2020. november 15., vasárnap

Páros összeesküvések

Aki bújt, aki nem…

Valószínűleg mindenki tudott róla, vagy erősen sejtették. Vannak, akik borzasztóan örülnek neki, vannak, akik csalódottságukat fejezik ki minden percben. Azok minket mondjuk nem különösebben érdekelnek, mert hivatalosan én leszek az első, aki nyilvánosságra hozza, hogy mindenki örömtáncot járhasson: ha valaki hallott pletykát, akkor közlöm, hogy nem pletyka többé, ugyanis *dobpergés* Ambrózy Henrik, az okkultizmus és fekete mágia atyja és a kissé szeleburdi, de mindenki kedvence, Zippzhar Mária Stella hivatalosan is egy párt alkotnak. Olyannyira, hogy bizony a végzős bálon is lencsevégre lettek kapva és komolyan MEG-ZA-BÁ-LOM őket. Nézzenek oda, ha két szerelmes elég türelmes, akkor felvállalhatják kapcsolatukat a nagy világ előtt is. Legyenek ők a példa mindenki számára!


Te leszel a párom?

Szerencse ide vagy oda, valahogy mindig elkapjuk azokat az eseményeket, amikről megéri pár szót írni. Mit párat?! Egy regényt össze tudnék belőlük eszkábálni, csak tudom, hogy unnátok, mert ismerlek benneteket, mint a rosszpénzt. Szóval a lényeg az, hogy mindenhol ott vagyunk, de valahogy ezt Mácsai Ráhel, az Eridon vörösbegye elfelejtette, amikor kávéval üdvözölte Romhányi M. Áront, a Rellon kitetovált pacsirtáját. Sokféleképpen értelmezhető az üdvözlés, de itt most konkrétan a nem kedvesebbiket kell elképzelni: úgy nyakon öntötte Ráhel a rellonos rosszfiút, mint annak a rendje. Bizony! Nem finomkodott a kedves, az egészet Áronnak szánta, ami valljuk be, igencsak felkelti az ember érdeklődését. Sajnos több infót nem tudtunk meg erről, de az biztos, hogyha Ráhel így akarta felhívni magára Áron figyelmét, akkor sikerült neki, főleg, hogy nem volt rest a fiú nyakánál is bíbelődni pár másodpercet. Hopp-hopp! Új szerelem kibontakozóban a kastély falai között? Én adnám.


A farkas és… wait a sec!

Helvey Belián Balázs neve lassan minden számunkban meg lesz említve, de hát tehetünk mi erről? Ezzel a sráccal mindig történik valami, pedig ő ennek szerintünk a legkevésbé sem örül. Az az igazság, hogy a tavalyi végzős bálon is elkaptuk, ahogy Kállay Ákos Átoktörés tanerő igen kedélyesen köszönt Beliánnak, de valahogy jobban lekötötte a figyelmünket akkor, amikor megjelent a levitás házánál. Hatalmas nyakba borulásoknak lehetett szemtanúja a mindent látó szemünk, oda-vissza mentek az elnézések a két férfi között, csak az okát nem tudjuk. Az biztos, hogy kettejük ismeretsége nem most kezdődött, viszont kíváncsiak lennénk arra, hogy mégis mi köti össze őket ennyire. A tanár úrról nem tudunk sokat egyelőre, a levitásról egyre többet, a kép valahogy mégsem szeretne összeállni, annak ellenére sem, hogy már köztudott tény Belián vérfarkas mivolta. Ehhez lehet köze az egésznek? Kállay tanár úr is a vérfarkasok táborát erősítené? Mondhatjátok, hogy elvetemült gondolat, de logikus lenne, nemde?


Kinek a pap, kinek a…

Huhú! Nagyon sok változás történt Bogolyfalva életében az utóbbi időben, de mégis egyet emelnénk ki a rengetegből. Szóval az úgy van, ha eddig valaki nem tudta volna, hogy a gyönyörű Drinóczi Gerda Vivien szívét Ombozi Zlatan nyerte el, akivel dúl a láv ezerrel. Legalábbis dúlt, mert voltak ám ott is fennforgások, amikor a nő szinte rárúgta kedvesére az ajtót, miután a kávézóban találkozott egy sötét hajú idegennel és nem tűnt úgy, hogy Zlatan miatt ilyen izgatott. Ki tudhatja? Nos, mi nem, de nem is ez a lényeg. *legyint* Mert figyuzzatok ide, mondom a lényeget: Rothstein Elektra libbent be éppen akkor a bogolyfalvi pubba - amivel nincs is semmi baj, ugye -, amikor az Ombozi tengette ott unalmas perceit, csak mindezt olyan szerelésben tette, hogy az ember szemöldöke Merlin talpát súrolja. A mi szemöldökünk is azt súrolta. A testre simuló fekete ruhában vetődött azonnal Zlatan asztalához a nő, ahol órákon keresztül beszélgettek kedélyesen valamiről. Merlinre! Borzasztóan sok kérdés felmerült bennem, de csak a legfontosabbak: a rellonosok csodája és az Ombozi szakítottak? Gerda akkor a sötét hajú sráccal van együtt és Zlatan udvarolna Elektrának? Gerda ezt miért hagyja?! Kislány, komolyan, szedd össze magad, ez így nem járja!




Nincsenek megjegyzések: