2014. január 15., szerda

A 2013-as Szilveszteri bulik

Minden ember együtt búcsúzott a 2013-as évtől, de ki így, ki úgy. Lássunk hát néhány érdekes és feledhetetlen képet!



Azt nem tudni, Elliot Asa Jacob Knight pontosan hol töltötte az estét, az viszont bizonyos, hogy a karaoke közel áll hozzá.(Vagy csak sok volt a hangulatfokozó, és még arra is rá lehetett venni, hogy végigénekeljen egy egész éjszakát nagyközönség előtt.)




Nem csak a diákok, a tanárok közül is voltak, akik ünnepelni mentek. Artemisia Rubya professzor asszony egy idős, ősz hajú férfival sétálgatott kézen fogva, mosolyogva még arra is, aki fotózta őket. A kérdés: hol volt a kedves párja, tanárnő?




Juhász V. Máté is zenét akart szolgáltatni a szilveszteri bulin. Biztos forrásokból tudjuk, hogy mielőtt beállt volna a bandába, betört egy hangszerüzletbe, és kölcsönvette a gitárt, amit aztán később füstölögve, törötten vitt vissza, mintha mi sem történt volna. Biztos jó buli volt.




Ezen a képen már valószínűleg senki nem lepődik meg. Lexine Westbrook állítólag nem is olyan sokára hozzá megy a csárdatulaj párjához, Jamie-hez, ennek ellenére a szilvesztert más társaságban töltötte. A képen látszik, hogy a lány nincs teljesen tudatában annak, mit is csinál. Vajon éppen le akart ülni pihenni? Vagy ez egy új táncmozdulat?

Nincsenek megjegyzések: