2018. december 15., szombat

Ünnepi bonyodalmak


Sokak szerint fontos a környezetünk védelme, de olyan határozott és keménykezű őrzőjét ennek még nem láttuk, mint Ariana Roxanne Payne. A playboyként elhíresült férfi egyik ékköve a karácsonyi vásárban járkálva kiszúrta a tűlevelűek árusát és beszámolók szerint majdnem sírva fakadt a kivágott növényeket látva. Másnap egy cserepes, kicsi fenyőfácskával a karjaiban és egy hatalmas STOP tábla matricával jelent meg, majd az árus bódéjára nyomva fennhangon közölte, hogy "Az ő élete is annyit ér, mint bármelyik felnőtté, gyermeké vagy magzaté!". A képen látható is az új házikedvence, akivel nemrég lencsevégre is kaptuk!
Megdöbbent elsősök tapsolták meg és meredtek utána csillogó szemekkel, hogy vajon ki ez a lány, miért ilyen elszánt és hogy volt bátorsága egyedül erre!


Már korábbi számunkban is elhintettük, hogy a Mikulás a falunkban vándorol és meglepi kisebb-nagyobb palántáinkat. Ebből a navinések egyik új üdvöskéje, Nérel Danka se akart kimaradni, sőt! A leányzó jelentkezett karácsonyi manónak, ám a hírek szerint valami hiba történt, mivel a Mikulás pár órával később már egy pici, édes és mindenki szívét leolvasztó manócskával jelent meg: egy babával. Ez a fotó is utána készült, láthatóan a hivatali eseményen nem volt elragadtatva Danka. Mi azért reméljük, az ünnep szelleme segít majd neki megbékélni a helyzettel!


Mi az az egy dolog, ami biztosan elengedhetetlen a karácsonyi hangulathoz már december közepén? Az eridonosok lelkes barnasága tudja! Várffy Sára több doboznyi díszt cipelt ki egyedül a Bibircsókos banya folyosójára, majd a kastély több pontján hagyott szórólapjain várta a jelentkezőket. Segítőket kért ahhoz, hogy minden piros-aranyba öltözhessen, jó eridonoshoz híven választotta ki mindezt.
Állítólag a banya tetszését nem nyerte el a dolog, de a kép azt mutatja, a lány így is az egyik legboldogabb diák volt a tettétől!


Mint minden évben, így idén is extra műsorokkal várja nézőit a Bogolyfalván található színház. A társulat lelkes tagjai két darabbal is készülnek, de ennek beharangozójánál is érdekesebb dologra bukkantunk. A minap készült a kép egy próba alatt, amin jól kivehető a Levita egyik házvezetője, név szerint Krushnic Dimitri, aki nem csak szerepet vállalt, de úgy tűnik, énekesi és táncosi készségeit is meg fogja csillogtatni!
Kedves kékek és mindenki, aki rajong a karriertanácsadónkért: itt az alkalom újabb oldaláról megismerni! Bármit is titkolt eddig, hamarosan műsorra kerül, nézzétek meg ti is!


Lapzártánk előtt nem sokkal szereztünk tudomást arról, hogy a Frank testvérek, Luna és Arie nem csak kettesben szeretnek kikapcsolódni. A fotón nagyon is jól látható, hogy a pub egyik elkerített, zárt rendezvényre bérelhető helyén egy nagyon korai, ám sosem rossz előszilvesztert tartottak olyan személyekkel, mint Sárközi Alexandra. Ő korábban is híres volt róla, hogy szeretett élni, ismét itt van, talán megint a hely varázsa teszi? Nem sikerült kibogoznunk a szálakat közte és a Frank tesók között, de a rokonok férfi tagjával igen vidám és szép közös percen osztozott. Arra pedig az egész szerkesztőségünk kíváncsi, hogy az "eltűnt" arc tulaja, akivel a hivatali dolgozó hölgyemény múlatta az időt, vajon ki lehet? Ha bárkinek van sejtése erről, ne tartsa magában!

Nincsenek megjegyzések: