2021. április 15., csütörtök

Kortalan kötődések

Ha két ember, ha két lélek sokáig van távol egymástól, abban a pillanatban, hogy újra találkoznak, a sorsuk eldől. Örökre együtt, vagy örökre külön? Összejönni nagy lendülettel, elválni barátságban. Hogy mit is hozott a szünet utáni első néhány nap az érzelmek világában? Lássuk!


Nulladik perces szerelem
Még szinte el sem kezdődött a tanév, két újdonsült tanerő között máris lángra lobbant az a bizonyos érzés egymás iránt. Németh Asztrid és Oláh Milán meglehetősen sok időt töltenek együtt, ránézésre alig tudnak elszakadni egymástól, amikor tanári kötelezettségeiknek kell eleget tenniük, és ahogy vége az oktatásnak, már rohannak is, hogy újra együtt lehessenek. Egymás mellett ülnek a tanáriban, és közösen költik el étkezéseiket is. Úgy tűnik, nem csak egy jó állást, de igen szép szerelmet is nyertek ezzel a tanévvel. Reméljük, hamarosan hivatalossá is válik, de mi már most gratulálunk nekik.

Az a bizonyos "idősebb nő"
Koppány Ricsi neve nem ismeretlen, hiszen már egyetlen itt töltött éve alatt is jó sok borsot tört az emberek orra alá. Most viszont megtörtént vele az, ami minden fiú életében legalább egyszer bekövetkezik: megjelent életében egy mindenképpen viszonzás nélküli szerelem, egy idősebb nő. Nem tanár, de mestertanonc, ráadásul Vizsnyiczky Lilla, aki önmagában is nagy fejtörést tud okozni. A beszámolók alapján első találkozásuk igen véresre sikeredett, és egy jól irányzott orrbetöréssel alapozta meg a fiúnál ezt az előkelő pozíciót. Vajon, ha a kisasszony annyira nem szereti, hogy az Edictumban folyamatosan megjelenik, akkor miért adja ilyen tettekkel az újságírók alá a lovat? Fun fact, hogy a híres művelet éppen a szerkesztőségi szobában történt. Ejj, ejj Lillácska.

Egy szép szerelem végén
Úgy tűnik, a legerősebbnek hitt kapcsolat is képes kifutni oda, hogy a felek kimondják, itt a vége, nem működik. Ez történhetett Rothman igazgató úr és Meyers pszichológus között is, kikről bennfentes mondta el, hogy a szünet alatt kapcsolatuk zátonyra futott. Bár barátokként váltak el, mindenféle hangos vita vagy veszekedés nélkül, a szemfülesek megfigyelhették, hogy Riley komolyabb átalakuláson ment keresztül az elmúlt hetekben, és szinte új kinézettel tért vissza a kezdődő tanévre. Talán a szakítás mégsem volt olyan könnyű a számára, vagy esetleg így veti be magát újra a párkapcsolati piacra? Akárhogy is, mi drukkolunk, hogy minden egyenesbe jöjjön!

Cukormámoros viszontlátósdi
Nincs is jobb egy édes évkezdésnél, legalábbis így gondolta a legkisebb Somogyi fiú, Zente is, aki a cukorkaboltba csábította évfolyamtársát, Hayden Wilsont. A lány csendes, a fiú hangos, így kifejezetten tökéletes párt alkotnak. Talán a külön töltött idő meg is hozta a gyümölcsét, és lángra lobbantak azok a bizonyos érzelmek? A tanórákon szorosan egymás mellett ülő páros igazán jól megérti egymást, így nem kizárt, hogy a szünet csupán olaj volt a tűzre, mely most felrobbant. Reméljük, hogy legalább egy Somogyi szerencsés lesz a szerelemben!

A zene az kell
Kicsit zavaros az ügy, ami a Rellon berkein belül folyik, de az biztos, hogy a zöldeknél alaposan fel lett kavarva az állóvíz. Adott a két Móricka, akik közül az egyik egészen biztos, hogy nyílt szerelmi viszonyt kezdett az Andrássy lánnyal, amire csak azt tudjuk mondani, hogy Merlin óvja a lány anyjának haragjától, míg a másik Móric Marina Darikkal kezdett szorosabb viszonyba. Igen ám, de itt jön a széles vállú, nagyszájú és meglehetősen hangos csavar, vagyis Romhányi Áron, aki teljesen rá van gerjedve Marinára, és úgy tűnik, hogy a lány sem közömbös iránta, ugyanis rendszeresen együtt lógnak, és az intenzív adok-kapokon túl látszik, hogy igencsak csillog a szemük. Két vasat a tűzben, Ms. Darik? Veszélyes.



Nincsenek megjegyzések: