2020. július 15., szerda

A szerencse forgandó?

Mindannyian kicsit lelassultunk a hirtelen jött meleg miatt, de úgy tűnik, hogy csillagaink egy picit sem lassítanak. Hogy mi vár ránk a következő hetekben? Megsúgják nekünk a cikkben!



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Tudom, hogy szíved szerint azonnal csörtetnél előre és cselekednél, de nem biztos, hogy minden helyzetben az a legjobb megoldás, amit kitaláltál, vagy ami azonnal az eszedbe jut. Olykor szerencsés megállni egy kicsit, kikérni mások véleményét, mert lehet, hogy a kívülállók olyan pillanatokat is megragadnak egy-egy helyzetből, amire te magad nem is gondoltál, hogy fontos. Egy kicsit lassíts le, és minden jobban alakul!





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Hirtelen jött a meleg, olykor vissza-visszatér a hideg. Nagyon változó tud lenni egyetlen pillanat alatt az idő, éppen ezért fontos, hogy odafigyelj arra, hogy megfelelő ruhadarabokat viselj, megfelelően légy hidratált, mindig gondoskodj az UV elleni védelemről, mert az elkövetkezendő időszakra a csillagok komoly egészségkárosodást mutatnak, mely szerencsére megelőzhető. Vigyázz magadra!





Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Mostanában olyan merev és befeszült vagy, biztos, hogy minden rendben? Mintha nem lennél teljesen önmagad, mintha lenne egy gát benned. Talán jó lenne, ha ezt a valamit ki tudnád beszélni, ha tudnál valakivel egy kicsit lelkizni, hogy felszabadulhass. A barátaid és a környezeted is nagyon aggódnak érted, ami talán csak még jobban idegesít. Add ki a feszültséget, és lazíts, mert ha ennyire ráment valami a lelkedre, az később erősebben is kihatással lesz rád.






Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Figyelj oda jobban a kapcsolataidra, mert mostanában mintha elhanyagoltad volna őket, és ennek bizony komoly következményei is lehetnek. A csillagokban most szakításról olvasunk, mely nem feltétlenül párkapcsolati, lehet, hogy egy fontos barát vagy szövetséges lép ki az életedből, aki nélkül nehezebben boldogulnál a jövőben. Az embereknek szükségük van biztos pontokra az életükben, így kérlek, próbáld meg ápolni őket, amíg még nem késő.





Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Ebben a hónapban, úgy néz ki, komoly gyomorbántalmak kínozhatnak, ezért ha gyengébbnek érzed magad, ne most kísérletezz új ízekkel, mert bizony lehet, hogy hosszabb ideig a gyengélkedő kényelmét élvezheted. Jobb ezt elkerülni, nem igaz? Most inkább élvezd a jó időt és a fagyit, a fagyiban sosem csalódik az ember.






Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Úgy tűnik, korábbi kedvességed eltűnt, és most ahelyett, hogy megosztanád a dolgaidat a barátaiddal, inkább önző módon mindent megtartasz magadnak. Míg ők továbbra is a közösbe teszik, amijük van, addig te sunyi módon állandóan kikerülök a beadást. Ha nincs is sok, eddig azt is megosztottad, most viszont nem csak, hogy nem teszed, de még ki is veszel. Mindenképpen meg kéne fontolnod, hogy jó úton jársz-e, mert ez hamarosan többeknek fel fog tűnni, és az egy nagyon kényelmetlen helyzet lesz.





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
A megszokott kis életed várhatóan teljesen felborul egy olyan utazás miatt, amivel eddig nem számoltál. De ne aggódj, a kezdeti sokk után már sokkal pozitívabban fogsz állni hozzá. Csak az út során vigyázz a személyes tárgyaidra, mert idegen környezetben könnyen nyomuk veszhet, ami a kedved szegheti. Egy kis elővigyázatossággal azonban csodás élményekben lehet részed.






Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Mindent a megszokottak szerint csinálsz, mintha kiveszett volna belőled a szenvedély, ami nagyon szomorú képet fest. Régebben te voltál a társaság központja, a te hangodat mindig hallani lehetett, tele voltál ötletekkel és semmi sem szabott gátat neked. És mi van most? Csendes vállvonogatással hirdeted, hogy neked minden mindegy? Ez nem te vagy! Ha nem érzed jól magad a bőrödben, keresd meg a miértet, és változtass rajta! Keresd meg önmagad.





Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
A Crupokkal ellentétben téged egy kis visszafogottságra int ez a hónap, mert bizony a túl merész életszemléletednek meglehet a böjtje. Attól még, mert nyár van, nem kell mindennek mindegynek lennie, nem kell feltétlenül azt hirdetni, hogy egyszer élünk, és kompromittáló helyzetekbe hozni magad, mert, ahogy elmúlik a nyár, úgy lesznek ezek a pillanatok a kínosabbnál is kínosabbak. Ha azt hiszed, hogy láthatatlan vagy, hidd el, ha a mostani úton jársz tovább, nem leszel. De nem minden hirtelen jött hírnév szerencsés.




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Bármennyire is vártad, hogy végre elérkezzen a gondtalan nyár, úgy tűnik, ez most mégsem kedvez neked igazán. Egy komoly próbatételt mutatnak a csillagok, melyet akár több kisebb is megelőzhet. Az biztos, hogy ebben az időszakban nagyon sokat tanulhatsz önmagadról és arról, hogy mire vagy képes, mennyire is vagy erős igazából. Ne feledd, ha olykor nehéz is, az út végén mindig van egy olyan jutalom, amiért megérte végigmenni rajta. És minden rossz hoz magával valami jót is. Talán nem azonnal, de kellő türelemmel megleled mindet.



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ne kiabálj, kérlek! Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de mostanában kissé agresszívabban felelsz meg mindent, mintha semmihez se lenne türelmed, a téged körülvevő emberek pedig hol értetlenül, hol szomorúan állnak az eset előtt, és nem értik, hogy mi is történik pontosan. Szeretnének segíteni neked, de a morcosabb és nem túl kedves feleletek mellett még elutasító is vagy, főleg azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád. Talán nem jó módon vezeted le a feszültséget, és jó lenne, ha kiabálás helyett bocsánatkérésre fordítanád az idődet, mert ha így folytatod, nagyon hamar maradsz egyedül.






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Új képességed bukkanhat fel, melyről eddig úgy vélted, hogy semmi érzéked sincs hozzá, ami nem csoda, hiszen maga a felbukkanás egy nagyon váratlan helyzetben történik majd, ami szintén szokatlan a te életedben. Kicsit most olyan a világ, mintha a sarkánál fogva kifordították volna, de ez egyáltalán nem rossz, és látszik is rajtad, hogy nagyon élvezed. Kell ilyen is, hidd el, mert ez kirángat a komfortzónádból, méghozzá úgy, hogy közben élményt is nyújt. Élvezd!





Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Úgy tűnik, igazi szerencsét hozott magával számodra a forróság, ugyanis szert tehetsz egy nagyobb összegre, gyakorlatilag a semmiért cserébe. Nyugi, ennek a pénznek hozzád kellett kerülnie, és rajtad múlik, hogy hogyan bánsz vele a jövőben. Befektetheted a saját fejlesztésedbe, segíthetsz másoknak, félreteheted vész esetére, vagy gyakorlatilag bármi, ami eszedbe jut. Ez egy kis ajándék az univerzumtól, amihez nem tartozik kötelezettség. Ha eddig nem is tetszett neked annyira ez az időszak, hidd el, ez feldobja. Csak okosan bánj vele!


Nincsenek megjegyzések: