2018. november 15., csütörtök

Ha dobban a szív...




Cupido helyettese
Wittner Stella többször is kifejtette abeli aggodalmát, hogy mi történik a Bagolykő egymásra nem talált szerelmeseivel, ha Cupido-t sosem engedik ki a fogságból. Úgy érezvén, hogy aggodalmára nem kap megfelelő visszajelzést, elhatározta, hogy ő maga oldja meg a nagy problémát, ami a meg nem találás körül zajlik, és létrehozta a saját kis vállalkozását, vagyis a Stella válaszát, ami igen sokrétű. Kérhetsz divattanácsokat, megjelenés alakítást, randiszövegeket és helyeket, sőt, ha a bővebb jelentkezési lapot is kitöltöd, még randikat is szervez neked, amelyek egyikén talán épp a nagy igazit találod meg. Srácok, úgy vélem, egy ilyen lehetőséget kár kihagyni a magányos szíveknek.





A hódító, Denis Brightmore 

Van az a pillanat, amit már te sem hiszel el. A sok nyugodt és kissé talán magányos hét után, egyszer csak jön egy fordulópont és onnantól, mintha mindig egy óriási reflektor világítana a fejedbe, mindenki észrevesz. Ebbe a helyzetbe került Denis Brightmore is, aki eddig csak úgy elvolt, majd hirtelen minden lány őt akarta. Vannak, akik ezt ki is mutatják, mások csak epekednek, megint mások pedig olyanokat hibáztatnak, akiknek láthatóan sok közük van az ifjú rellonoshoz. Mi tagadás, több festmény is állította, hogy nem egy alkalommal látták "sandán éppen arra pillantva", hogy egy kislány vagy inkább kicsit idősebb nőegyed heves csókot vált a suli új Casanovájával. Az sem kizárt persze, hogy ő is egy új marketinggel lett ennyire vonzó, amit Stellának köszönhet.





... S ellovagoltak a naplementébe

Nérel Danka imádja a lovakat, Csonka-Ramholcz Zsombor pedig Dankát, így hát mindent bevet, hogy közel kerüljön a lányhoz. Legutóbb még addig is elmerészkedett, hogy kitalálja, megtanul lovagolni, hiszen így a lánnyal sokkal több meghitt pillanatot tölthet el lent a faluban, távol a kíváncsi szemektől. Danka hősies kitartással tanította is Zsombit, aki idővel megértette, hogy a lány mit is szeret ennyire ebben az egészben, így mostanra már egy új, közös szenvedélynek hódolnak. A legszebb pillanat pedig az volt, amikor a már magabiztosan lovagló Zsombi felkapta maga mellé a nyeregbe Dankát, és együtt vágtak neki az aznapi utolsó körnek, miközben a nap sugarai szépen elhagyták a horizontot.  





Balhéból jeles 

Szinte mindenki hallotta, ahogy Bodza Edina Gyöngyvér megkapta idei legkínosabb levelét, vagyis egy rivallót akkori párja édesanyjától. Azért akkori, mert Csanádot hivatalosan eltiltották tőle, és a rellonos fiú nem is nagyon mer szembeszállni az édesanyjával így harc nélkül törődött bele abba, hogy ennyi volt a kapcsolata az Eridon egyik leglobbanékonyabb diákjával. Gyöngyvér első nekifutásra persze megpróbált viselkedni, legalább két órán át kínozta magát azzal, hogy jó gyerek legyen, aztán vállat vont, és megmutatta, milyen is az, amikor nagyon beindul. Azóta napi rendszerességgel látogatja az igazgatói irodát, de úgy vélem, ez csak addig fog megtörténni, amíg egy szép napon az igi irodáját is fel nem robbantja.





Veszélyességi pótlék

A Levita prefektusa, Mei Watts egyszerűen odavan azért, ha megdobogtatják a szívét. Persze nem a hagyományos értelemben, ő nem a fiúktól várja ezt a csodát, hanem az olyan helyzetektől, melyeknek kétes a végkimenetele. Így került a lány több alkalommal is az erdőbe éjjel - akinek prefektusi jelvénye van ugyebár -, és lépkedte át azokat a határokat, melyeket nem illik, hacsak az ember nem akarja megismerni a kentaurok "vendégszeretetét". Eddig egészen jól megúszta, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben is igaz lesz, főleg mivel lelkes beszámolóiból az is kiderült, hogy a rituális holdünnepen is jelen szeretne lenni, az pedig tudjuk, hogy az egyik legféltettebb kentaur ünnep.



Nincsenek megjegyzések: