2020. június 15., hétfő

10 ok, amiért megéri kviddicsezni

Kviddics. Valahol mélyen, tudat alatt mindannyian foglalkozunk ezzel a sporttal. Most biztos azt gondolod, hogy "én ugyan nem", de tessék, máris gondoltál rá, szóval foglalkoztál vele. Most hozunk neked tíz kiváló okot, amiért megéri csatlakozni a csapathoz.


A   k ö z ö s s é g

A kviddicsesek közössége mindig is egy kis szeletet adott ki a nagy egészből, ahogy minden klub és szerveződés az iskola falai között, azonban köztudott, hogy a legszínesebb és legviccesebb társaságot ők teszik ki. Rengeteg belsős poént ismerhetsz meg, része lehetsz a mindennapjaiknak, élvezheted az előnyeiket, ha csatlakozol hozzájuk, és könnyen kiderülhet számodra is, hogy nem csak bugyuta sportolókról van szó.


I s m e r t s é g

Eddig csak egy szürke kisegér voltál és nem tudod, hogyan törj ki ebből, pedig szeretnéd, ha ismernének? Ha kviddicses vagy, ismernek. Tudják, hogy melyik csapat, milyen poszt, mik az erősségeid és a gyengeségeid, egyszerűen belekerülsz a beszélgetésekbe és hidd el, az újoncok mindig érdekesek.


B u l i k,   b u l i k,   b u l i k

Nagyon sok házibuli és spontán összeröffenés kiötlői a kviddicsesek és, bár esélye van a nem oda tartozóknak is bejutni egy-egy ilyen eseményre, nyilván első körben azok között terjednek el ezek az alkalmak, akik játszanak vagy akik járnak azokkal, akik játszanak. Emellett pedig minden meccs után van győzelmi vagy vigasz party, amikre innentől te is hivatalos lennél.


V e g y e s   c s a p a t o k

Ami azt jelenti, hogy más házból valókkal is megismerkedhetsz, és ki tudja, talán a bájitaltan elfogadhatód is könnyebben meglesz, ha a csapattársad a jövőben projektpartnerré válik. Emellett összedolgozhatsz olyanokkal, akikkel korábban nem hitted, hogy akárcsak köszönőviszonyba kerülsz, és ki tudja, talán még a szerelem is befigyel.


K é p e s s é g f e j l e s z t é s

Jó vagy, de lehetnél jobb is, viszont repüléstanon nem igazán mennek rá a kviddicses képességek fejlesztésére? Itt viszont az erőnléted helyes elosztását, az állóképességed növelését is elsajátíthatod, méghozzá profik segítségével. Sőt, továbbmegyek, egy-egy meccsen tehetségkutatók is vannak, vagyis, elképzelhető, hogy mire leszállsz a seprűdről, már egy ifiligás szerződés vár. Eléggé jól hangzik, nem?


M e n ő   e g y e n r u h á k

Emlékszel a tavalyi idény színpompás Okkamijaira? Vagy esetleg a büszkeséget és erőt sugárzó Viharmadarak és Rúnakígyók fogtak meg? Bármelyiket viselheted te is, hiszen saját névre szóló egyenruhád lesz. És ez még nem minden, a kviddicseseknek ugyanis vannak hétköznapi ruháik, melyek azt hirdetik, hogy a csapat tagjai. Elég menő névre szóló csapattagos pólóban járni, vagy éppen a csapat színeiben készült pulcsit hordani, nem? De!


L e g á l i s a n   e l l ó g o t t   t a n ó r á k

Unod a MitVallt? Menekülnél Ragálytanról? Rosszul vagy már attól is, ha a soron következő bájital nyálkás hozzávalóit meglátod? Irány az erőnlét terme! Menj edzeni! Gyakorolj kicsit a seprűdön! A kviddiccsel együtt megnyílnak a lehetőségek. Ez nem azt jelenti, hogy átalhatod az első órákat és nincs többé suli, de ha ég a talaj a talpad alatt, akkor hivatkozhatsz a játékra, és ha csak két nappal is, de később felelsz, csinálhatsz a hitványból kiválót.


J ó t   t e s z   a z   a l a k o d n a k

Tény, hogy aki kviddicsezik, annak kellenek izmok is és célszerű, ha odafigyel az alakjára, viszont láttad te már, hogy milyen jól néznek ki a játékosok? Te tömöd a salátát, mégsem lesz jobb az alakod? Csapatban edzve, motiváltabbá válik az ember, és pillanatok alatt lehet olyan tested, amit elégedetten mutogathatsz.


I g a z i   c s a j / p a s i m á g n e s

Nem sikerül párt találnod, pedig próbálkozol? Van valami, ami nem fogja meg benned az embereket? Játssz! A csapattagság - még akkor is, ha sokszor kispados vagy -, igazi mágnessé válik és hirtelen azon kapod magad, hogy rajongóid vannak, szerelmesleveleket kapsz, és talán még a kiszemelted is elkezd jobban érdeklődni utánad, mint a kínos randin. Mert kviddicsessel járni népszerűséget jelent. Onnantól pedig, hogy ott vagy a csapatban, mindegy, hogy milyen az arcod vagy mennyire vagy magas, tapadni fognak rád.


A   n a g y o n   s z e x i   j á t é k v e z e t ő

Szívesen beszélgetnél Damyan Volkovval, mert elképesztően jól néz ki? Vennél tőle magánórákat? Egyszerűen csak elmerülnél a tekintetében? Nos, nem nehéz a dolog, csak jelentkezned kell az egyik csapatba és bumm, máris megnyílik előtted a Volkovhoz vezető kapu, és hidd el, ha csak beszélgetsz is vele, máris sokkal szebbek lesznek azok a fantáziaálmok. Nem ítél el értük senki, mi is csináljuk. Tele vagyunk fantáziaálmokkal és tudod, sokkal látványosabbakká válnak akkor, amikor mélyen a szemedbe néz. Megéri. Nagyon megéri.

Nincsenek megjegyzések: