2019. február 15., péntek

Stílusosan a vizsgákon és a szerelemben is

Hogyan ússzunk meg egy vizsgát? 
Úgy érzed, hogy nem vagy eléggé felkészült? Hogy hiába tanulsz, mégsem hozod azt a szintet, amit elvárnak tőled? Túl sok tárgyat vettél fel, és nem tudsz mindent megcsinálni? Neked a VÍB-re van szükséged! A titkos csapatnak különböző csomagjai vannak, amik segítenek abban, hogy a legjobban remekelhess a nagy év végi megmérettetésen. Hogy kik is ők? Sejtelmünk sincs, bár voltak már olyan pletykák, hogy Helena Payne és Mei Watts működtetik a szervezetet, mely átsegíti az elkeseredett vizsgázókat ezen a nehéz időszakon. Ha te is egy vagy közülük, nem kell mást tenned, csak a három púpos varázsló szobra mögé bemászni, és alulról a kilencedik sor téglából megkeresni azt az egyet, ami felizzik, ha megérinted. A titkos rekesz kinyílik, ebbe kell betenned az üzeneted. Hamarosan érkezik a bagoly, ami árakat, szerződést és feltételeket tartalmaz. 

A Vajda Tanácsadói Iroda
Nem jött össze a randi a kiválasztottal? A sok magazinnal ellentétben, ez csakis a te hibád. Ezt pedig a Vajda Tanácsadói Iroda el is mondja neked. A Vajda testvérek indította cég kínálati listájában megtalálhatóak a stílusos öltözködés, a megnyerő megjelenés, a tökéletes randi, a lerázás művészete kurzusok is. Emellett öltözködési és viselkedési tanácsadással is ellátnak. A kurzusok ára ugyan eléggé borsos, de garantált, hogy utána az, aki kikosarazott, könyörögni fog neked, hogy adj még egy esélyt. Elgondolkodsz rajta, de valljuk be, egy teleírt naptárral elég nehéz, ugye?  

Francesca és az ételek 
Bianchi kisasszony úgy döntött, az idei Valentin-napot nem fogja egyedül tölteni, ám nem mindegy az sem, hogy kinek mond igent. A választása Mechire, a bájos házimanóra esett, aki a legfinomabb fogásokat készíti a konyhán. A lényecske örömmel csatlakozott a kisasszonyhoz, és egy estén át a legfinomabb fogásokkal örvendeztette meg Francescát. Emellett sokat beszélgettek is, sőt, az este végén az eridonos lány egy szál rózsát is adott a kismanónak, ami azóta is a legféltettebb kincse. Igazán szép gesztus volt ez mind a kettejük részéről. 

Moon Jun rózsaszín napja
Barátai úgy érezték, hogy Moon Jun az utóbbi időben már nem önmaga, hogy szüksége lenne olyan dolgokra, amiket szeret. A rózsaszín szín például ilyen. Már korán reggel konfettivel ébresztették, majd egész nap csak rózsaszín dolgokat ehetett és ihatott. Külön neki készítettek például rózsaszín sajtot és tésztát is, sőt még a sütemény is csupa rózsaszín volt. Minden szünetben egy barátja ajándékot adott neki, este pedig mind beöltöztek a pink különböző árnyalataiba, és együtt mentek el a pizzériába, ahol természetesen minden ételt, italt és dekorációt ez az ünnep uralt. 

Matt Philips és a választás nehézsége
Matthew Philips szekere az utóbbi időben igencsak beindult, ám mi magunk is csak akkor tudtuk ez meg, amikor már véget ért a sikerszéria. Történt ugyanis, hogy a srác egyszerre négy lánnyal randizott. A négy választottja mind harmadéves, és mind különböző házba járnak, hiába vannak közös óráik vagy tagjai egy baráti társaságnak, mégsem tudták, hogy új és egyre mélyülő kapcsolatuk, amiről a másiknak beszélnek, ugyanaz a személy. A lebukás Valentin-napon történt, amikor a folyosón a négy lány, Michonne, Lilith, Lora és Kaelyn egyszerre akarták csókkal köszönteni szerelmüket. Az első döbbenet után csakhamar heves vita alakult ki, a lányok pedig egy emberként támadtak szegény fiúra.

Nincsenek megjegyzések: