2022. december 15., csütörtök

Karácsonyi horoszkóp

A karácsony mindenkiből más-más dolgokat hoz elő, sokszor még mi is meglepődünk saját magunkon, és a reakcióinkon. Ha azonban szeretnénk megfejteni önmagunkat, ebben a horoszkópunk segít!
 
 
 
Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
A szokásosnál jobban aggódhatsz azon, mit hoz a jövő év, illetve mennyire fog jól sikerülni az idei karácsony – lehet, hogy azért, mert most minden más az életedben, mint korábban volt? Talán így van, de ez még nem ok arra, hogy ne érezd jól magad szeretteid körében. Kifejezetten oda kell majd figyelned, hogy megőrizd a nyugalmadat és ne engedd, hogy a megoldandó problémák elrontsák az idei karácsonyodat. 
Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Fontos, hogy semmilyen kapcsolatban ne keverd össze a tiszteletet a szeretettel: tiszteletben tarthatod valaki igényeit anélkül, hogy szeretnéd, és fordítva. Ez lehetne akár a mottód idén karácsonyra, szükséged lesz ugyanis a türelmedre és a nyugalmadra. Ugyanakkor jó alkalom nyílhat arra, hogy kapcsolatba lépj olyanokkal, akik különböznek tőled, mert ebből a helyzetből rengeteget tanulhatsz – ne félj hát olyanokkal is beszélgetni az ünnepi asztalnál, akik elsőre nem feltétlenül szimpatikusak számodra.


Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Az ünnepek során ideje lesz, hogy egy kicsit elmélyedj és ne csak a felszínen lavírozz, hiszen mindenki tudja, hogy utóbbi már nagyon jól megy neked. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy ez az elmélyülés a szerelemben, a párkapcsolatodban menjen végbe és minden korábbinál nagyobb az esély rá, hogy még több intimitást vigyetek az életetekbe. Viszont vigyázz, mert ez az érzékenység akár rosszul is elsülhet, és a karácsony alkalmával magadra vehetsz olyasmit is, amit távolról sem bántó szándékkal mondtak.

Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Decemberben is folytatódik az, amit már egy ideje érzel: felemás érzelmek kerítenek a hatalmukba, ahogy közelítenek az ünnepek. Talán azt tapasztalod, hogy valakivel a múltadból közelebbi kapcsolatba kellene kerülnöd, vagy valamilyen okból kifolyólag folyton megkérdőjelezed a partneredet, kiszemeltedet. Azonban nem feltétlenül lesznek ideálisak a körülmények ahhoz, hogy nagyobb volumenű döntéseket meghozz, főleg nem az ünnepek során. Jobban jársz, ha hagysz időt magadnak és a következőre évre teszed a jelentősebb változtatásokat.


Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.)

Lehetséges, hogy túl sokat vállaltál az idei karácsonyra és ez megzavarhatja a felhőtlen boldogságodat. Még nem késő újragondolni a terveidet! A munka és a magánélet közötti határvonalak meghúzása fontos kihívás az életedben, de az ünnepek során nem kaphat előbbi fontosabb szerepet. Már csak azért sem, mert alighanem húzós éved volt, és neked is jár a pihenés. Az idei karácsony remek alkalmat kínál, hogy átgondold és újratervezd azokat a szokásokat, amik előrelendítik, nem pedig visszafogják a párkapcsolati fejlődésedet.

 
Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Előfordulhat, hogy az idei karácsony alkalmával összefutsz egy számodra kedves ismerősöddel, akivel akár komolyra is fordulhatnak a dolgok. Már csak azért is, mert a csillagok szerint az idei karácsonykor lehetőséged nyílik a problémák rendezésére, megoldására, ami akár azt is jelenheti, hogy elhárulnak azok az akadályok, amik korábban közétek álltak. Érdemes erre koncentrálnod, mert az ünnepeket sajnos nyugtalanság hathatja át, ami azonban nehezítő körülmény lehet abban, hogy megéld a karácsony szellemét, lényegét.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Amennyire csak teheted, figyelj arra, hogy mennyit adsz magadból másoknak, mert ez nagyon erőteljesen hatással van a te hangulatodra is. Nagyban befolyásolják a döntéseidet és a véleményedet a környezetedben élők, és bizony megeshet, hogy idén is több ünnepi terhet próbálnak a vállaidra tenni, mint amennyit elbírsz. Ez így volt egész évben és sanszos, hogy így lesz karácsonykor is – ha hagyod. Tudatosítsd magadban, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod és nem kötelező túlvállalnod magadat mások kedvéért!

 
Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Hasznos lehet számodra, ha minél több mély beszélgetést folytatsz a szeretteiddel, de az is jót tehet, ha egy kicsit elvonulsz és megnézed, meddig jutottál eddig az életedben, milyen volt a mögötted levő év. Kedvező körülményeket kínál a december arra, hogy egy kicsit nyitottabb legyél és közelebb kerülj a családtagjaidhoz, esetleg szorosabbra fűzd a szálakat a szerelmeddel. Úgy tűnik ugyanis, hogy az idei karácsonyt a bizalom, a meghittség és a szeretet fogja áthatni, és olyan lehet az ünnepi időszak, amiben még nem volt részed eddig.

 
Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Tavasz óta hullámvasút lehet az életed, megeshet, hogy megrázó, fájdalmas élményekben volt részed idén. Nem csoda, ha frusztrált vagy az ünnepek közeledtével, hiszen ilyenkor mindannyian kicsit vissza is tekintünk, nem csak előre nézünk. Segíthet, ha megpróbálsz jobban a jelennek élni és mindig csak a következő napra koncentrálsz, mert sajnos lehet, hogy a történtek tükrében nem ez lesz életed legboldogabb karácsonya. Most neked is nagy szükséged van az optimizmusodra, amivel nem csak mindig másokat, hanem magadat is ragyogtathatod.

 
Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.)
A legjobb, ha felkészülsz egy kis zökkenőre a kapcsolataidat illetően, így talán kevésbé ér hideg zuhanyként a változás. Nem feltétlenül a párkapcsolatodat tekintve jelentkezhet nehézség (bár ez sem kizárt), lehet, hogy a munkahelyeden, vagy a rokonságban vár rád néhány kellemetlen szituáció. Mindez azonban lehetőséget biztosít számodra ahhoz, hogy változtass ott, ahol változtatnod kell. Igen, a karácsony nem a legideálisabb alkalom erre, viszont bölcs döntés lehet, ha ezekre az átalakulásokra, újragondolásokra fokozatosan, kisebb lépésekben kerítesz sort, lehetőleg minél előbb.
 
                                                           Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Itt az ideje, hogy szorosabbra fűzd a kapcsolatot valakivel, akinek első helyen kellene állnia az életedben. Bizony, rólad van szó! A csillagok szerint az idei karácsony számodra a feloldozáshoz, megbocsátáshoz kapcsolódik, aminek tükrében meg kell vizsgálnod, milyen felismerések várhatnak rád a közeljövőben. Ebben az ünnepi szezonban rá kell döbbenned, hogy ahhoz, hogy igazán szeretni tudj valakit, először önmagadat kell elfogadnod és megszeretned. Bármennyire is sablonosnak hangzik számodra, most már ideje, hogy ne csak a közösség, a nagyobb jó érdekében cselekedj, hanem először a saját házad tájékán tegyél rendet.

 
Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Egyszerre fájdalmas, de mégis felszabadító tud lenni az a felismerés, hogy nem feltétlenül azt az életet éled, ami számodra ideális lenne – ez bizony megtörténhet idén decemberben, vagy akár pont az ünnepek alatt. Mindez – érthető módon – majd melankolikus hangulattal fűszerezi meg számodra a karácsonyt, ami nem túl szívderítő, de legalább bátorít, hogy megtedd a kezdőlépést a változás irányába. Persze, nem feltétlenül a családi vacsora, a rokoni összejövetel alatt kell ezt fejtegetned, de most lesz időd, hogy kicsit elvonulj, vagy éppen leülj a legjobb barátnőddel lelkizni. Bátran ragadd meg az alkalmakat!
 
 
Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.)
Nagy karácsonyrajongó vagy. A család végre együtt, nincs miért aggódni! Gondoskodó vagy, így az ajándékokat, a díszítést, és mindent, ami az ünnepekről szól, aprólékosan kidolgozod, megtervezed, és megvalósítod szeretettel, hogy valóban boldoggá tedd a családodat. Igazán jó szakács létedre pedig a menüvel is mindenkit leveszel majd a lábáról!

 
 

Nincsenek megjegyzések: