2021. február 15., hétfő

Új párok a láthatáron!

Valentin nap közeledtével megsokasodnak a párkapcsolatok. Ilyenkor sokkal többen veszik a bátorságot, hogy bevallják érzéseiket, hogy randira hívják a kiszemeltet, vagy komolyabb szintre emeljék kapcsolatukat. Fotósainknak idén is sikerült néhány igazán izgalmas pillanatot megörökíteni.



Ki mondta, hogy a szerelem felnőtt dolog? Tóth-Kiss Anabella rácáfolt mindenkire, aki valaha ezt állította. A tizenkét éves kislány a nála egy évvel idősebb Igor Poljakovba habarodott bele, és úgy
érezte, ideje mindezt a fiú tudtára adni. Vajon kérészéletű gyerekszerelem marad szép emlékként, vagy már most megtalálták egymásban az igazit? Nem tudhatjuk, mindenesetre sok boldogságot kívánunk!



Ügyes kezű és éles tekintetű fotósunk kapta lencsevégre Návay Fanni és ismeretlen hódolója romantikus pillanatát. A kép készítője azonban sajnos nem tudta alaposan megfigyelni a fiatalember arcát, így megfelelő információkkal nem rendelkezünk kilétéről. Ha hihetünk a pletykáknak, a göndör fiatalember nem más, mint Nagybátori-Szabó Márton, a Navine ifjú titánja, hiszen hónapok óta suttognak kettejük kapcsolatáról.


Megdöbbentő eseményt kapott el lapunk munkatársa, mikor jól megérdemelt édességvásárlásából tartott visszafelé. A Rellon házvezetője, Damyan Volkov erőszakosan rávetette magát városunk kedvenc bútorkészítőjére, Hansági Tamásra,
és menekülésre esélyt sem adva megcsókolta őt. Vajon mi késztette Volkov professzort erre? Talán az új konyhabútorért érzett hála? Esetleg egy rosszul elsült szerelmi bájital, vagy bűbáj? Ha valaki pontos információkkal rendelkezik az esetről, kérjük küldjön szerkesztőségünkbe baglyot!




Természetesen vannak, akik az igaz szerelmet nem emberi formában találták meg. Egy házi kedvenc épp olyan jó társ lehet a nehéz időkben, mint egy ember. Lássuk, kik azok, akik kedvenceikkel töltötték a szerelmesek napját!





Reiner Kendét, a Navine szívtipróját bizony csúnyán helybenhagyta egy lány Valentin nap előtt. Kende azonban búslakodás helyett úgy döntött, ha már szerelmes nem lehet, legalább tesz valami jót. Február 14-én tüntetőleg az egész napot a menhelyen töltötte, ahol igazán szoros barátságot kötött Vaníliával, a golden retriverrel. Forrásaink alapján a fiú elgondolkodott azon, hogy a későbbiekben magához venné az állatot. Reméljük, ez valóban igaz, és nem csak alaptalan pletyka.







Helvey Belián Balázs kedvese helyett macskájával, Chewie-val töltötte a Valentin napot. Biztos források támasztották alá, hogy 
reggelire, ebédre és vacsorára gourmet alutasakos került felszolgálásra, délelőtt tettek egy nagy sétát a városban, majd az
estét összebújós filmnézéssel zárták. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a nap újabb szintre emelte a kettejük közt lévő mély kapcsolatot. Igazán szép párt alkotnak együtt!







Megszokhattuk már, hogy Dana Straw Berry vonzódik a különleges háziállatokhoz. Legutóbb szóba került, hogy Hápi kacsája mellé egy vadászgörényt szeretne örökbe fogadni. Legjobb tudomásunk szerint egyelőre ezt a tervét nem tudta véghez vinni, azonban kapott maga mellé egy nem várt társat. Kedves barátnője ugyanis rábízta egy hétre nyuszija, Tappancs gondozását. Amint a képen is látható, a páros nagyon hamar összeszokott, és állítólag a hét végére Dana úgy megszerette az állatot, hogy sírva fakadt, mikor vissza kellett adnia gazdájának.



Nincsenek megjegyzések: