2019. november 15., péntek

Mi legyek, ha nagy leszek?

Igaz, még csak nemrég kezdődött a tanév, de sosem lehet elég korán elkezdeni a hova tovább kérdéskört. Lássuk hát, hogy csillagjegyeitek szerint mi a leginkább ideális foglalkozás a számotokra!




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Neveddel ellentétben te vagy a legügyesebb manipulátor minden jegy közül. Te vagy az az igazi vágykeltően beszélő fél, aki addig mesél egy-egy portékáról, amíg a vevő meg nem akarja azt vásárolni. Persze nem rosszindulatúan beszélsz ezekről, pusztán csak a véredben van az eladás, az információátadás, és az, hogy másokat boldoggá tegyél. Ne is gondolkodj sokat, hiszen egy ilyen kivételes tehetségnek mindenképpen kereskedőnek kell állnia.





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Csodálatos türelemmel vagy megáldva, ami nagyon szerencsés, hiszen belőled árad az a pedagógus érzet, ami tanárainkra pillantva is elfog minket. Kíváncsi vagy, de érdeklődésed főleg egy-két tárgy iránt tesz elkötelezetté, és úgy véled, hogy a jövőben mindenképpen szeretnéd mélyebben megismerni azt a tudást, melyet most adnak át neked tanáraid. Ha tanárnak állsz, mindenképpen megleled számításaidat.




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
A tebókkal ellentétben te egyáltalán nem a türelmedről vagy híres, ami azt illeti, életed a száguldás és mindent azonnal szeretnél. Mi más is lehetne belőled, mint kviddicsjátékos vagy seprűtesztelő, esetleg bármilyen száguldással kapcsolatos mugli vagy mágikus sport kiemelkedő csillaga? A veszélyérzetet a másik zsebedben hagytad, ahogy mondani szokás, és minden alkalommal azt lesed, mikor lehet egy kicsit száguldozni. Hajrá!




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Mint ahogy a golymók, te is nagyon szereted kiszaglászni a legfinomabb falatokat. Csak amíg ők egy számunkra kevésbé gusztusos módszert választanak, addig te szinte már oknyomozói ösztöneidet is beveted a cél érdekében, hogy új információt tudj meg. Persze ez még nem elég, hiszen nem csak egy új információ megszerzése tesz boldoggá, hanem az is, ha ezt megoszthatod. Leginkább mint újságíró kellene a jövőben dolgoznod, hiszen fényes karrier vár még rád.



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Igazi harcos jellem vagy, aki képes hideg fejjel mérlegelni, hogy aztán fejjel törje be az ajtót, ha az kell a biztos bejutáshoz. Védő típus vagy, aki minden körülmények között kiáll a nála gyengébbekért, érdek nélkül védi a társait. Az ilyen emberre szükség van, hiszen társadalmunk alappillére, és ha az aurori hivatást választod, biztos vagyok benne, hogy mi is nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Sokan különcnek tartanak, de pont a különcséged miatt vagy igazán jó megfigyelő, a részletek, az apró, finom megoldások ismerője. Egyetlen elszámolt alapanyag is óriási kárt okozhat, nem igaz? A bájitalok igazi ismerője képes könnyedén korrigálni bármely hibát, olyan, mintha az ereiben nem is vér, hanem ezek a bűvös italok folynának. Mindenképpen ez a szakma az, ahol te igazán ki tudsz bontakozni, igazán meg tudod mutatni, ki is vagy. Bájitalszakértőként mindenképpen sikerek várnak rád.





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Fények, színek, smink, őrült tempó. Ugye te is tudod, hogy mire akarok kilyukadni? Hiszen alig várod, hogy megmutathasd, milyen csodálatos kaméleon vagy. Mindegy, hogy egy gyászoló özvegy, vagy a világ legnagyobb szélhámosa, te minden egyes szereppel képes vagy összeolvadni, és imádod, ha hallathatod a hangod, ha te vagy a középpontban. Nem is kérdéses, hogy csak akkor lehetsz igazán boldog, ha színésznek állsz. Mi mindenképpen ott leszünk az első sorokban, hogy láthassunk.




Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Nem ismered a lehetetlent, nem félsz semmitől. Bátor vagy, és nagytudású, olyan valaki, akinek a határ és a felvillanó figyelmeztető fény csak tájékoztató jellegű, hiszen már azelőtt elhagyod, hogy lenne esélyed lassítani. Persze ez nem azt jelenti, hogy ostoba lennél, sőt. Emellett benned van az összes jegy közül a legnagyobb alázat, te vagy az, aki nem adja fel, aki pontosan tudja, hogy amit csinál, az veszélyes, de élvezed, hiszen mindened a mágikus lények rejtélyes világa. Nem is kérdéses, hogy lénykutatóként láthatunk majd a jövőben.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Te vagy az, aki a legkifinomultabb és legmegnemértettebb minden jegy közül. Kétség sem fér hozzá, hogy a te munkádhoz csend, tér és magány kell, hiszen igazán jól csak akkor alkothat egy író, ha nem zaklatják meg az alkotó folyamatban. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy valóban megteremtsd ez a békét magad körül, és igazi csodára leszel képes. Mi már nagyon várjuk, hogy olvashassunk tőled.





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Bárhol is helyezkedj el a jövőben, egy biztos, te nem alkalmazott leszel. Nem tudsz igazán parancsokat teljesíteni, nem szereted, ha valaki a munkádat bírálja. Te leginkább főnöknek születtél. Bár nem lehetsz az azonnal, így az sem kizárt, hogy saját vállalkozás indításán töröd a fejed már most, vagy azon, hogy egy meglévő, de új tulajdonost kereső bolt irányítását tervezed átvenni. Egy biztos, bízhatsz magadban, mert jól fogod csinálni.



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Te vagy az, aki nem éred be a közepesen jóval, hanem mindig a tökéletesre hajtasz, ezentúl pedig imádod, ha nem neked kell valamit megcsinálnod, hanem van rá megfelelő bűbáj. Szereted tökéletesíteni, továbbgondolni őket, látod a bonyolult összefüggéseket a bűbájok kialakulása és működése között, megvan mindened hozzá, hogy a jövőben fejleszd a ma rendelkezésre álló megoldásokat, és a jövőben bűbájfejlesztőként tevékenykedj.




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Nagy ötletek, látványos átalakítások, a hálóterem megdizájnolása, merész színek, minták egymás mellett, egy olyan stílusjegyeket felvonultató összeállítás, melyre ránézünk, és azt mondjuk, ez a te munkád. Ugye így van? Nagyon erős, egyéni stílussal rendelkezel, és bármihez nyúlsz, az széppé, különlegessé válik. Egyszerűen megszépíted a világot. Nem is kérdéses, hogy lakberendezőként fogod megtalálni a helyed a világban.



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Nagyon alapos vagy, imádod a részleteket, imádod, ha minden szabályosan és pontosan le van papírozva. Szereted a szabályosságot, és szereted, ha mindennek megvan a maga helye, minden rendben van körülötted. A minisztériumi irodai munka a te asztalod, hiszen ott aztán minden készségedet és képességedet kiemelkedően tudnád kamatoztatni, ők pedig hálásak lennének, hogy egy ilyen nagyszerű munkatárssal gazdagodtak.



Nincsenek megjegyzések: