2022. március 15., kedd

Amorf Pletykafigurák

 Ha azon gondolkodtál, mit tennél nélkülem, meg kell, hogy állítsalak. Mert új pletykákkal érkeztem!




A navinések az utóbbi időben nagyon csöndben voltak. De most lebuktak. A mestertanoncok közül többen is jelentették, hogy Juhász Laura furcsa, titkos jegyzeteket írogatott az összes óráján. Egyesek azt gondolták, csak a vizsgákra készül ennyire, de múlt héten látta az egyik hírszerzőnk, ahogy Thomas Middletonnal vitatkoznak emiatt. Vajon mi lehet azokon a lapokon, ami miatt képes lenne a lány sutba dobni a kapcsolatát? És vajon tényleg széthullik a kedvenc naiv, de cuki párosunk?


Winter Cone Danvers úgy tűnik, hangos veszekedés után végleg elhagyta a családot. Legalábbis amennyire képes. Egyes források szerint az éjszakákat a családi kocsmában tölti ahelyett, hogy a faluban élő nagynénijének, Valinak a lakásában hesszelne. Vajon ez azt jelenti, hogy a bűnös bagázs végre tényleg szétesik, vagy csak az idősebb Danversnél ezt jelenti a függetlenedés? És amúgy is, hol vannak ilyenkor a lányok, akik mindig körbelengik a fenséges férfit? Szegény nem-megértett fiút valaki igazán megvigasztalhatná!


Ha már emlegetjük ezeket a csodamadarakat, úgy tűnik, elérték a tervüket. Agárdi Kornélia Auróra nem csak belépett Danversék kultuszába, de maga is nagy szószólója lett. Állítólag a folyosón üvöltözik a diákokkal, hogy megfélemlítve rávegye őket a csatlakozásra. Az összekötő kapocs pedig nem más, mint Hollósi Zalán. Habár a levitás nem hirdeti ilyen nyíltan állásfoglalását, elég megnézni mostanában mennyi időt tölt együtt az idősebbik Danvers lánnyal. A helyetekben elkerülném a következő napokban a nyugati szárny folyosóját, biztos, ami biztos.



Saint-Venant-ék fekete báránya maga lett a farkas, és új prédát talált. Andrássy Borbála soha nem a hidegvéréről volt híres. Miközben az egyik Mórocz-cal (ne kérdezzétek, hogy melyikkel) jár kézen fogva, addig az ír csodabogarat csókolgatja a Nagyteremben, és legutóbb az edzőteremben már Lafayette-tel édelegtek a súlyzógépek mellett. Vigyázz B, a végén még ráfázol erre a játékra, a legjobb pár címet így is a barátod vitte Kőszegi Róza Améliával. Bagolykő lakosai, ti kire tippeltek? Móric vagy Herb? Esetleg az új játékos?

Ez minden mostanra, de ne aggódjatok hamarosan visszatérek!
Addig is vigyázzatok, sose tudni mi jön ezután. XX,



1 megjegyzés:

Névtelen írta...

De, tudni. Mindig ugyanazokról írtok....