2021. február 15., hétfő

Így szeretnek ők

Vitathatatlan, hogy a diákok kedvenc témája a szerelem. Fontos tudni, hogy ki, kivel, hol és mikor gabalyodott össze. Azonban van valami, ami még a diákság szerelmi életénél is jobban izgatja a népet: ki iránt táplálnak, vagy éppen nem táplálnak romantikus érzéseket tanáraik?


Egyszer minden véget ér...
Anastasia Strakhova és Rentai Bálint kapcsolatáról a tavalyi évnyitón szerezhetett talán először tudomást a diákság. Mostanában azonban gyanúsan nagy a csend a gyógyítópáros körül. Egy, a gyengélkedőn gyakran megforduló forrásunk megerősítette, hogy amennyire csak lehet, igyekeznek elkerülni egymást. Ha egymást követő műszakba kerülnek, tüntetőleg nem szólnak a másikhoz, és a faluban sem látni őket együtt. Vajon mi történhetett?

Romantika a tanáriban
Jóllehet előző számunkban Farkas Zétény nevét Vizsnyiczky Lilla kapcsán említettük meg, azonban időközben kiderült, hogy tévedtünk. Zétényt ugyanis rajtakapták a Navine csinos házvezető-helyettesével, Ardai Tányával, amint a tanáriban fejezték ki egymás iránt érzett heves érzelmeiket. Nem tudni pontosan, mióta titkolják kapcsolatukat, azonban most mindenre fény derült. Kínos és nem várt fordulatként érte a párost, hogy épp Nadia Rosales, Zétény kislányának anyukája nyitott rájuk. Talán ezek után jobban megfontolják a helyszínválasztást.

A szelídített farkas
Szávay Edmund, iskolánk ifjú animágusainak oktatója teljesen kifordult magából. A morcosnak és magának valónak látszó férfi hirtelen kivirult, rendkívül közvetlenné és mosolygóssá vált. A Bibircsókos banya hallotta, amint Kállay professzornak ecsetelte, hogy mennyire dögös a vörös, és ekkora szerencséje régen volt már nővel. A rejtélyes hölgy neve azonban nem hangzott el, így több versenyző is szóba jöhet: Éjféli Veréna, Vitéz Rebeka, vagy éppen dr. Hollóvölgyi Zsófia. Esetleg lehet, hogy egyszerre mind hármójukat szédíti? Na de Szávay professzor!

Viszonzatlan érzelmek
Az előbb említett Kállay Ákos hatalmas problémával néz szembe: a szeretett hölgy nem úgy tekint rá, mint ahogy azt szeretné. És hogy ki a szerencsés áldozat? A már szintén emlegetett Nadia Rosales. Kállay professzor megjelent a pubban, megivott egymagában néhány kört, majd egy ismeretlen nőnek öntötte ki szívét. Állítólag nagyon drámai és megindító beszédet tartott, mielőtt hirtelen fel nem pattant, hogy elrohanjon bevallani érzéseit a Mugliismeret tanárnőnek. A végkimenetelről sajnos lapzártáig nem érkezett további információ.



Nincsenek megjegyzések: