2017. február 15., szerda

Leszel a Valentinom?

Az utóbbi időjárás nem igazán kedvezett az embernek: hideg, nedves, csúszós, jeges, de leginkább hideg és havas. Ez a hónap végre enyhülést hozott, kezdve a tél legforróbb napjával: a Valentin nappal, vagy ahogy Magyarországon szokás még hívni Bálint nap. Lassan, de biztosan közelít a tavasz, itt a Farsang időszaka, így rengetegen próbáltak meg egy kis melegséget, boldogságot csempészni a zimankós mindennapokba. Riportereink pedig minden lépésükről beszámolót készítettek. 


Első áldozatunk Ardai Kolos, akit egy ismeretlen vörös hajú lánnyal kaptunk félreérthetetlen helyzetben. Myra elmegy egyetemre, a fiú pedig egyből szalmaözvegyet játszik? Ejnye.


De nem csak Kolos, hanem Révay Franciska is megtalálta az igazit. Úgy tűnik, hogy 14-én már javában nem az országban lesznek az iskolai közönség számára (eddig) ismeretlen fiúval.


Ombozi Noel mindig is híres volt a körülötte lévő balhékról, ez pedig a szerelmi életét is érintette, sokszor volt fent és lent is a párkapcsolataiban.
Ám úgy tűnik, hogy az eridonos Vitéz Rebeka társaságában végre meglelte a lelki békéjét. Let dö szánsájn in, Noel, let dö szánsájn!


Me-me-mezősi Nyeste kisasszonyra is újra rátalált a szerelem! Mindenki szomorúan nézte, ahogy a navinés csapatkapitány nagyreményűnek hitt kapcsolata véget ért, ám itt az új év, új é-én, új szerelem! A faluban sokat látott Vadász Csengerrel kapták lencsevégre, amint meghitten összebújnak a fűben. Hát nem cukiiiik?


2017 a navinések éve, ha a szerelemről van szó. Az ifjú elsős Abuzătoaiei "a testvérem nézte ki a tanárok papírjaiból a nevét" Iulian-Hunort egy feltűnően csinos lánnyal látták turbékolni egy régi autókat, traktorokat bemutató kiállításon.


Hiába a Kakas esztendeje 2017 a kínaiak szerint, mégis úgy tűnik, hogy idén valóban az unikornisoknak kedveznek a csillagok. Még a  ház tündére, Tulipánvölgyi Flóra is bepasizott kérem! Egy fából készült edényben kapta őket lencsevégre az iskola egyik diákja, amint a tündérlány épp a fiútól kapott ajándékokat bontogatja.


Ám sajnos nem lehet mindenki ilyen szerencsés. Például iskolánk igazgatójának, Herczeg Kriszpin úrnak itt úgy tűnik, hogy egy rosszul sikerült randevúja van. Vagy épp jól? A hölgy azt szeretné, hogy az Igazgató bácsi egy karnyújtásnyira legyen tőle.

Nincsenek megjegyzések: