2014. január 15., szerda

Mit tartogat a 2014-es év?

- egy amatőr csillagjós tollából -


Réem (01.27.-02.23.)
A 2014-es év számodra erős érzelmeket hoz. Nagy sikereket érhetsz el a magánéletedben, ha megtanulsz harmóniában élni a környezeteddel. A csillagok szerint van esély arra, hogy némi szupererőre is szert tegyél, de csak óvatosan vagánykodj ezzel, és ne feledkezz meg az erkölcsökről.
Ha lepottyannál az égből, ne feledd, támaszkodhatsz szűk családi és baráti körödre.

Tebó (02.24.-03.14.)
Ideje ledobni a láthatatlanná tévő köpenyt. Ha úgy érezted, eddig nem ismertek el eléggé, hogy csak egy vagy a sok közül, most a legkedvezőbb a helyzet, hogy kiválj a tömegből.
Magánéletedben ne köss kompromisszumokat, legyél céltudatos, és gondolj arra, hogy eleddig ismeretlen területeket fedezhetsz fel, ha hagyod kibontakozni kíváncsiságod. A szerencse váratlan helyekről érkezhet, mint egy fénylő, kellemes meglepetés. Ellenben az A-betűvel kezdődő varázsigék katasztrófát okozhatnak!

Sellő (03.15.-04.11.)
A 2014-es év állítólag elintézi a sellőknek, hogy minden függőben lévő feladatuk befejeződhessen: bájitaltan-beadandó; rontás az egyik diáktársra, aki egész tavaly piszkált; bagolyköves tanulmányok (így vagy úgy)...
Őrizd meg kiegyensúlyozottságodat, és vigyázz a halászokkal, tengerészekkel.

Puffskein (04.12.-05.09.)
Nagy változások előtt állsz, és ezt nem csak az új tanári kínzatásokra értem. A magánéletedben ugyanúgy valami újszerű ütheti fel a fejét. Még ha ágálnál is ez ellen, törődj bele, hidd el, jobb lesz!
Ne dugd bele a nyelved mindenbe. Vagy az orrod - egy kicsit homályosak ma a csillagok. Vagy a távcsövem lencséje.

Kentaur (05.10.-06.09.)
A 2014 különleges meglepetései vidám új napokat hoznak életedbe. Most vágj bele elképzeléseidbe, vesd magad a dolgok sűrűjébe. Ne tartsanak vissza a kockázatos helyzetek, de maradj a realitás talaján. Ne feledd: a kentaurnak négy lába van, mégis megbotlik.

Augurey (06.10.-07.08.)
Itt az idő, hogy a kapcsolataiddal foglalkozz, és visszavegyél kicsit a tanulásból (ha eddig sem tanultál túrót se, akkor inkább ne vegyél vissza). Tanulj meg hallgatni, és nem csak szavakkal, de tettekkel is mutasd ki jó szándékodat.
Hagyj fel a sértődgetéssel, töröld le a könnyeid - nem mindenki téged akar bántani, ráadásul ezzel halálra rémisztesz másokat is.

Jarwey (07.09.-08.05.)
Csak kemény munkával érheted el a céljaidat, de ha az év elején mindent belefektetsz és meghozod a kellő döntéseket ahelyett, hogy elmenekülnél előlük, rengeteg időd lesz, hogy kiélvezd az élet adta lehetőségeidet. Szokj le a káromkodásról, így a körülötted élők is lehetőséget kapnak arra, hogy élvezhessék a sajátjukat.

Crup (08.06-09.02.)
Gyűjtögesd az erődet, a 2014 sokat fog követelni tőled. Ellenben megkaphatod a régen várt elismerést a környezetedtől és társasági köröd is kitágulhat, ha élsz a lehetőségeiddel.
Itt az ideje egy kis kerti törpe irtásnak. Ha jót akarsz, szabadítsd meg az udvart tőlük, és minden rendben lesz.

Fwooper (09.03.-10.03.)
Érdemes a művészetek felé fordulnod, hogy feltölthesd magad energiával. Próbálj ki valamit és meglásd, a többiek is észre fogják venni a tehetségedet. Viszont: ne énekelj! Semmiképp se, a környezeted ki fog akadni!
Én szóltam.
A 2014-es év nagyobb megrázkódtatásoktól mentes lesz (ha nem énekelsz). Sok sikert!

Kákalag (10.04.-11.02.)
Itt az ideje, hogy átlépd saját határaidat. Az eddigi rossz történések után fel a fejjel, idén nem jön kákalagra úthenger. (A Főnöknek nincs is úthengere.)
Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, ne hagyd azt sem, hogy az érzelmeid határozzák meg cselekedeteidet. Használd eszed - tudjuk, hogy van -, és ne feledkezz meg a belőled áradó jóindulatról sem. Csodás párosítás!

Moke (11.03.-11.29.)
Nagy változások előtt állhatsz, de minden rajtad múlik. Akár költözködésre is adhatod a fejed, és ez nagyon jót fog tenni az életedben. Tedd félre az önhittséget és ne halogasd a dolgokat. Állíts rangsort a jövőbeli terveidet illetően és csapj bele a lecsóba!
Néhány emlék elronthatja a kedved, de ne hagyd, hogy teljesen letörjenek. És figyelj oda azokra, akik esetleg a bőrödből pénztárcát kívánnak készíteni. Csak mondom.

Pixi (11.30.-12.28.)
Jelentős változások elé nézel, de végre konkrét formába öntheted elképzeléseidet. Vedd kezedbe az irányítást, dolgozz egyszerűen, pontosan; ne hagyd, hogy bármi elbizonytalanítson, és hogy más hozza meg a döntéseket. Bízz az ösztöneidben!
A helyedben nem hagynám, hogy bárki takarítson a szobámban, pláne rovarirtó szerrel - abból baj lehet.

Kappa (12.29.-01.26.)
Figyelj oda kapcsolataidra, próbálj lejjebb adni a haragtartásból, és ne szívd ismerőseid vérét. Átkok helyett tanulj meg most néhány hasznos bűbájt, amellyel másokat felderíthetsz. Tegyél a környezetedben élőkért valamit - meg fogják hálálni. (És augusztus környékén garázsvásárt nyithatsz a sok lomból, amit ezért cserébe esetlegesen kapsz.)
Tartsd egyensúlyban az életedet, mert a következő évben esetleg könnyedén kibillenthetik. Idén nyáron ne hagyj ki egy hosszú, pihentető vakációt sem.


Nincsenek megjegyzések: