2019. augusztus 15., csütörtök

Nem minden a hírnév...


Theon Delacroix feltett szándéka, hogy ismert legyen, bármi áron. A bármi pedig jelenleg Moon Jun Seo szája. Szegény srác szó szerint csak befordult egy sarkon, és beleszaladt Theon ajkaiba, aki elégedetten méregette első áldozatát. Igazán szép példánynak ítélte meg az első találatot, és valljuk be, az ifjú Moon valóban bájos. Theon terve - ha hihetünk a banyának - hosszú távon az, hogy mindenkivel, aki ismertebb a kastélyban, minimum egy csókot kíván váltani. Merlin mentse meg attól, amit Kreßler Gábriel, Mei Watts vagy Vajda Richárd tenne vele. De ő tudja, mi várjuk a következő menetet.





A minap Vajda Richárd száz szál rózsával, öltönyben, és soha ilyen csillogó kék szemekkel érkezett az iskolába, legalábbis többen látni vélték így, ahogy határozottan lépked az Navine klubhelyisége felé. A mostanra Durmstrangos fiú állítólag elhatározta magát, hogy mégis nyomot hagy az iskolában, többet, mint amit eddig tett, és ennek a legkönnyebb módja az, hogy elveszi feleségül még a tabló elkészültéig barátnőjét, Révay Lilit. A lány akkor győzte meg alkalmasságáról, amikor sikeresen túlélte a huszárugrást, és még volt kedve utána mosolyogni. Persze a fiú hozzá illő látványos belépőt tervezett, és remélte, hogy a lány a kastélyban lesz, azonban hiába érkezett ide, Lili házon kívül volt, így mérgében az első szembe jövő lányt megkérte. Ha a pletykák igazak, Edith Payne-t, aki hamarosan Vajdává válik.



Mikecz Emese új elhatározása szerint életmódtanácsadóként folytatja itteni tevékenységét. Tervei szerint az önbizalomhiányos fiúkat és lányokat lendítené ki a biztonságosnak vélt, ám társadalmi kapcsolataikat gátló helyzetükből. Segítene abban, hogy elengedjék magukat, megfelelően beszéljenek és viselkedjenek, valamint tartana tanácsadást is, ahol egy-egy helyzetre speciálisan lehetne rákérdezni. Ezeken az alkalmakon kifejezetten arra az adott problémakörre fókuszálnak majd, és ennek megfelelően alakulna a további alkalmak menete. Ha menő akarsz lenni, Mikecz majd segít! A legjobb referenciát ehhez Benzsay Gergely adhatja, aki a tesztalany volt, és akinek azóta barátnője és növekvő népszerűsége van.




Jáger Sára jött, látott, győzött, és egy pillanat alatt négy fiú szívét is meghódította. Kevesen mondhatják el magukról, hogy egy másik világból visszatérve egyből négy srác rajong a kegyeiért, pedig ez történt. Ráadásul minden házból akad egy fiú. Az eridonos Elijah Kearney szerint soha előtte ilyen lánnyal még nem találkozott, és ha tehetné, minden egyes nap százszor elmondaná, mennyire szerelmes belé. A Levita üdvöskéje, Serfőző Kelemen úgy véli, hogy ez az ifjú hölgy talán méltó lesz arra, hogy elérje a "barátnő" szintet. A Navine házba járó Egressy Bálint szerint ő az a lány, akiért megéri a tíz csajozós szabályon felüli extra szabályokat is betartani. Míg a Rellon ház diákja, Nemes-Bródy Káleb elmondta, hogy Sára egy olyan lány, aki szerelmük beteljesülése miatt nem volt itt eddig, de most már készen áll rá. Ezek aztán az őszinte vallomások, nem is tudom, hogy végül kit választ majd Sára.



Nincsenek megjegyzések: