2016. november 15., kedd

Legendás Állatok Parkja a faluban

Bogolyfalvára megérkezett a LÁP. Ez azonban nem az a bizonyos mocsaras terület, amely magába nyeli a felé tévedőket. Ez a LÁP nem más, mint a Legendás Állatok Parkja, amely látogatóit legfeljebb varázslatos lényeinek tárházával ejti rabul.


A szelíd bestiáktól kezdve a veszélyesebb fenevadakig minden felvonult itt. Előbbieket karámjaikban szabadon meg lehetett közelíteni a szakértő gondozók és az önkéntes segítők jelenlétében. Bowtruckle, puffskein, kneazle, porlock és még sok más lény várta a simogató kezeket, érdeklődő tekinteteket. A park vezetői nagyon ügyeltek arra, hogy ne csak a vendégek, de maguk az állatok is jól érezzék magukat. Tágas, barátságos területeken kerítették el őket, bezártságérzetük minimális volt.

BowtruckleOrrontó furkász
Demiguise

Néhány több X-es bestiát szakemberek mutattak be. Az Álmos névre hallgató hippogriffet Keszthelyi Erika felügyelete mellett lehetett megsimogatni, míg az iskola vadőrének, Bujdosó Nándornak a segítségével a két abraxan egyikén, Picin vagy Pocin lovagolhattak az érdeklődők, a bátrabbak pedig még repülhettek is egy kört a hátukon.

Hippogriff

Nincsenek megjegyzések: