2018. július 15., vasárnap

Megtébolyult tanoncok




Andrássy Tamás Milán nemrég szert tett egy divatos kalapra, amit azóta sem hajlandó levenni. Lehet hideg vagy meleg, kint vagy bent, tanítás vagy hétvége, mindig ott virít a fején. Egyes híresztelések szerint még álomra is a kalapban hajtja a fejét. Lássuk be, ennek kivitelezéséhez azért tehetség kell! Elég az hozzá, a professzorok nem igazán díjazzák, hogy az eridonos mestertanonc az órákon is kalapban üldögél. Tudomásunk szerint nem egyszer gyűlt már meg a baja tanerőkkel emiatt.





Azért, mert valaki mosolyog, nem biztos, hogy jó szándékkal közelít. Lasch Dávid Bence legújabb szokása például, hogy arcán kedélyes vonásokkal küld el bárkit melegebb éghajlatra. Sokaknak azonban ez nem is tűnik fel, pontosan a mosoly miatt. Sőt, az áldozatok nagy része inkább azt hiszi, ő hallotta rosszul, amit a rellonos mondott. Sajnos rossz hírünk van a számukra...





Senki sem tudja, mi ütött Slivovics Lily-be, de az elsős levitás az egyik délutánját azzal töltötte, hogy a parkban ülve az arra járókra epés megjegyzéseket tett, kigúnyolta, vagy éppen nemes egyszerűséggel kinevette őket. A legtöbben szerencsére nem vették komolyan, azonban állítólag akadt olyan is, aki elsírta magát a beszólások miatt. Hogy mi lelte a kék diáklányt azon a napon, talán soha nem derül ki.





A rejtélyeknek még nincsen vége! King Jr David ugyanis a minap egy eridonos nyakkendőben jelent meg a tanórán. Hosszú ideig nem értette, miért néz rá olyan furcsán mindenki, aztán navinés háztársa felvilágosította, hogy bizony a főnixek uniformisában pompázik. David azonban ahelyett, hogy lenézett volna piros-sárga nyakkendőjére, kijelentette, a másik ostobaságokat beszél és nem dől be a tréfájának. Meglehetősen hosszas vita kerekedett ebből, míg végre lepillantott az említett ruhadarabra, és elismerte, a diáktársának igaza van. Az viszont, hogy miképp került egyáltalán a birtokába egy eridonos nyakkendő és annak gazdája mit viselt aznap, egyelőre tisztázatlan. Ha bárki bármilyen információval rendelkezik ezzel kapcsolatban, várjuk levelét!




Nincsenek megjegyzések: