2020. június 15., hétfő

Manóléptekkel oson felénk a szünet

Ugyan még az iskolapadot koptatjuk egy kis ideig, de hivatalosan már nyár van. Az idő most kezdett el éppen csigalassúsággal vándorolni, azonban a tervek a szünetre már születőben vannak. Te merre töltöd a nyarat?

Csepreghy Péter: Hűha. Ez... *nyeli le a falat sajtos pufit és nyalja le egyesével ujjait* ...egy nagyon jó kérdés. Sok időt szeretnék tölteni vízparton és szeretném fejleszteni a francia tudásomat. Az a tervem, hogy a következő tanévben már tudok majd gagyogni valamit fransziául. Plusz a kiskrupomat is szeretném nagyobb fegyelemre nevelni, de nem íratom be nyári varázseb suliba, hanem én szeretném megtanítani mindenfélére. De amúgy összességében; szeretnék a barátaimmal és anyukámmal lenni, nyelvet tanulni, kutyát tanítani és annyit a vízben lenni, hogy úszóhártya nőjön az ujjaim közé.

Vlad Z. Marcell: Megint meglátogatom a nagyiékat Koreában, a születésnapomat is ott ünneplem, aztán majd itt is, ha hazajöttem. Ilyenkor próbálok minél több időt az ottani barátaimmal tölteni, a papáék néha már panaszkodnak is, hogy csak aludni megyek haza, azt sem sokáig. Illetve papírokat is intéznem kell, de azt inkább a végén.

Dobó Linnea: Hazamegyek Pestre - kaptam egy lehetőséget arra, hogy a nyáron részt vegyek egy kortárs művészeti kurzuson, amelynek része a köztéri művészet is. És persze a szokásos dolgok, kijárok majd össze-vissza a mugli haverjaimmal, lesz időnk kiidegelni egymást a kistestvéreimmel.

Fodor Rebeka: Óriási terveim vannak. Eddig mugli iskolában tanultam, de az idei tanév már most teljesen megváltoztatta a nézeteimet. Nagyon szeretném rávenni a szüleimet, hogy elmenjünk egy rezervátumba anyával, ahol mindenféle lényt láthatok.

Rentai Boglárka: Tanulni fogok, természetesen. Na meg mindennap időt szakítok a sportra, és elmegyek végre színházba, mert már ezer éve voltam. Nem túl izgalmas.

Zippzhar Mária Stella: Szeretnék valami kalandosat csinálni! Felfedezni egy helyet, ahol még soha nem jártam - nem kell, hogy messze legyen, csak új -, vagy kipróbálni valamit, amit eddig nem mertem vagy nem akartam. Elmenni mondjuk valahová túrázni egyet, madarakat keresni a fákon, bogarakat az avarban. Sőt! Ha este megyek, akkor mindenképp szeretnék vagy sünit, vagy denevért találni! *-* Ugyanígy el tudom képzelni azt is, hogy fogom magam és elindulok a városban, aztán kilyukadok valahol, és hát mivel nem kell tartanom attól, hogy bárhonnan elkések, szeretnék ELTÉVEDNI. Nagyon. Mármint oké, utána megtalálnám merre kell menni, de előtte eltévednék egy kicsit, Pesten vagy Nekeresden, megnézném mit találok úgy. Vinnék kis füzetet, ceruzát, rajzolnék kincsestérképet, aztán... hm. Jó persze, egész nyáron talán ezt nem lehetne, mindenképp szeretnék sokat gyakorolni, mind bűbájokat, mind a repülést. Valószínűleg mire odáig jutunk elegem lesz a tankönyvekből és a könyvtárból annyira, hogy ne akarjak regényeket bújni egész álló nap, de biztos vagyok benne, hogy az olvasás sem felejtődik majd el... maximum egy rövidke szünet után kerítek rá sort.

Juhász Laura: A terveim? Hűha, még nem igazán gondolkodtam el erről. Gondolom dolgozom, meg találkozom párszor a barátaimmal, de ez a suli időszakra is igaz. Hm. Pihenek! Ó, és jó lenne pár napra elutazni valahova, mondjuk valami hegyvidékre, vagy vízpartra. Azt hiszem, megyek is utánajárni, hogy hova érdemes...

Lóránt Bence: Ez egy jó kérdés. Szerintem Emmával elmegyek melegebb éghajlatraaa, hahaha!
Amúgy tényleg, valami pihenés, vagy ha lesz valami iskolai szervezésű dolog, akkor talán oda is. Meg persze tanulok. Persze.

Sydney Diana Fisher: Hát, szerintem a kedvenc nővérkémmel meg bátyámmal töltöm a nyarat és kiélvezem, hogy újra velük lehetek. Jó lenne strandolni, utazgatni, meg csak úgy lenni. Meg persze megismerni Magyarországot.

Farkas Zétény: Ha gondolod eljöhetnél hozzám, hogy arcképeket készíthessek rólad. Például ezt csinálnám. A másik pedig, hogy gőzöm sincs, majd alakul valahogy.

Darya Mikhaila Kazanova: Hát, mivel még mindig nem sikerült zöldágra vergődnöm Mikhaillal, így valószínű, hogy hazautazom babushkáékhoz. A cirkuszba is tervezek visszamenni, talán még egy-két előadásra is bevesz majd a csapat újra.

Dana Straw Berry: Nyáron elmegyünk Somával kikapcsolódni kicsit a Balatonra, aztán hazautazom a szüleimhez és a testvéreimhez. Hiányzik már a család, rég láttam őket. Természetesen a nővéremhez is elmegyek pár napra látogatóba, aztán majd bulizunk egy jót együtt, és csinálunk egyéb közös programokat is.

Návay Fanni: Nem igazán gondolkoztam még el rajta, mert nem szeretek előre tervezni. Egyelőre szeretném jó eredménnyel letenni a VAV-ot, aztán majd kiderül, mit hoz a nyár. *billeg egyik lábáról a másikra*


Nincsenek megjegyzések: