2022. december 15., csütörtök

Amorf pletykafigurák

 Tudom, hogy már mindenki a karácsonnyal bíbelődik, de ez az ünnep se maradhat el szaftos pletykák nélkül. Készüljetek fel, rázós menet lesz!

Agárdi Kornélia Auróra. Határozott, különc, néha pedig egészen ijesztő. Elég csak belegondolnunk, ki a példaképe, és már nagyon sokat meg is értünk a személyiségéről. Azonban az utóbbi időben igazi átalakuláson esett keresztül. Nem egy, nem kettő, de három ember is jelezte, hogy nem hogy elviselte Kori a jelenlétüket furcsa őrült kitörések nélkül, de még kedves is volt velük. Gondoltuk, utána nézünk a furcsa esetnek, és nem kellett csalódnunk: szerelem van a dologban. A minap Jacob Lehman karjaiban láthattuk a lányt, elég kényelmes pozícióban. Hogy a fiút mi is vitte rá erre a döntésre, azt nem tudni. Mindenesetre hajrá Jacob! Sok ember napjait teszed szebbé!

Szentesi Kevin péntek reggel mosolyogva jött le a levitások - még álló - tornyából, és közel se számított rá, hogy aznap bizony több horzsolással és kék-lila folttal megy haza. Szeretnénk a heti kviddics edzésre fogni, de ebben bizony néhány erőszakos rellonos volt a tettes. Miután szavakkal nem értek el hatást a fiúnál, tettekre váltottak. Természetesen a vezetőség ezt nem hagyhatta szó nélkül, pláne az évnyitón történt atrocitások után. Amikor azonban a házvezető, Damyan Volkov behívta a delikvenseket az irodájába, meglepő fordulat következett. Kevin maga is megjelent a találkozón, kész védőbeszédet mondott a rellonosok mellett, és kérte a tanár urat, hogy egy kis büntetőmunkán kívül más bajuk ne legyen a vétkeseknek. A rellonos professzor azóta se fogta fel a történteket.

A család, ami gyorsan és hatékonyan betört a köztudatba, legkisebb tagjával is megérkezett az Edictum lapjaira. Bontovich Sára nagyon sok ember körül fordul meg, és nem éppen a jó értelemben. Egyrészt ott van bátyja, Bontovich Miksa, és az ő "szerelme", Holló Albert (az ifjabbik). Habár utóbbi mintha kezdene megkomolyodni tanári felelősségeinek terhe alatt, még emlékszünk, milyen duót alkotott kettősük egy buliban, és ennek alapján méltán félhetünk, hogy Sára is hasonló sorsra jut. És akkor ott van mellette az aduász, Marina Darik, aki valahogy sose maradhat ki, ha sok néző sorakozik fel egymás után. Az érdekesség azonban itt jön. Sárit múltkor Fellner Ádámmal is láttuk, annak ellenére, hogy a fiú és Darik egy évvel ezelőtt egészen csúnyán váltak el. És csak hogy feltegyük a csúcsdíszt is erre a szép emberfára, Bánki Botond is az eridonos sarkában szokott koslatni. Gyerünk emberek, mehetnek a fogadások. Látni akarom a TeamMarina, TeamÁdám és TeamBotond zászlókat!

Hallottatok már olyanról, hogy valaki aranyvérű mágus, mégis úgy viselkedik, mint egy mugli születésű? Persze a gazdag környezetből, ugyanis a felsőbbrendűségérzet továbbra is megmaradt, természetesen. Ha nem, elég ránézni Szikszay Izidórára. Már első napjában úgy járt-kelt a kastélyban, mintha még soha nem találkozott volna mágiával. Arról nem is beszélve, hogy elcsíptük Létai Rolanddal, amint éppen az elsős, alapvető bűbájokat tanítja neki. Nem tudom, hogy élted eddig túl Izi, de csipkedd magad, ha fel akarsz törni a felső tízezerbe, mert így épp csak egy hangyányi esélyed van egy jóképű aranyvérű mellett kikötni.


Ez minden mostanra, de ne aggódjatok, hamarosan visszatérek!
Addig is küldjétek, ha találtok valamit. XX
 

Nincsenek megjegyzések: