2019. április 15., hétfő

Az új tanév milyen hatással lesz ránk?




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Problémáid halmozódnak, ennek pedig anyagi oka is lehet. Becsüld meg, amid van, ne legyél nagyravágyó. Ne költs sokat, kedvesed nem a pénztárcádat nézi! Lazíts sokat és figyelj jól a hírekre. Ha nem vagy elég óvatos, titkod nem megfelelő kezekbe kerül. Áprilisban vigyázz, hogy mit kívánsz, mert akár valóra is válhat. Ha az egészséged félted, egyél sok gyümölcsöt!





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Olyan ártatlan vagy, mint a ma született kisbárány - szarvakkal. Konfliktusokkal teli hónapod lesz, így jobban teszed, ha erőt veszel magadon és nem szólsz bele mindenbe. Itt az ideje, hogy a saját házad portáján takaríts és másokra is gondolj. Figyelmességednek köszönhetően újult lendületre találsz - jó helyen kapiskálsz, de még nagyon messze vagy a kitűzött céltól.





Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Mivel egész szünet alatt élményekben lubickoltál pihenés helyett, leverten és kótyagosan érkezel vissza a kastély falai közé. Próbálj meg az órákon koncentrálni, mert a teljesítményed le fog süllyedni a béka feneke alá. Sokakat meglep majd, mennyire megváltoztál, de hamar rájönnek az okára. Ne halogasd tovább, mondd el neki, mit érzel! Ha magadban tartod, rosszul jársz




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Irigyellek téged, mert még a legsúlyosabb esetben is nyugodt maradsz. Ha sértegetnek, emelt fővel hagyd ott az illetőt, és meglátod, a karma igazságos. Eléred őt hamarosan, várj még egy keveset - légy kitartó, de sose rámenős! Csak mosolyogj, mert az nagyban hozzásegíthet a vágyaid teljesüléséhez. Sikered lesz bármiben, amit el akarsz érni a hónapban.



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Rossz álmok gyötörnek, méghozzá visszatérőek. Figyelj oda az étrendedre, de legfőképp az érzéseidre, mert ezek nagy szerepet játszanak benne. Rosszul érzed emiatt magad és környezetedet bombaként támadod - főleg, ha valaki rád mer pillantani. Ne legyél fukar, ha magadról van szó, igenis költhetsz magadra, és ne aggódj annyira, hogy egy filléred se marad egy üveg vajsörre.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Igen nemes cselekedetnek bizonyul, amit tettél. A nagy szíved csodákra képes, hiszen minden szomorú lelket fel tudsz vidítani és segítesz nekik a nehéz időkben. Mindig légy résen, mert a hónapban sokaknak lesz rád szüksége, hisz jól tudod, te vagy a társaságotok alappillérje. Mindig számítanak rád és vezetőként tisztelnek téged.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Hihetetlenül boldog és büszke vagy arra, amit elértél. De vigyázz, mert a kocka fordulhat és bekövetkezhet, amitől rettegsz. Hogy mindezt elkerüld, ne gondolj mindig rosszra, hisz rossz az, aki rosszra gondol. Fékezd az indulataidat, próbálj meg nem idegeskedni, bármennyire nehéz is. Ne légy borúlátó, nézz túl a sötétségen és találd meg a fényt.





Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Nagyon jólesik neked, hogy a barátaidra mindig számíthatsz, bármilyen baj ér. Örömmel tapasztalod, hogy a hónapban felhőtlen lesz a boldogságod, mert a nehéz idők után az égiek csupa jó dologgal halmozzák el a lelkedet. De azért értékeld a legparányibb dolgokat is, hiszen azok a legjobbak, mégpedig az élet apró örömei, akár egy bimbózó barackfa.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Te egy napot sem bírsz ki lázadás nélkül? Hallgasd végig az embereket, mert amíg nem tudod, mi a teljes történet, addig ne ítélkezz mások felett. Próbáld ki egy napra, hogy milyen csöndben lenni, nagy szívességet teszel vele. Kérlek, gondold át a döntéseidet, hisz bármilyen javíthatatlan lázadó vagy, a zord külső mégiscsak vajszívet rejt! Nyugalom, a csendes módszer nem minden esetben szükséges.






Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Neked is feltűnt, hogy a hátad mögött beszélnek ki? Ha ezt tapasztalod, nyugodtan menj oda az illetőhöz és kérdezd meg, hogy mi a baja veled. Ha elkezd hárítani, ne hagyd magad és törd le a szarvát. Ezután pedig hagyd ott, és foglalkozz az igazi barátaiddal. Ne mondj el minden fontos dolgot olyanoknak, akikben már csalódtál, te kis csacsogi!





Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ne hagyd, hogy kihasználják a jólelkűségedet és utána faképnél hagyjanak! Sokat tehetsz érte, legfőképp szelektáld az érdekbarátokat. Figyelj oda a kevésbé ismert emberekre, mert lehet, hogy barátkozni szeretnének, és téged pedig elrontanak a "barátaid". Legyél nyitott, és meglásd, pár nap múlva te leszel a suli fénypontja. Gondold át jól, hogy kit választasz.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
A szomorkás hangulatod még mindig nem tesz jót neked! Értesd meg másokkal, hogy ha valami rosszulesik, vagy ha te mást szeretnél, és ne hivatkozz arra, hogy neked mindegy. Legyenek saját döntéseid, ne kövesd folyton a tömeget, mert benned egy meg nem értett zseni lapul. A tehetségedet bontakoztasd ki, azaz tárd ki a szárnyaid és repülj!






Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Rengeteg probléma fog gyötörni, de vegyél mély levegőt és fújd ki a gőzt. Sok jó történik veled a hónapban, ezért ne hagyd, hogy apróságok felidegesítsenek vagy elvegyék az életkedvedet. A legrosszabb helyzetben se ragadtasd el magad, a nyugodt átgondolással sok problémát és nézeteltérést előzhetsz meg.



Nincsenek megjegyzések: