2020. február 15., szombat

Édes élet, avagy milyen ízű a jellemed?

Idén kiderül, melyik sütemény idejében születtél, és ez hogyan befolyásolja a jelenedet. Kötelességem figyelmeztetni, hogy a következő képek fékezhetetlen étvágyat és/vagy nassolhatnékot idézhetnek elő az arra hajlamosaknál. Én szóltam, jó olvasást.




Farsangi fánk (01.27.-02.23.)
Már jelenleg is van bizonyos hírneved a humorodból adódóan. Természetesen ahhoz, hogy ebben jobb legyél, javítanod kell néhány dolgon. Ne ejts túl sok cinikus megjegyzést, ezek ugyanis idővel megtudják feküdni mások gyomrát azzal, hogy rágódnak rajta. Ugyanakkor hozd felszínre a benned rejlő változatosságot. Lepd meg valamivel a barátaidat!









Répatorta (02.24.-03.14.)
Kedves vagy, és sokszínű. Mindig van valami új a tarsolyodban, és ezek nagyon jó dolgok. Arraazonban vigyázz, hogy a közeljövőben ne igazán vágj bele túl sok dologba egyszerre. Tudom, nagy a kísértés, de hamar túl tudod hajtani magadat. Egyszerre csinálj egy dolgot, és az tökéletes lesz!








Rebarbarás muffin (03.15.-04.11.)
Nem kétséges, sokan néznek rád úgy, mint egy szürke golymókra, aki csak meghúzódik a sarokban, és firkálgat egy pergamendarabra. Emögött a felszín mögött viszont hatalmas kreativitás lakozik. Ne félj ezt kimutatni és hidd el, mindenki imádni fogja az alkotásaidat, legyen az egy rajz, egy vers, vagy akár egy új bájital.







Meggyes piskóta (04.12.-05.09.)
Könnyen kezeled a problémáidat, és mindig tartogatsz új dolgokat. Néha azonban talán túlságosan
besavanyodsz, ha érted mire gondolok. Nem? Akkor elmondom. Egy-két megszólalásod olyan elszomorító, hogy a beszélgetőpartnered inkább távozik, minthogy végighallgasson. Hogyha ezen sikerül javítanod, akkor már tettél egy lépést a siker felé vezető úton.






Epres túrótorta (05.10.-06.09.)
Nyílt személyiség vagy, és titkaid sincsenek igazán mások előtt. Aki találkozott veled, néhány kivétellel mind megkedvelt és a barátod lett. Azonban vannak olyanok, akik a nyíltságod és jóságod kihasználnák. Kicsit válogasd meg, kinek mit mondasz el, de ne legyél gyanakvó túlzottan!






Őrség aranya (06.10.-07.08.)
Hírneved messze megelőz, eleganciád pedig lenyűgöz mindenkit. Talán te vagy a legsokszínűbb mind
közül, és ennek köszönheted a sok rajongódat. Neked azt tanácsolom, hogy bátran foglalkozz több dologgal egyszerre, persze addig, amíg nem túl sok. Így ugyanis megtudod találni a megfelelő elfoglaltságot, amiben még jobban kitűnhetsz.






Barackos fordított (07.09.-08.05.)
Nem szeretsz elhamarkodottan dönteni, mindent alaposan átgondolsz. Egy egyszerű kérdésen is tudsz órák hosszat töprengeni, aminek sokszor az a vége, hogy túlbonyolítod, és rossz választ adsz, vagy esetleg rossz következtetést vonsz le egy cselekedetből. Legyél egy kicsit rugalmasabb, és ne rágódj a dolgokon annyit. Nem kell mindent kiforgatni!






Gesztenyés-meggyes kúp (08.06.-09.02.)
Nem nyílsz meg egykönnyen mások irányába, és ez felvet néhány problémát. Nehezebben találsz
igazán jó barátokat, bár igaz, ők egy nagyon jó embert kaptak. Amikor ugyanis belelendülsz egy beszélgetésbe, nagyon érdekes témákat érintesz, és mindig kellő mennyiségű humorral fűszerezve adod elő a véleményedet.
Egy kicsit nagyobb nyitottság talán jót tenne a közérzetednek, és a társaid is biztosan értékelnék, ha megosztanál velük egy-két izgalmas történetet.






Vörösáfonyás muffin (09.03.-10.03.)
Imádsz beszélni, és jól bánsz a szavakkal. Vidám monológjaid mindig feldobják a barátaidat, még a legborúsabb téli napon is. Barátságos megjegyzéseid megmelengetik mások szívét. Talán csak egy dologra vigyázz, hogy a te kedvedet ne rontsák el olyan könnyen. Vigyázz a vidámságodra, mint a szemed fényére!








Almás rózsa (10.04.-11.02.)
Nagyon jó hallgató vagy, és barátkozós típus. Érthető hát, hogy sok ember vesz körbe, és beszélget
veled szinte nap mint nap. Csak arra kell vigyáznod, nehogy valaki rossz szándékút a közeledbe engedj.








Diós-karamellás (11.03.-11.29.)
Kemény vagy, talán néha már-már goromba is. Vannak, akik felnéznek rád, de sokan inkább megijednek vagy tartanak tőled. Egy kicsit fel kellene engedned, hogyha nem szeretnéd, hogy mindenki elmeneküljön, amikor belépsz egy helyiségbe. Engedd magadhoz közelebb őket, hogy megismerhessenek.








Zserbótekercs (11.30.-12.28.)
Kalandvágyó vagy, aki mindig szeret kipróbálni új dolgokat. Sokszor hívod a barátaidat, hogy
tartsanak veled egy kisebb-nagyobb kalamajkában. Ez természetesen nem baj, csak arra vigyázzatok, hogy ne essetek túlzásba.








Somogy kocka (12.29.-01.26.)
Kicsit már túl mézes-mázos a modorod, és ez gyanakvást ébreszthet néhány emberben, még ha te jót akarsz is. Amennyiben ezen javítasz úgy, hogy ritkábban mondod ki azokat a bóknak szánt mondatokat, talán többen fognak közeledni hozzád, ami bizonyára neked is jól esik.



Nincsenek megjegyzések: