2017. november 15., szerda

Első kézből, avagy a Banya szeme mindent lát

Gálffy Erik értékelése 


Még november elején robbant ki a botrány, ami engem is hihetetlenül meglepett. Még csodálkoztam is, hogy milyen kis huncut események húzódtak meg a háttérben. Sejtettem ám, hogy történni fog valami, túl nagy volt a csend. A nagy csend és a nyugalom mindig azt jelenti, hogy hamarosan megjelenik nálam egy kis angyalka, aki egy kis vigasztalásra szorul. Most se volt ez másképp, és nem is csak egy emberke jött. A kis hamis Gálffy fiú - vagy valaki, aki szerette volna megleckéztetni őt - egy kedvesnek nem éppen nevezhető listát adott közkézre, melyen nagyon sok lányt értékelt, és nem csak pár szóval vagy mondattal, hanem osztályozta is őket. Ez nagyon gonosz dolog volt egy ilyen helyes pofitól, mint amilyen neki van. A lányok állítólag bosszút forralnak ellene, ami sokkal látványosabb és bántóbb lesz, mint amit ők kaptak. Én láttam néhány megjegyzést, és elég csúnyán bánt ez a fiú a kislányokkal. Ha ők összefognak... Merlinke se tudja, hogy mi lesz.


Valery Fisher, és amit magával hozott


Az elmúlt napokban az iskolánkban fellelhető Fisherek száma négyre ugrott. Hihetetlen, hogy milyen sokan vannak ezek a gyerekek! És állítólag még egy várható, de már csak akkor, ha a mostaniak kimentek. Már a nevüket se tudom. Van a csúnyán néző fiú, meg a nagyon gebe lány. Jaj az a szegény kislány, nem fog tudni majd gyereket se szülni ilyen testalkattal. Aztán ott van az, amelyik azt hiszi, hogy amazon, és akkor erre jött most rá a negyedik, akinek a tekintetén látszik az, hogy inkább a sötét mágia felé húz. Ha nem is a mágia, de, hogy a szívében sötétség van kedveskéim, az már egyszer bizonyos. Ez a negyedik éppen vacsora után lepte meg a testvéreit, akik olyan hangosan válaszoltak neki, hogy az egész teremben csend lett. Egyesek állítólag egy pofon csattanását is hallani vélték, azonban sajnos nem látták jól, hogy ki ütött meg kit. Állítólag a fiú a nyilas húgát, azért, mert azt mondta, hogy a sötét szívű lány sokkal tehetségesebb, mint a vézna, aki ettől elsírta magát, és kárt akart tenni magában a vajazó késsel, de nem tudott, mert Adrian Black, akivel titokban együtt járnak, megakadályozta. Ennek az egész jelenetnek a végén pedig a sötét lelkű megcsókolta Adriant, aki meglepődött, de valószínűleg meg is átkozódott, mert együtt mentek ki a nagyteremből. Ha bármit tudtok a folytatásról vagy a történet további részleteiről, keressetek meg a folyosómon bátran, szívecskéim.


Milán + Milán = <3  


Egy igazi romantikus dalolással adta a világ tudtára szerelmét Andrássy Milán és Fellegi Milán, akik a nagyteremben rögtönzött koncertjükkel mutatták meg, mennyire erős a kapcsolatuk, hiszen már elért a „felvállalás” szakaszába. Igazán büszke vagyok ezekre a gyerekekre, mert ahogy elnéztem, manapság mindenki olyan nagyon gyorsan túl akar lenni ezen a bejelentésen, meg azonnal legyen barátjuk/barátnőjük is. Nem nagyon értem, hogy ennek mégis mi értelme van, hiszen mindenki tudja, hogy a jó dolgokhoz idő kell. Valószínűleg a Milánok is már régóta találkozgatnak egymással, és már kellőképp elég idő eltelt ahhoz, hogy megismerjék egymást. Csak Lilit sajnálom. Az a kislány olyan szerelmes. Szerintem ő nem is sejti, hogy a fiú, aki egyszer szépnek nevezte, nem arra a kapura játszik, amelyikben ő áll. Azért remélem, hogy hamarosan lesz neki is szerelme, amit majd mindenképpen elmesél nekem.

Nincsenek megjegyzések: