek közül idén először pedig rendelhettek is! A DÖK terem a megjelenés napjára átalakul egy kisebbfajta kiállítóteremmé, a falakra sok-sok kép, emlék kerül majd kitűzésre, gyertek el és válogassatok közülük. Tudjuk, hogy az előhívás sokáig tartott, de hát jó munkához idő kell, a képek pedig szerencsére nem veszítenek varázsukból. Végzősök, nem végzősök, mindenki találhat magáról előnyös pillanatban vagy pillanatokban készült emlékeket, nézzétek és kutassátok fel őket.

Már csak azért is érdemes meglesni a fotókat, mert amennyiben úgy döntenétek, hogy egyikből-másikból megvásároltok egy példányt, pénzetekkel a Budanekeresdi Lénypark lakóit támogathatjátok. Élelmet, felszerelést jelent minden vásárlás a kis nyusziknak, kecskéknek, süniknek, mordongároknak vagy éppen bibiknek egyaránt - éljetek a lehetőséggel!


Mint bizonyára sejtitek, a következő évben változások várhatóak a Diákönkormányzat tagjai között. Mindenről nem rántanánk le a leplet, de azért, hogy senki se aggódjon emiatt nyáron, már most felfednénk az új, leendő elnök kilétét, aki pedig nem más, mint a navinések szeretett kis unikornisa: Havas-Mezei Margaréta! A feladatok átadása és átvétele már egy ideje csendben zajlik, hogy minden fennakadást elkerülhessünk a következő tanév kezdetén, hiszen nekünk akkor is százszázalékosan mellettetek és az újon érkező társaitok mellett kell állnunk. Fogadjátok Margarétát szeretettel, kérdés esetén pedig forduljatok hozzá bizalommal!

A DÖK teremben a képeket megtekinthetitek és rendeléseiteket leadhatjátok az alábbi időpontokban:

H: 8-10, valamint 14-18 óra között
K: 8-10, valamint 14-18 óra között
Sz: 8-10, valamint 14-18 óra között
Cs: 8-10, valamint 14-18 óra között
P: 8-10, valamint 14-18 óra között
Sz: 12 és 18 óra között
V: 12 és 18 óra között

Boldog szünetet, kellemes és aktív pihenést kíván a Diákönkormányzat mindenkinek, találkozunk jövőre!



Nincsenek megjegyzések: