2021. június 15., kedd

Mi vár rád a következő hetekben? - Jótanácsok a csillagoktól

 


Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Itt az ideje, hogy szelektáld az elmúlt években felhalmozott kincseidet. Lassan már kiborul a szekrényedből a sok ruha? Mozdulni se tudsz az elmúlt évek jegyzeteitől, netalán táskák és cipők hevernek mindenhol? Te magad is tudod, hogy már nincs rájuk szükséged, azonban valaki még jó hasznát veheti akár a ruhaneműnek, akár a jegyzeteknek. Végy egy nagy levegőt, és tedd rendbe az életed, hidd el, megtérül a befektetett munka, elvégre ki ne nézne csodálattal arra, aki jegyzeteket ad neki?





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Egy új munkalehetőség ragadja meg a figyelmedet, méghozzá a közvetlen környezetedben, amit nem szabad elszalasztanod. Ne hezitálj, ha úgy érzed, hogy kell neked, vágj bele, és hódítsd meg a világot, vagy legalábbis azokat, akikkel a munkád során kapcsolatba kerülsz. Az biztos, hogy ez a lehetőség hatással lesz a jövődre, és mindenképpen pozitív értelemben. Kár lenne a jövőt kockára tenni, pihenni még itt van előtted az egész élet.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Ebben az időszakban célszerű kétszer is megfontolnod, hogy mit fogyasztasz el, ugyanis a csillagok állása szerint egy komoly mérgezésnek lehetsz áldozata, amely akár az életedbe is kerülhet. Azt, hogy étel vagy ital által viszed be a szervezetedbe, nem tudjuk egyértelműen megállapítani, mindent összevetve azonban elképzelhető, hogy ez egy jel arra, hogy visszafogottabban élj, és ne mindig az élvezeteknek hódolj.





Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Úgy tűnik, ebben a hónapban rád mosolyog a szerencse, és végre elindul a régóta várt sikerszériád. Ez igazán örömteli, hiszen igen sokáig húzódott, és nagyon sokat is tettél érte. Végre itt van, és azt ajánlom, hogy élvezd ki maximálisan, mert nem csak feltölt, de lendületet is ad a további eredményekhez. Nincs is jobb, mint egy felfelé ívelő szakasz. Ne foglalkozz semmivel, csak élvezd!



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Jobb, ha a mostani időszakban megválogatod a szavaidat és a stílust is, amivel másokhoz szólsz, mert egyetlen rossz megnyilvánulás komoly veszekedéshez, és akár évtizedes sérelmek felhánytorgatásához is vezethet, ami tovább mélyíti a kapcsolat bomlasztásáért felelős sebeket. Jobb, ha most inkább lassabban reagálsz, meggondolod a szavaid súlyát, és visszafogottan ítélkezel. Senki sem szeretne elveszíteni egy jó barátot, nem igaz?







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Az utóbbi időben nem érzed magad egészen jól? Elképzelhető, hogy egy régebbi betegséged készül újra felszínre törni, melyről azt hitted, hogy már sosem tér vissza. Az is lehet, hogy egy olyan probléma lep most meg, amit sosem azonosítottak igazán be, de hosszútávon nem biztos, hogy érdemes nem tudomást venni róla. Itt az ideje, hogy felkeress egy gyógyítót, és kérj alapos kivizsgálást tőle. Jobb megelőzni a bajt, mint szenvedni hosszú időn át.





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Lehet, hogy mondtál, vagy tettél valami olyasmit, amit nem igazán kellett volna, és ennek következtében elkezdett összeomlani a gondosan felépített kártyavárad. Itt az ideje, hogy sorra vedd az elmúlt idők kijelentéseit, és mielőtt a nyakad körül szoruló hurok teljesen megfojt, megoldást találj, mert a mostani állapotodra sajnos a mérgező szó a legtalálóbb. A tisztázás nem lesz ugyan fájdalommentes, de az új alapokra helyezés számos jó pillanatot eredményezhet.  




Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Nem biztos, hogy keresel, de az biztos, hogy találsz egy olyan lehetőséget, melyet nem akarnál kihagyni. Ez lehet egy új munkahely, egy új képzés, egy új település, ami teljesen magával ragad, és úgy érzed magad, hogy hazaérkeztél. Egy biztos, hogy ez a döntés költözéssel járna, és az életed totális újraformálásával. A kérdés, hogy vagy-e olyan merész, hogy belevágj életed kalandjába, vagy inkább beéred kevesebbel. A kevesebb se rossz, de aztán nehogy megbánd.




Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Fogalmad sincs, hogy mi történt? Nos, megértjük. A csillagok jelenlegi állása szerint ugyanis valami olyasmibe keveredsz, amire te magad se számítottál, és ez a valami bizony olyan szinten meg van kavarodva, hogy azt se tudod feltétlenül, fiú vagy-e vagy lány. A lényeg, hogy nem a te hibád, egyszerűen az egyik félreértés hozza a másikat, te pedig azt se tudod, hogy hogyan magyarázkodj. Ne tedd! Minden újabb történetszál most csak tovább bonyolít mindent. Egy kicsit állj meg, várd meg, hogy lehiggadjanak a kedélyek, és csak utána kezdj tisztázásba. Mindenki így jár a legjobban.




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Egy teljes megújulás, erre van most szükséged, és bizony segítségedre is lesz a környezeted, akik lelkesen vetik bele magukat veled a projektbe. Arra azonban figyelj, hogy te határozd meg a változás irányát, mert ha rajtuk múlik, akkor képesek lesznek egy olyan irányba elvinni, amivel már nem tudsz azonosulni, azonban nem is tudsz kellő határozottsággal nemet mondani rá. És valljuk be, senki se szereti kényelmetlenül érezni magát a bőrében.



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Egy titkos szerelmi viszony van kilátásban a hónapban, mely akkor is utolérhet, ha párkapcsolatban vagy, és akkor is, ha egyedülállóként élsz. A lényeg azonban, hogy titkos, és azért titkos, mert te titkolni akarod. Hogy miért? Talán mert magadnak akarod, talán mert nem hiszed el, hogy igaz. Egy biztos, ez a kapcsolat megváltoztatja az egész eddigi életedet, és ez a változás most nagyon jónak ígérkezik. De azért kezelj mindent és mindenkit korrekten.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Úgy tűnik, mostanában nem igazán sikerül semmi, és ez nem csoda, még a csillagok szerint is nagyon komoly pechszéria közepében vagy. A jó hír, hogy néhány héten belül véget ér ez az időszak, de tudjuk, hogy ez jelen pillanatban nem kifejezetten vigasztal. Azonban azt javasoljuk, hogy amíg ennyire szerencsétlen vagy, próbáld csak a legszükségesebbeket intézni, mert most nagyobb veszteségre is van esélyed.



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 

Itt az ideje, hogy kitörj a mindennapos rutinból. Ha jobban belegondolsz, te is érzed, hogy ez már egy kicsit unalmas és monoton, jó lenne valami, ami kiránt a megszokottból, ami felpezsdít. Ilyen lehet például egy új hobbi! Legyen szó akár aprólékos munkáról, akár egy közösségbe való bekerülésről, bármiről, ami feldobja az átlag hétköznapokat, ami kiránt a rutinból. Az se baj, ha némiképp szemléletformálóan gondolkozol.






Nincsenek megjegyzések: