2017. április 15., szombat

Az iskola életéből szemezgetve

Szerelmet hajszolva


Mácsai Ráhel belevetette magát a habokba. A falaktól azt hallottuk, hogy mivel epekedésének tárgya nem viszonozta érzéseit, ezért az első szembejövő karjaiba vetette magát. Aki jött, az pedig nem más, mint édesapja barátja, Sebastian Sieger, akivel megállapodásuk tiszavirág életűre sikeredett. Azért kíváncsiak lennénk, hogy mi történt a vízesés rejtekében, na meg hogy Kaisch úr mit szól majd, ha kiderül kislánya csapongó élete. Ha aggódnátok Ráhel szerelmi életéért, lapzártánkkor éppen megint Arlen Loveguardért dobogott szíve. Nem garantáljuk, hogy mire a cikket elolvassátok, még mindig így lesz.


Évindító a Rellonban


Az Eridonos évzáró sikere után, a Rellonosok úgy határoztak, hogy ők is tartanak egy bulit, aminek a helyszíne az alagsor lett. Jó pár kívülálló bemerészkedett a sötét zugba, ahol kellemes és kellemetlen meglepetések is érték őket. Egy vérfürdővel és mini sárkányok hadával találták szemben magukat. Volt, aki a látványtól is rosszul lett és úgy határozott, többet nem lép eme helyre. Az est fénypontjaként valószínűleg a licitet fogják emlegetni, amelyben a diákság kényére-kedvére licitálhatott pár rellonosra. Néhány leányzó szavait elcsíptük, s javasolnánk a házvezetőnek, hogy legközelebb ő is álljon eladósorba, mert sokkal több pénz futna be a ház kirándulására. 


Szemmel tartalak


Az idei év sok új változást hozott, többek között a tanári karban is. Az egyik új tanár az ifjú kviddics játékos, Lewy Bojarski, aki nem csak tanítani érkezett az iskolába. Első teendői között kinevezte tanársegédének Czettner Maját, akit nem is olyan régen már el is jegyzett. Vajon miért sietnek ennyire a fiatalok? A babahírekről még nem kaptunk értesítést, de ez az új állás arra már biztosan jó, hogy nem csak közelebb lehetnek egymáshoz, de Lewy legalább szemmel tudja tartani újdonsült menyasszonyának minden egyes lépését. Majának így az önfeledt gyerekkor hamar el fog illanni, de mi azért szurkolunk neki.


Pillangók a gyomorban?


Sonja Ainsworth és Jonathan Gerhard Van den Bergh története nem kezdődött felhőtlenül. A lányka egy vonatúton belepottyant a hős lovag ölébe, aki szerelmes pillantások helyett gúnnyal és közömbösséggel jutalmazta ezt. Kapcsolatuk innentől egyenes úton száguldozott tovább. A lány nem bírta elviselni, hogy nem nyerte el a férfi szívét és mindenét bevetve harcolt – vagy inkább a mai napig harcol – a figyelméért. Ahova csak teheti, követi a belgát, s úton-útfélen beleütközik, csak hogy válthasson vele pár szót. Bár Sonja próbálja azt mutatni, hogy ő egy felnőtt és megközelíthetetlen nő, sokan úgy hiszik, ezzel próbálja csak leplezni sértődöttségét a sok visszautasításnak és csalódásnak köszönhetően. Az alagsorban már fogadásokat is kötnek arra, hogy vajon mennyi ideig fog tartani ez az édes kis andalgás. Reméljük a vége nem az lesz, hogy valamelyikük nyomtalanul eltűnik.

Nincsenek megjegyzések: