2017. augusztus 15., kedd

Nagy év végi szerelmek


Búcsúzom, kedvesem

Várkonyi professzor úr a végzős bálon szembesült a ténnyel, hogy imádott tanársegéde, Vér Lanetta végzős, vagyis heteken belül elválnak útjaik. Ki tudja, Lanetta merre indul tovább. Talán marad mestertanoncként, talán egyetemista lesz, vagy éppen dolgozni kezd. Akárhogy is legyen, már nem tartozik a professzorhoz. Némi cicázás után a bálon történt incidenst kihasználva osontak fel a kastélyba. Sokan azt gondolták, hogy a jó professzor visszakíséri Lanettát a toronyba, hogy a lány kipihenje magát, eridonosunk azonban nem érkezett meg a hálószobájába a lakótársai legnagyobb aggodalmára. Másnap, amikor a lány visszatért, állítólag nem szólt semmit, csak nagyokat sóhajtozott, időnként pedig magában kuncogott. Úgy tűnik a búcsú nem is volt olyan szomorú.


Ide nekem egy vöröset! 

Ki ne ismerné Rosie Fishert? Kecses, törékeny teremtés, akinek olyan vékony a dereka, hogy szinte átlát rajta az ember. Hideg, elérhetetlen szépség, egy olyan tünemény, aki minden valamire való férfi agyában szöget ver. Nem csoda hát, hogy Weiler Dante is utána fordult, sőt ami azt illeti Kriszta - a festménylány - beszámolója alapján, nem csak utána fordult, de elkapta a derekát is, és az éj leple alatt heves csókokkal bizonyította be a lánynak, hogy számára nem létezik más. Igaz, hogy Rosie mestertanonc, de úgy tűnik az éjszakai kószálást egyes prefektusok az ő esetükben is büntetik, méghozzá egészen egyedi módon. Mi lesz vajon szegény Ráhellel, aki úgy tűnik nagyon szerelmes a rellonosba? Pontosabban nagyon szerelmes egészen addig, amíg meg nem jelenik Arlen Loveguard. Vannak ám itt sokszögek.


Viharban született románc


A helyszín nem változik, csak az időpont, és persze a szereplők. A fecsegő dámák folyosóján történt meg az is, hogy egy heves vihar idején két szív összedobbant. Mr. William Payne egy nagyobb szállítmányt kézbesített késő este a gyengélkedőre, amikor összetalálkozott az újonc Carolina Bellinivel (mondjátok ki párszor a nevét, nagyon szép és dallamos). A fiatalok órákon át beszélgettek, és jöttek zavarba közben újra és újra. Ez egészen addig „édes" is volt, amíg egy leselkedő portré meg nem említette, hogy a gyengélkedői gyakornok a faluban együtt él Kálnoki Norinával, akivel közös jövőt terveznek. Hogy is van ez akkor most? A folyosó váltja vajon ki ezt a csalfaságot a férfiakból?


Az első áldozat


Biakovics Flóra nem más, mint a rendszer áldozata. Szülei sokáig nem hittek a pletykáknak, úgy vélték, csak a mágusiskolák közötti általános versengés szüli azokat. Azonban a pletykák egyre inkább beigazolódni látszottak, az édesapa pedig egyre ingerültebbé vált. Végül megérkezett a mágustanoda falai közé, és Flórát, a sokak által ismert levitás cserehajtót hosszas és hangos könyörgése ellenére elrángatta az intézményből. A férfi állítólag az igazgatót is megfenyegette, hogy feljelenti, ám akkor ezek csak dühös, de üres szavaknak tűntek. Azóta viszont Biakovics úr állítólag több felháborító, intim jellegű fotót is talált a lánya telefonjában, méghozzá nem is akármilyeneket. Úgy hírlik, a fotókon Kissfalvy Márton, negyedéves navinés diák látható, akit azóta a dühös apa feljelentéssel fenyegetett meg. Úgy tűnik az iskolában a következő tanévtől komoly változásokra lehet számítani.  


Bájital bubuk 


Kováts Marcell mostanában egyre több bájitalt szerez Sárközi Alexandrától, sőt egyes források szerint hajlandó részt venni új bájitalok tesztelésében is, ha azzal még több időt tölthet a lány közelében. Úgy tűnik, a rókahajú fiú igencsak mély érzéseket kezdett el táplálni háztársa iránt, és ezzel együtt a saját testi épségét is kész kockára tenni. Marcika, azért vigyázz, és gondolkozz! Mennyit ér meg neked egy izgalmas és hírhedt lány társasága? Mi történik, ha ő nem viszonozza a szerelmed, csak kihasználja a gyengeséged? Azonban, ha mégis vállalod ezt, úgy kívánunk sok boldogságot nektek.

Nincsenek megjegyzések: