2017. december 15., péntek

Így kell készülni a karácsonyra

Dwayne Warren sosem volt egy hétköznapi jelenség, azonban a kastélylakók már megszokták jelenlétét a mindennapokban. Mr. Warren egyszerűségével és a ténnyel, hogy egy gyönyörű nővel nevel közös gyermekeket, érdekes színfolttá vált már mindannyiunk számára. 
A férfit minap meglátogatta a börtönből kétes körülmények között kiszabadult bátyja, Bart és a harmadik Warren fiú, Bryar is, akikkel ennek örömére csapott egy görbe estét. A szemtanúk elmondása szerint a jó hangulatú társaság Pestseholse nem éppen tisztességéről híres kocsmáinak végiglátogatása után átlátogatott Budanekeresdre. Itt egy divatbemutatóra tévedve Bryar elhitette az öltöztetőkkel, hogy Dwayne is egy a fellépők közül, így mire a férfi feleszmélt, máris a kifutón találta magát. A jelek szerint nem zavarta a helyzet, sőt ami azt illeti, egy vele vonuló modellnek tette is a szépet, valószínűleg nem tudva, hogy nem más, mint a saját anyósa. Kínos.


A férfiak igenis tudnak nemet mondani a nőknek, kivéve ha az a nőnemű egyed a saját lányuk. Így járt Kedves Antal Nimród is, aki egész hétvégén a kislányára vigyázott, ugyanis volt feleségének halaszthatatlan dolga akadt. 
Azt azonban elfelejtette, hogy interjút beszélt meg az Edictum egyik munkatársával, így amikor ajtót nyitott elkenődött sminkkel, piros körmökkel, a munkatárs csak egy gyors fotót készített és már húzta is a nyúlcipőt, elfutott a környékről is. 
Saját bevallása szerint nagyon megijedt, amikor így látta a tanárát. Persze később jött a magyarázat, amit fent is olvashattatok, viszont akkor már kifutottunk volna a határidőből. 
Így esett hát, hogy mégis szenteltünk néhány sort Kedves úrra, aki a sokadik nézésre meglepően emberszerű így. Éljenek az apák, akik bármit megtesznek a kislányukért!


Daisy, avagy a kacsás lány elég ismertté vált azáltal, hogy pórázon sétáltat egy sárga tollast az iskolában és annak környékén. Az egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a falu több boltja is megkereste, így ezen felbuzdulva a mugli technológiát a kastély falai közé hozva vlogolásba kezdett. Az első videója leginkább bemutatkozó jellegű, megnézhetjük benne a Navine klubhelyiségét, valamint azt is, hogy mennyire lehetetlen az élet, ha az ember közös képet akar csinálni Felagund professzorral. 
Elmondása szerint nagyon sok mindent szeretne átadni a vlogolással. Szeretné, hogy jobban megismerjék, szeretné népszerűsíteni a kedvenc óráit, tanárait, helyeit és ételeit. Reméli, hogy hamarosan ő lesz a Bagolykő arca, és nem azért, mert remekel a vizsgákon. Úgy tervezi, hogy az ünnepek után,
amikor már elég anyaggal rendelkezik, robbantja a bombát és elindítja a kampányát, hogy ő legyen a Bagolykő arca.


Egy kissé másfajta népszerűségre hajt Boglár Gréta, aki szintén kampányba kezdett, méghozzá azért, hogy idén az iskola díszítése halványlila legyen. Lila fák, lila díszek, lila hópelyhek. Ennek érdekében bármire képes, ezt akkor tudtuk meg, amikor az egyik portré szerint kiviharzott az igazgatói irodából azt kiabálva, hogy el sem tudják képzelni, mire képes, hogy ez megvalósuljon. A gondosan felépített kampányt külső szereplők is segítik, és az elmúlt napok egyik leglátványosabb tette az volt, hogy a választott árnyalatnak megfelelőre festette a haját. Úgy tűnik nagyon elszánt és ha így halad, akkor az sem kizárt, hogy még a végén tényleg lilában várhatjuk a télapót. Ki tudja, talán mire ideér, őt is átformázzák lilára. 
Ha szeretnél csatlakozni a kampányához, akkor minél előbb dobj egy baglyot neki. Ő időpontot egyeztet veled, ahol elmondja, hogy mit vár el a segítőitől, illetve megtörténik a hajad átszínezése is. Reményei szerint legalább a fél iskola csatlakozik hozzá, és a nyomás hatására enged az igazgató a szigorából.

Nincsenek megjegyzések: