2022. október 15., szombat

Vágyálmok és hiányérzetek

 Hazamentünk a szünetre

E havi számunk körkérdésében arra voltunk kíváncsiak, ki hogyan dolgozza fel az iskolától távol töltött napokat, heteket. Hiszen persze, jó dolog végre pihenni, takarodó után is - büntetés ígérete nélkül - odakint lebzselni, sokáig lustálkodni, de valljuk be, szeretünk ide járni, és bizony vannak dolgok, amelyek hiányozni is tudnak. Vagy személyek. Esetleg mindkettő. Kinek ez, kinek amaz, kinek egy hangulat, vagy éppen a könyvtár sci-fi szekciójának M betűjénél terjengő gyanús vajaskenyér-illat...? Titeket kérdeztünk!
Mi vagy ki hiányzott legjobban a szünet alatt?


Agárdi Kornélia Auróra
Zalánka és Kornélka. Meg talán picit az ágyam.

Athanaczkovics Kornél
Öm... te hiá- mármint úgy értem, hogy Zalán és te. A Hollósiék. Zalán a legjobb barátom, tudod, tehát nyilván hiányzott, csak egyszer tudtunk találkozni a szünetben, ami hamar eltelt, de folyamatosan tartottuk a kapcsolatot bagolyban, ami nagyban megkönnyítette, hogy képben legyünk a másik élményeivel, és... Szóval az iskolatársak hiányoztak.

Bontovich Miksa
Készpénzzel vagy természetben fizetsz érte? Természetesen az egész tiszteletreméltó és nagy tekintélyű tanári kar, meg a legkirályabb prefektusok, akik naivan azt gondolták, hogy végre megszabadulnak tőlem. De rossz hírem van, korai volt a pezsgőzés, mert tádám, itt vagyok!

Dae Young Min
Az itteni kaja, bár egyébként a magyar kaja nagy kedvencem, szóval talán az, ami nem személy.

Elias Napoleon Diaboli
... anyád. Szívesen a választ!

Fekete Nonó
Nekem az Eridon ház, a háztársak, és a tanárok.

Havas-Mezei Margaréta
A rendszeresség biztosan, hiszen az a kastélyban adott. Azok a barátaim és ismerőseim is, akikkel nap mint nap találkozok iskolaidőben, de a szünetben nem volt rá módunk egyáltalán. Mindig szeretek visszatérni a kastély falai közé.

Kósza Lili
Legjobban azok a barátaim hiányoztak, akik hazamentek a szünetre, hiába írtunk egymásnak, az nem ugyanaz, mint élőben kínozni a fülüket.

Rashmi Kaur
Hm... Hát azt hiszem, maga az iskola, és a szabadság. Sokkal inkább lehetek a Bagolykövön önmagam, mint máshol, még ha ez nem is mindig a legjobbat hozza ki belőlem. De már csak ezért is alig várom, hogy visszatérjek a falak közé! Meg a sok helyes srác miatt is, akiket azért nem rossz nézni, na... És amúgy ezt tanárok is olvassák majd? Akkor természetesen a tanulás! A tanulás hiányzott a legjobban!

Reina D. Laines
A fekete Givenchy ruha, amit muszáj volt a kirakatban hagynom, mert zárva volt az üzlet. És már szinte Roland is. De ne essünk túlzásba, a kis cukinak így is nagy az arca.

Reiner Kende
A dán káromkodások. Mindenhova is mennem kellett, alig láttam a Szösztalicskát és nélküle baromi nagy volt a csend, haver.

Song Jiyun
*Lányos zavarában lesüti a szemeit.* A... a kastély és a környék hangulata.
 

 

Nincsenek megjegyzések: