2021. október 15., péntek

Ki eszik, ki iszik, valaki csak edzik




Nővérén az utóbbi időben jól látszik, hogy valami nagyon nincs rendben az életében, de Vizsnyiczky Sári kapcsán senki nem gondolná, hogy az eridonos lány alkohollal űzné el a gondokat.
Márpedig nemrég lencsevégre kaptuk, amint üvegből nyakalja a whiskyt, és ha lehet hinni a későbbi beszámolóknak, bizony el is fogyott az egész. Lehet, hogy csak tea volt benne? Mindenesetre Sárit egy darabig utána nem látták...

Bizonyára sokan egyetértenek, hogy nincs is annál jobb, mint egy fárasztó nap, vagy hosszú műszak után leülni, és meginni egy jól megérdemelt kávét. Netán tejszínhabbal is a tetején, amolyan jutalomként önmagunknak.
Valószínűleg Bernáthy Zsófi is így lehet ezzel, csakhogy szegény hiába készített magának a pubban egy igazi különlegességet egyik este, valami pofátlan fráter csúnyán elorozta előle, nyilván azt gondolva, hogy ezzel a húzással jó lehet nála. Legyen annyi elég, hogy fotósunk nem maradt a helyszínen, mert testi épségét féltve inkább hazatért szerető családjához.


Kiváltképp az őszi és téli hónapokban bizony nem árt kiegészítő vitaminokat szedni, mivel ilyenkor kevesebb természetes forrásból jutunk hozzájuk. Pedig most is ugyanolyan fontos, hogy jó közérzetünk legyen, védjük magunkat a vírusoktól, és bírjuk az egész napos talponlevést.
Azért annyira túlzásba sem kell esni, ahogy Theodore B. Marchetti teszi, aki marékszámra tömi magába a tablettákat. Bizonyára nagyon félti a szervezetét a baciktól, azért rágja ilyen ádázul.
Ugye azok vitaminok...?

Szinte valamennyiünknek van egy vagy több rejtett tehetsége, olyasmi, amiről nem is sejtjük, hogy különleges, hogy olyan, amivel kitűnhetünk. Vagy esetleg csak félünk megmutatni a világnak, a csalódástól tartva.
Nos, Somogyi Zente Domokosnak alighanem az éneklés ez, és persze a velejáró performansz. Tanúi voltunk, amint szobájában egy tükör előtt gyakorol, és nyilván azt gondolta, senki sem figyeli vagy hallja, így bátran kiengedte hangját. És a ritmusra mozgott is, táncolt, rázta magát, és haját, mintha épp koncertezne. A fellépő ruhája ugyan csak egy alsónadrágból állt, de igazán nem várhatjuk tőle, hogy még önmaga stylist-je is legyen!

Ismét véget ért egy nyár, a jó idő távozóban van, és egyébként is elkezdődött újból az iskola, vagyis viszlát strand-szezon, búcsút inthetünk a fürdőruháknak. Sokan ebben az időszakban kissé elhanyagolják testüket, elvégre a sok meleg ruha alatt úgyse látszik, hogy felszedtek pár kilót, itt-ott lett egy kis úszógumi.
De nem úgy Létai Roland! A rellonost rendszeresen lehet látni edzőteremben, és bizony van is mit nézni rajta... Akarom mondani, érdemes példát venni róla! Azt rebesgetik persze, hogy csak a lányok miatt pattintja ki magát így, de hát mind tudjuk, hogy végső soron nem a külsőségek, hanem a személyiség a fontos. És Rolandnak nagyon szépen feszül a személyisége!


Sajnos még a legszemfülesebb újságírók sem tudnak meg mindent, derítenek fel minden sztorit elejétől a végéig, időnként maradnak homályos foltok, apró kis hézagok itt-ott. Ami bizony olyan, mint a szúnyogcsípés, viszket, bármennyire is nem akarunk róla tudomást venni.
Szóval végezetül, aki esetleg tudni véli, hogy Borbély Leila mit dughatott be a nadrágjába, amit ennyire el akar rejteni szem elől, mindenképp írja meg nekünk!




Nincsenek megjegyzések: