2020. szeptember 15., kedd

Végzős bál a láthatáron

Bizonyára minden végzős megrémült, mikor megtudta, hogy a bál a szokott menetrendtől eltérően nem a vizsgaidőszak előtt, hanem annak végén kerül megrendezésre. Éppen ezért egy kicsit utánajártunk a tematikának és az az olvasó, aki időben kapja kezébe legújabb számunkat, már bőven tisztában lesz azzal, mi vár rá az est folyamán. Figyelem, ez csupán egy kedvcsináló, az igazi party este kezdődik majd!


Még évekkel ezelőtt megrendezésre került egy '20-as évek buli az akkori Bogolyfalvi Tanács szervezésében, ez a mostani azonban nagyszabásúbb lesz, mint bármi más, amit remélni mertünk. A bál tökéletessége épphogy visszafogottságában és a régi kor felidézésében rejlik majd. Azok a különleges, csillogó ruhák, amikben charleston-t roptak, a fülbemászó jazz, melyre több millió csípő ringott, most Titeket is táncra hív!

Az esemény a Boglyas téren kerül majd megrendezésre, ahol több programmal is várják majd az érdeklődőket. Amit biztosan sikerült kiderítenie szerkesztőségünknek, hogy egyetlen végzős sem marad megválaszolatlan kérdésekkel - de legalábbis eggyel biztosan nem. Ha a hír igaz - bár ezt lapzártánkig nem erősítette meg a DÖK elnöke -, akkor minden ötödikes, aki kezébe poharat ragad, elsuttoghat egy kérdést, melyre az italától választ kap! Ha ez nem volna elég, a résztvevők tükörlabirintusra is számíthatnak, bár ennek pontos részleteit egyelőre még homály fedi.

Akárhogy is alakuljék a mai este, minden végzősnek gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: