2015. március 15., vasárnap

Valentin-napi borzadályok

A Valentin-nap teljes egészében a szerelmeseké, bár mindig van néhány olyan tényező, ami elrontja ezt a szép napot. Azt hinné az ember, hogy ezen a csodás eseményen minden tökéletes, de valójában elég egy rossz szó, vagy egy mozdulat és az egész kapcsolat borulhat.


A szerelem soha sem lehet eléggé hosszú. Gál Botond esetében talán biztosan kijelenthetjük ezt, ugyanis a kezdő pszichológus nemrég még Emma McNeilly párja volt. Úgy tűnik a kvibli fiú elég gyorsan túljutott előző szerelmén, ugyanis valaki a napokban látta az eridonos Leonie testvérével, Nadine-nel. Láthatóan mindkét fél boldog, egész álló nap vigyorognak, mint a vadalma és ha esetleg találkoznak a folyosón, nem hiszem, hogy el tudnak menni úgy egymás mellett, hogy ne nevessenek a másikra. 


Ha már a McNeilly családnál tartunk, hadd említsem meg a házvezető-helyettes unokahúgát, Tarát, ugyanis valószínűleg őt is a Valentin-nap utáni napokban találta meg az egész fiatal Derek Taylor. Nem tudni, hogy mi van a mestertanonc és a hajtó között, mindenesetre a fiú barátnője, nevezetesen Kiranella Amorden biztos nem örülhet neki, hiszen a legutóbb még együtt voltak. Vagy nem? Nem? Hát most már biztos nem. De ezzel még mindig nem állunk meg, ott van Derek másik lány barátja is - ugye azért vannak fiú haverjaid is? - Kámea Nimoá személyében, aki pedig mintha már a Kirával való kapcsolatára is féltékeny lett volna.


Úgy tűnik a főnixek nagyon beindultak a Valentin-napon, a következő fiúcska viszont lehet, hogy nagy fába vágta a fejszéjét. A másodikos Kárpáthy Szaffi ugyanis pár hónapja még Mihael Gérard Saint-Venant körül legyeskedett, de amióta a fiú eltűnt, Szaffit sem látni olyan sokszor már. Azonban most újra feltűnt, de nem egyedül, nem bizony ám! A szerencsés nem más, mint Álmosvölgyi Kilián aki nem biztos, hogy megnyerte a főnyereményt, mert a sárkánylány legutóbb még elég csúnyán nézett rá. Na meg aztán ott van Szira is, aki lehet, hogy keresztbe tett a leendő párocskának.


Nocsak, nocsak, azt hiszem a Navine háznak nem kellene több Valentin-napot ünnepelnie! Lash tanár úr fia, Ervin ugyanis valamilyen okból kifolyólag úgy döntött, hogy ő most Czettner Zora kegyeiért fog versengeni. Zoé testvére nem nagyon örült ennek a hirtelen jött szerelemnek, talán ő nem akarja ezt viszonozni? Mindenesetre sok szerencsét Ervin, csak az a baj, hogy a prefektusnak már van párja, egy bizonyos Reviczky Kornél nevű rellonos aki nem hiszem, hogy nagyon hagyni fogja ezt a bimbózó románcot.

Nincsenek megjegyzések: