2018. október 15., hétfő

Tetteid, csillagjegyed szerint



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Ideje lenne, hogy jobban átgondold a tetteidet, eddig ugyanis elég sokszor rohantál fejjel a falnak. Ez pedig nem a legjobb ötlet, tekintve, hogy ebből származik majd a legtöbb összeveszés a környezetedben. Úgyhogy előbb gondolkozz, aztán cselekedj!







Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Lassan lebuksz a hazugságaiddal, ezért jó lenne, hogyha elmondanád az igazat mindenkinek. A vizsgáztatódnak, a barátaidnak, és magadnak. Ne bujkálj hát tovább, fedd fel az igazi Énedet, és vess véget a hazugságaidnak!




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Elég egy pillanatra felhúzni téged, és már abba is marad a meghitt társalgás. Mindenhol. Úgyhogy érdemes lenne egy kicsikét visszafognod magad, mert hamarosan rád talál az az ember, aki ismer úgy Merlin-igazából. Nem lenne jó, hogyha egy kicsi folt miatt elszalasztanád egy új barát jövetelét.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Kedvességed idén egy kicsit talán már túl csordul az egészséges szinten. Persze lehet, hogy egyeseknek ez tetszik, de ettől még ne tegyél hozzá, mert könnyen lehet, hogy félreértenek, és talpnyalásnak veszik a barátságosságod. Fogd egy kissé vissza magad, és akkor nem lesz baj.




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Idén minden könnyebb lesz, a jóslástan óráidon legalábbis. Ugyanis kezdesz nagyon elidegenedni a barátaidtól. Ők hiába próbálnak kapcsolatba lépni veled, te csak a könyvekbe merülve motyogsz. Kezdd el feloldani magad, a tanulás ráér!







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Olykor-olykor túl búskomor vagy. Lassan kezdik vészmadár híredet költeni. Szedd össze magad, különben lehet, hogy valóban rosszul jársz! Az pedig nem jó. Az csak növeli a rosszkedved. Ördögi kör, amiből csak a mosolyod húzhat ki! És igen, ez jó lesz neked idén, mert fontos barátságok kötődnek.



Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Beszólásaid nagyon sértőek lehetnek, ám ez a most következő évben talán még jól is jöhet. Mindenesetre hasznos, hogyha kicsit elutasítóbb leszel, ugyanis vár rád egy olyan találkozás, ami nem igazán lesz előny a számodra. Úgyhogy csak annyit, hogy ne legyél olyan kezdeményező, mint eddig.




Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Egy hű barát vár rád, hogyha kellőképpen jól palástolod titkaidat, és ezeket nem feded fel, amíg elérkezettnek nem érzed az időt. Közben pedig szerencsés leszel, de vigyázz, kétszínűséget még csak ne is sejtsenek benned, mert akkor oda a jó barát!





Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Idén ne adj hangot a hatalmas hülyeségeidnek, mert el fognak tőled távolodni az emberek. Sokan úgy gondolják, őrült vagy, legyen ez vicces vagy szomorú őrültség. Fogd vissza magad, és beszélj a normális dolgokról, amikről a többiek.





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Talán egy kicsit jobb helyzeted van, mint a Réem cimborádnak, már ha a lesből támadást jónak lehet nevezni. Azért majd olykor-olykor gondold meg, hogy kit tálalsz ki a cimboráidnak. Lehet, hogy köztük lesz egy befolyásos ember rokona, vagy az egyik barátod barátja, akiről még nem tudsz.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Számolnod kell a változással, ami hamarosan bekövetkezik. De vajon hol? A családodban? A baráti körödben? Tanáraid között? Ezt nem lehet tudni, mert a múltbéli titkaid elfedik a megoldást. Ajánlatos a lehető legkevesebb titkodat megtartani az év végéig, ha nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Harapós kedvedet most lesz csak igazán lehetőséged kiélni. És hogy miért? Mert a konyhán csak neked, csak most, új sütemények készülnek! Persze lehet, hogy ez átvitt értelemben értendő, és a veled egy csillagjegyűekkel kerülsz ízes vitahelyzetekbe. Azért jó lenne, hogyha betartanátok a vitázás szabályait, mert a prefektusok nem szeretik a zajongást.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Valaki felfedi a titkaid nagy részét, és ennek nem feltétlen örülsz. Ki tehette? Ez a kérdés foglalkoztat téged már régóta. És hogyha kiderül, hogy azért, mert nem voltál vele túl kedves, nos, fogd vissza a szavaidat. Ugyanis könnyen lehet, hogy elveszíted a barátod hűségét is, hogyha igazat adsz a hamisított és félig valós titkoknak.






Nincsenek megjegyzések: