2015. március 15., vasárnap

Románcok a maszkok mögött, robothalak és emberi virágcsokrok; íme a farsangi bál!

Krónikás, a zöldfülű pletykadét újra színre lép! Bizony, az előző havi számban nem láthattatok, amit nagyon sajnálok, de hirtelen sok dolog zúdult a fejemre. No, de itt vagyok és egy kis visszatekintést is szeretnék nyújtani nektek.

Nem kell újra részleteznem, hogy a macskámon és a fagyimon kívül nincs barátom, szóval csak belevágok, mit is láttam a bébifóka jelmezen keresztül a farsangi bálból.

Az első a Jennex páros volt, akik egy inas és egy benzinkúti étterem pincérnőjeként mutatkoztak be. Azt meg kell jegyeznem, hogy fújfújfúj cigizett!!! De mindegy, ő már nagy, ő dönti el. Nem tudom, mennyire élt ez a páros a köztudatban, de egész érdekes, aranyos gerlepár ők. És most bevezetek egy új rendszert hölgyekurak, ami a pontozás!!! Bizony, Jennex lesz az első, akit értékelek, alaposan felmérve a cukifaktort, a shipnevet, és mindent. Szóóóval dobpergés! A Rocker-levitás fantáziadús párosítása a tíz gombócból hetet ért el! Szép, szép, mehet ez még feljebb is nyehehe.

A Vámpírkisasszony Katherine és az Éjszakai Pillangó Dorian valamiii… Szóval Kath nem nagyon szeretheti a ruhákat, ugyanis eléggé sokat mutatott magából… Deee ki vagyok én, hogy kritizáljam? A kémia közöttük… Nos, nem láttam a szikrákat, sajnálom, szerintem csak szórakozni jöttek.

Hejjhajj, megérkezett az Edictum főszerkesztője, Adam, aki mindenki sajnálatára eltakarta csőrös maszkjával régi fényű szemeit, fekete haját, sápadt bőrét és hosszú ujjait. Na meg persze nem lehetett úgy hallani mély baritonját. Sebaj, azért nézéséből, járásából, csípőjének ringásából felismertem a vén rókát. Párja Zeph volt. Ügyes kislány, megfogadtad a tanácsomat és jó pár szinttel feljebb adtál az elvárásokban. Sabram, adok nektek egy hét és fél gombócot, csak azért, mert kezdeti stádiumban vagytok. Azt hiszem.

Püff, volt itt még egy szép pár… Mármint fura pár, akik mugliknak öltöztek. A százfűlé hatására nem lehetett felismerni őket, így csak annyit tudok mondani, hogy awh, egyértelműen nyolc és fél gombócos pár voltak!

A creepy defenzor, a Zwaydam harmadik tagja, és a félvéla modell Nina is megjelent, mindketten egy-egy maszkot viseltek. Nos, az ember ritkán lát ilyen… Khm… Egyedi párost. Warrenszegiék a maguk módján humorosak, ahogy a bácsi próbál azzal poénkodni, hogy nem fontos neki Nina, de nono, az nem úgy megy ám, látok én mindent. Szóval cicafülek, sok sikert nektek is. Ja, igen, ez egy jó kis hét és feles párocska.

Kornella egyszerűen... Wú. Imádtam bennük sok mindent, pölö a fémficánkát, aki ott repkedett körülöttük. Figyumár Kornél, nem akarod nekem adni? Olyan szép csillogós, meg minden. No meg Ella drága, milyen könnyűvérű valaki, hogy hatalomért cserébe áruba bocsájtja az ajkait? Bár fiatalság, bolondság, legyen ám, áldásom rátok és a hét és fél gombócos kapcsolatotokra!

Várkonyi Arnold, a levitás Don Juan és a rellonos „mindenbenrésztvevő” Tiffany Elswood úgy néztek ki, mintha Arnold lett volna az udvarló, Tiff pedig a csokor virág, akit vitt magával. Aki látta az egyébként elbűvölő ruhát, érteni fogja a viccet. No, amúgy fess fiatalember, szépséges lányka, nekem passzoltak, ám néha Arnold egy picit tanácstalannak tűnt. Mivel azt hiszem, ez a páros tárgytalan, kapnak egy gombócot, vagyis, ha pár lennének, arik lennének.

Ruinea…. Nem. Túl felnőttesek. Nem. Fúj. Tessék, fogjátok a hét gombócotokat, és menjetek szobára!

Szóóóval ennyi lett volna a farsang, most jönnek az egyéb pletyik!

Zwaydam háromszög bonyolultabbnak tűnik, ugyanis Dwayne felajánlotta az eljegyzést, miután hetekig Adamnél lakott és alig jöttek ki a házból. Mármint, bajos is lett volna, de akkor is titokzatos. Mooost, akkor este lesz tartva az esküvő és Adam tanú lesz? És mire fel ez a hirtelen elköteleződési vágy? Van valami mögöttes ok? Nemsokára biztos megtudjuk…

Gwen távozik. Bizony, valamilyen okból, de el kellett utaznia és ezt nem viselte valami jól a pasija, a javítótöltelék Kolfpajti. Kint a hidegben kőkeményre fagyott a fagyim, mikor megláttam, ahogy megölelik egymást, én mondom, szegény lány zakkant, hogy vizes hajjal kiszambázott a kertbe. Krisztián nagyon kötődik a lányhoz, szóval sajnálom csajok, ez az ajtó bezárult. Egyértelműen szép páros, amíg tart, addig nyolc gombócos párként gondolhatnak magukra.

Merkibácsi, a rendkívül termékeny ex-kviddicssztár, animágus, tetramágus, főállású menőember élete mélypontját éli épp, hogy miért, az nem publikus. Tudom, fura ilyet egy pletykarovatba írni, de mindennek megvan az oka. Probléma egy szál se, Ashley pajtinámmal meglátogattuk, hozzávágtunk egy borotvát, hogy szabaduljon meg a bozontjától és még csokival is megkínáltam, minden a legjobban alakul azóta. Apropó, aki a háza felé sétál vigyázzon a fejére, komoly építkezések folynak!

A roxfortos menekültek megszálltak minket! Vannak két és félméteres túlérett hugrabugosok, alacsony, állatimádó modern apácákkal karöltve, sőt, egy volt griffendéles kosárőrült is kicsapatta magát, hogy idejöhessen... Háát jó. Én mondom, kezdjetek el velük barátkozni, vagy sírás lesz a vége!

És itt a nap kérdése hölgyekurak! A millió galleonos kérdés! Muti/Boci (évezred shipnevei) még létezik? Biiiztos hogy létezik! Őket a távolság, az idő és a tér nem szakíthatja ketté, szerelmük vadul lobogó máglyája soha nem fog kihunyni, és jelzőtűzként mutatja meg a többi párnak, milyen egy KILENC gombócos fagyi... Mármint kapcsolat.

Ennyi lett volna ez a cikk, legyetek jók, egyetek fagyit, simogassatok cicát, és pihenjétek ki magatokat :3

Nincsenek megjegyzések: