2023. augusztus 15., kedd

Napsütésben kivitelezni kötelező!

 A nyár mindig a felhőtlen, szabad időszakot jeleníti meg, azonban most sem szabad csak úgy elengednünk magunkat, ugyanis ez a legjobb időszak arra, hogy megcselekedjünk eddig halogatott vagy talán fel sem merülő dolgokat. És igen, van, akinek pont a lazítást írják elő, mint kötelező feladat. Lássuk is, mit mutatnak a csillagok a D-vitamin töltekezős időszakra: 

  


Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)

Élvezd a nyarat!
Ez a mostani időszak végre egy kicsit a pihenésről is szól. Engedd hát el magad, hagyd, hogy az események sodorjanak. Ne élj szigorú kötöttségek szerint. Ha szeretnél tízig aludni, aludj, vagy ha hirtelen sétálni támad kedved, tedd azt. Számodra fontos lenne, hogy a kereteken kívüli világban találd meg a helyed, és kiélvezd a szabadságod. 

 

Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Ne bízd el magad!
Most talán úgy érzed, hogy egy pillanatnyi lépéselőnyben vagy, azonban hosszútávon ez képes változni, nem feltétlenül a jó irányba. Figyelj arra, hogy ne rugaszkodj el a valóságtól, és inkább törekedj arra, hogy ez az előny hosszútávon fennmaradjon ahelyett, hogy egy pillanatnyi öröm után hátrányod kínjai alatt roskadozz. Jó dolog az előny, de hamar az ember fejébe száll! 

 

Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Adj bele mindent!
Ez a nyár most arról szól, hogy minden percét élvezd. Sokszor talán azt érzed, hogy most már túlzásba esel, de hidd el, nem. Ennek a nyárnak igazán emlékezetesnek kell lennie, tele jó pillanatokkal, melyek az egész évedet táplálják majd. Bízz bennem, és hidd el, csak azért, mert egyeseknek esetleg nem tetszik a mostani életviteled, ne add lejjebb, mint amit elérhetsz. Csak egy életünkre emlékszünk, legyen az tele élményekkel.

 

Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Ne csüggedj!
Hiába a nyár, elég egy kis rossz idő, hogy a kedved is borúsabbá váljon. Azonban most nem szabad hagynod, hogy ez befolyásoljon! Mivel nagyon könnyen esel áldozatul az időjárás változásának, a te feladatod erre az időszakra az, hogy ne hagyd magad, és így önmagad irányítójává válhatsz. Ma még csak az időjárás, utána pedig minden más fölé tudsz majd kerekedni, így erősebbé és magabiztosabbá válva.

Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.)
Szelektálj!
Az utóbbi időben túl sok mindent halmoztál fel, és már nem tudod azt sem, hogy valójában mid van? Itt az idő arra, hogy szelektálj, és nem feltétlenül csak tárgyakat, hanem akár ígéreteket is. Ha úgy érzed, hogy valamit nem tudsz teljesíteni, inkább beszéld meg azzal, akinek megígérted, minthogy állandóan halogatod a dolgokat, és a végén kellemetlenségekbe, esetleges nézeteltérésekbe vagy megromló jó viszonyokba keveredsz. Sokkal jobban fogod te is érezni magad.

Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Törekedj a minőségre!
A mennyiség helyett a hangsúly, ha a barátaiddal való találkozásról van szó. Nem kell kényszeresen együtt tölteni az időt, de amikor együtt vagytok, próbáljátok megtölteni tartalommal. Fontos, hogy tiszteletben tartsd mások magánéletét, és azt, hogy olykor szükségük van a külön töltött időre a feltöltődéshez. Viszont ha együtt vagytok, akkor aktív és változatos programokkal szilárdítsátok meg az kapcsolatotokat.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Nyiss az újdonságokra!
Hányszor is mondtad már, hogy te biztosan nem teszed meg? Hogy nem cselekszel így vagy úgy? Itt az ideje annak, hogy mégis kipróbálj olyan dolgokat, amikről úgy gondoltad eddig, hogy nagyon távol állnak tőled, és hiába a barátaid győzködése, nem voltál hajlandó belemenni. Fontos, hogy légy nyitott, a következő időszak nagyon jó lehetőséget ad erre, és a barátaid hálásak lesznek azért, mert érdeklődsz azok iránt a dolgok iránt, amiket ők szeretnek.


Krup/Crup (08.06.-09.02.)

Ki kell bújnod a csigaházból!
Ezen a nyáron meg kell mutatnod magad, azt, hogy ki vagy, mit tudsz, mire vágysz. A barátaid szeretnek, de nem ismernek igazán, ezen pedig változtatnod kell. Meg kell, hogy ismerjenek, hogy megértsenek. Hidd el, az igaz barátok akkor is melletted maradnak, ha új oldaladat ismerik meg, és csak hálásak lesznek, hogy a bizalmadba fogadtad őket.

Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Élj a lehetőségekkel!
A következő hetekben új lehetőségek jelennek meg az életedben, talán olyanok is, melyekre eddig nem számítottál, vagy melyekről azt hitted, hogy nem adathatnak meg neked. Ne mondj nemet, hanem vesd bele magad, fogadd el és élj vele. Ez most egy olyan esély, mely teljesen új irányba viszi az életed, és hidd el, ez egy sokkal jobb irány lesz, és sok minden jobbá válik általa.

Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.)
Engedd el!
Sok minden van, amihez ragaszkodsz, de már nem okoz neked örömet. Itt az ideje az elengedésnek. Úgy tartják, hogy jó időben, napsütésben sokkal könnyebb a terhek letétele, mint akkor, amikor kevesebb D-vitaminhoz jut a szervezetünk. Itt hát az ideje annak, hogy te is kihasználd ezt az időszakot, és mire beköszönt az ősz, már sokkal könnyebben és felszabadultabban tudj szembenézni vele.

Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Tanulj valami újat!
Nem azt mondjuk, hogy dobd félre azt, amerre eddig indultál, de a mostani nyár remek lehetőséget nyújt arra, hogy új tudást szerezz, olyat, amit a későbbiekben hasznosítani tudsz, vagy akár olyat is, ami csak egy jó mókának bizonyul. Bármibe is fogsz, ne tedd egyedül, hívd meg a barátaidat is, hogy együtt szerezzetek új tudást és élményeket. Az is elképzelhető persze, hogy ez a mostani tanulási folyamat lesz az, ami segít majd rálelni az utadra.

Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)

Bízz a szavak erejében!
Régóta kerülgettek egy témát, aminek most már jó lenne pontot tenni a végére? Sokszor elmerengtél azon, hogyan és milyen mondatokkal indítanál? Ne gondolkozz tovább, csak tedd meg! Persze, az fontos, hogy miként mondod ki a szavakat, de az is, hogy légy őszinte, és ne féligazságokkal próbáld meg rendezni a helyzetet. Hidd el, egy őszinte beszélgetés csodákra képes.

Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.)
Tedd meg!
Régóta foglalkoztat egy gondolat, amit eddig vagy hátrasoroltál, vagy csak legyintettél, mintha nem is lenne lényeges, de az igazság az, hogy nagyon is foglalkoztat, és szeretnéd megvalósítani. Ez az időszak erre kínál remek lehetőséget, így most az egyszer ne add fel, hanem tedd meg, valósítsd meg az álmodat! 
 
 

 

Nincsenek megjegyzések: