2017. december 15., péntek

Klubok a Bagolykőben

Nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy unatkoznak, nincs mivel elfoglalni magukat a szabadidejükben. Sokan nem tudják, hogy milyen sok lehetőség is rejlik a kastély falai között. Íme az unalmas délutánok kitöltésére szolgáló klubok a Bagolykőben:


Szeretsz programokat szervezni? Szeretsz ötletelni? Csapatban dolgozni? Mindened a díszítés? Ha igen, akkor számodra a DÖK a legmegfelelőbb klub. Az Annelie által vezetett gárda minden évben számos rendezvény szervezőjeként jelenik meg. Ők azok, akik az ünnepekkor és az iskola életében jelentős eseményként feltüntetett bálok alkalmával összeállítják a kinézetet és egész este kordában tartják a váratlan helyzeteket. A diákönkormányzat tagjai, ellenben a mugli iskolákkal, nemcsak a diáktársaik érdekképviselőiként, hanem rendezvényszervezőként is megjelennek. Sokszor ők a láthatatlan emberek, akik rengeteg időt, energiát és ötletet ölnek abba, hogy egy estére egy még varázslatosabb helyre kerülj. Ha szeretnél egy ilyen csapat tagjává válni, keresd Annet!


Az Edictum kezdetben csak az iskolások között volt ismert a suli saját lapjaként, ám mióta felnőtt egy olyan generáció a faluban, aki vagy onnan jár be iskolába vagy már kijárta a Bagolykőt és ott dolgozik, elengedhetetlenné vált, hogy az újság szélesebb körben is népszerű legyen. A Jonathan Gerhard Van den Bergh által vezetett gárda nem ismer lehetetlent, ha szórakoztatásról és időszerű információk továbbadásáról van szó. Szeretsz nyomozni? Utánajárni dolgoknak? Szeretsz egyedül dolgozni, de jó vagy csapatban is? Szereted a tudásodat és tanácsaidat megosztani másokkal? Az Edictum csapata mindig nyitott arra, hogy új tagokkal gazdagítsa csapatát. Várnak akkor is, ha imádod a hibákat javítani és szívesen lektorálnád a cikkeket. Ne feledd, a cikkek pontokat érnek, melyekkel házadnak segíthetsz a pontversenyben. Ha meggyőztelek, keresd Jonathant!


A kviddics csapat ugyan fel van osztva négy különböző feladatkörre, mégis határozottan egy csapatmunkát jelentő vállalkozás. Jelenleg a Navine és a Rellon ház saját csapattal rendelkezik, míg az Eridon és a Levita egyesültek, hiszen nem találtak elég vállalkozó szellemű indulót a saját házukból. Igaz már elkezdődött a szezon, azonban az egyes csapatok mindig keresnek új tagokat, hogy a következő idényre némi vérfrissítéssel készülhessenek. Ha nem vagy tériszonyos, szívesen kiállnál a házad dicsőségéért, szeretsz sportolni, szereted a csapatmunkát, és azt, amikor áldozatokat kell hozni a többiekért, egész biztos, hogy itt a helyed. Ha szeretnél csatlakozni, akkor keresd Allan Colton Fishert, Kasza Fanni Stefániát vagy Mezősi Nyeste Veronikát.


Mindened a szereplés? Szívesen állsz ki az emberek elé és mutatod meg a tehetséged? Szívesen próbálod ki magad több szerepben? Ha igen, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a színjátszókhoz. A Révay Valentin által támogatott gárda minden évben egy nagyobb darabot dolgoz fel, de szívesen segítenek kisebb iskolai rendezvényeken is. Ha igazán jól tudsz együttműködni a csapattal, emellett tehetséges vagy színészkedésben is, akkor az sem kizárt, hogy a bogolyfalvi színház ifjúsági tagozatába is beválogatnak. Akkor pedig a hobbid a munkáddá is válik, hát nem nagyszerű? Ha szívesen kipróbálnád magad a csapat tagjaként, akkor kapd el a próbateremben Ardai Kolost!

Nincsenek megjegyzések: