2021. augusztus 15., vasárnap

Mit üzennek a csillagok a vizsgaidőszakra?



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Ha te valakit nem kedvelsz, egyszerűen ki tudod készíteni. Biztosan ezt akarod? Nincsenek azért annyira komoly sérelmeid, hogy nagy vitát szíts. Keresd azokat a dolgokat, melyek szebbé tehetik a hónapodat! Mielőtt megtennéd azt, amire készülsz, gondolkodj! Lehet, hogy a vizsgáidra is hatással lehet a viselkedésed. Bizonyos személyek felé kötelezettségeid vannak, amiket jó, ha észben tartasz! Kettő bizonyos szám egy hétig sokszor fel fog bukkanni. Figyelj oda az apróságokra is, a megoldás akár egy teáscsésze alján is megjelenhet! Ki tudja, talán szerencsésen zárod a hónapodat?




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Egész évben szorgalmasan dolgoztál, ezért most nem kell robotgyorsasággal magolnod az anyagokat. Jól fognak sikerülni a vizsgáid, most inkább magaddal foglalkozz, és tedd le a tankönyveket egy kis időre! Valósítsd meg a terveidet, de ne álmodozz sokat! Az álmok nem válnak mindig valósággá. A hónap második felében figyelj oda rá, hogy éjszaka rendesen aludj! Fontos a napi öt étkezés betartása, ügyelj, hogy meglegyen! A barátaid tanácsa aranyat érhet egy váratlan eseményben. Szerezz be egy kiskedvencet, fel fogja dobni a vizsgaidőszakot.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Nem jó rögtön fejest ugrani a dolgokba, ne feledd, inkább vedd át pontosan és alaposan az adott anyagot, minthogy egy nap alatt menj végig az egész tantárgyon. Elég hajlamos vagy izgulni, de nem kell, mert nem az életed múlik egy vizsgán. Ha rosszul is sikerülne, lesz esélyed javítani. Lehet, jót tenne neked egy tanulótárs, oldottabb hangulatban több minden megmarad a kobakodban. Kérdezz körbe, ha szerencséd van, több ember közül választhatsz, de tedd össze a kezed, ha találsz legalább egyet is. Mivel a legtöbben egyedül szeretnek tanulni, nehéz lesz.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Ebben a hónapban te leszel a baráti társaságod fénypontja. Mindenki tőled kér tanácsot, neked kell segítened az eldöntendő kérdésekben. Jó, ha segítesz, de magaddal is foglalkozz, és legfőképpen ne hagyd az utolsó pillanatra a vizsgáidra való felkészülést! Képes vagy megcsinálni, te is tudod! Nagy rá az esély, hogy a hónap közepén te fogsz segítségre szorulni, és mivel jót tettél másokkal, ők is viszonozni fogják. Ne várd meg, amíg ők ajánlják fel, kérd te! Ha a dolgaidat úgy rendezed, igen sikeres vizsgaidőszakon leszel túl, és élvezheted a szünet örömeit.




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Miért jó neked egyedül? Ez a hónap neked kedvez a barátkozás terén, ne lazsálj! Járd körbe a parkot és a várost is, talán jó néhány baráttal térsz vissza a kastélyba. Abból a szempontból jó volt eddig a magány, hogy felkészültél. Klassz jegyeket fogsz szerezni, és még abból a fránya tárgyból is kiemelkedően teljesítesz. Viszont az ember társas lény, nem jó, ha ebédnél nem tud senkivel sem beszélgetni. Pedig neked még a beszélőkéd is megvan hozzá, egy kis lökés kell csak. A szünetben is próbálj minél több emberrel megismerkedni, és teljes lesz az életed.





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Ami a tiéd, az a tiéd. Nem kell neked mindenben osztozkodni. Jó dolog, de azért nem kell örökbe fogadnod az ismerőseidet. Ők is tudják, hogy mennyire jólelkű vagy, de rosszul érzik magukat, mert úgy gondolják, hogy kihasználnak téged. Sokat viszont ne nassolj! Reggelire jobb választás két tükörtojás, mint egy csokibéka. A vizsganapok előtt lehetőleg ne éjfélkor aludj el, mert az a teljesítményeden is meg fog látszódni. Ha kell, számolgasd a bárányokat, vagy számolj el magadban százig, általában hatásos. Ugye, hogy nem lenne jó érzés, ha a tanár keltene fel a többiek előtt?


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Neked kell most segítened egy kedves barátodon. Nehezen fogja viselni ezt az időszakot személyes problémák miatt. Nem kell folytonosan tanácsokkal traktálni, elég, ha leülsz vele és mellette vagy. Kelleni fog egy nagy adag a türelmedből, meg egy kis alpesi csokoládé is. A hétvégéken menj el sokat sétálni, a friss levegő kitisztítja majd a fejedet, és máris jobban fognak menni a dolgaid. Iktasd ki azokat a dolgokat, amelyek nem tudnak hagyni gondolkozni! Légy teljesen biztos az érzéseidben, mindig tisztán láttál a segítségükkel, hiszen még sosem csalogattak tévútra.





Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Gondolkodtál már a jövődön? Ha igen, jól tetted. Nemsokára lehetőséget kapsz, lesz egy kis befektetni valód, de megéri a sok fáradozás, és a szorgalmas tanulásod kifizetődik. Egy remek munkalehetőség kínálkozik fel ezüsttálcán. Az indulataidat tartsd kordában, éppen a legrosszabb pillanatban törhetnek elő, és másodpercek alatt semmivé lehetnek a jövőbeli tervek. Ne feledd el a barátaidat, és a nekik tett ígéreteket! Ha nem úgy alakulnának a dolgok, ahogy te szeretnéd, akkor se keseredj el, mert nincsen veszve semmi. Mindig van egy újabb lehetőség.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Eléggé eszes vagy, de ezzel nem kell mindig dicsekedni. Olyan szituációba keveredhetsz, hogy nyilvános helyen egy felszólalásod után meg is sérthetnek. A hónapban nem szabad órák hosszat sütkérezned, mert a bőrödnek rosszat tehet a nap és a nagy hőség. Egy árnyékos fa tövében jobb pihenni, hidd el, főként a délutáni órákban. Egy összejövetel megszervezésében lehetsz illetékes, fontosabb a minőség, mint a mennyiség. A stresszes helyzetekben, jobb lesz, ha egy percre leülsz pihenni, nehogy rosszul légy.




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Irigyellek, mert elég mozgalmas hónapod lesz. Az elején találkozhatsz kettő olyan elbűvölő emberrel, akik nagy hatással lehetnek rád. Nem kell köztük választanod, mert egyikük kijelenti, hogy csak baráti kapcsolatot szeretne kettőtök között. A másik személlyel viszont elég komolyra fordulhatnak a dolgok. Elsősorban a tanulásra összpontosíts, legalább fél óra tanulás, a másik fél óra romantikázás, így minden jól sikerülhet. Ez a románc nem fog tetszeni mindenkinek, ügyelj rá, hogy másokat ne bánts meg tudtodon kívül. Vigyázz a magas polcokkal!



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Bár nincs tél, sok papírzsebkendőre lesz szükséged az allergiád miatt. A citromfüves illóolaj jó hatást tehet, és segít átvészelni ezt az időszakot. Ezért is nagyon keveset tudsz a szabadban tölteni, csak benti térben tartózkodj, de ne egyedül. Olvasgass és tanulgass, hogy jól sikerüljenek az év végi jegyeid! Ne is gondolkozz a vizsgadrukk miatt doppingszereken, felesleges erre költeni a galleonjaidat! Az eszed ingyen képes befogadni az információkat. Várd csak a szünetet, mert az otthoni levegő csodát fog tenni veled.






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Neked tesz legjobbat a magány, legszívesebben madárként körbejárnád a világot. Persze, nem  vagy teljesen egyedül, de azért nem állandóan vagy társaságban. Van egy pár barátod, akikben megbízol, de most jól figyelj oda rájuk, ne csak helyeselj, mert könnyen váratlan helyzetben találhatod magadat. A saját dolgaidban mindig a te akaratodnak kell érvényesülni. A szíved mindig legyen a helyén, csendben birkózz meg a vizsgákkal és az utolsó napon rúgj ki egy kicsit a hámból! Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel!




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Próbálj meg egy nap mindenre igent mondani! Ha elhívnak valahova, nem kell rögtön visszautasítani. Gondold át, és csak azután válaszolj. Ha túl sokáig leszel elutasító, akkor nem hívnak el többet, még akkor sem, ha már te is szeretnéd. Minden helyzetben megtartod a méltóságod és a tisztességed, ami példaértékű. Mutass utat bátran másoknak is! A vizsgáid jól sikerülnek, és egy remek lehetőséget is kapsz, ami az idegen nyelvi tudásodnak fog kedvezni. A nagy forróság miatt nem biztos, hogy sokat leszel kint, ha unatkozol, rendezd át egy kicsit a szobádat!





Nincsenek megjegyzések: