2018. október 15., hétfő

Egy újabb pakk szeretetgombóc


Újabb sikeres örökbefogadásokat tudhatunk a magunkénak, és örömmel jelenhetjük, hogy távozott lakóink eddig mindannyian boldog lezárást kaptak a meséjük végére. Remélve, hogy a mancshelyi árvák sorsa továbbra is ilyen pozitív marad, újabb cikkel érkeztünk meg. Érdeklődés esetén keresd fel Rea Liebhartot vagy jómagamat, és tájékoztatunk azzal kapcsolatban, hogy az adott jószág gazdátlan-e még.





Név: Mia
Nem: nőstény (ivartalanított)
Kor: 2 év körüli
Tudnivalók:

Mia már viszonylag hosszabb ideje a menhelyünk lakója. Történetében semmi meglepő nincsen: egy teljes alomnyi testvérével együtt rakták le őket a küszöbre. Két nővére már szerető otthonában él, egyedül a kis foltos maradt nálunk, mert eleinte szobatisztasági gondokkal küzdött. Ezt azóta már sikerült leküzdeni, így Miához egy ajándék alom is jár, amennyiben valaki úgy dönt, ő az igazi.







Név: Bubu
Nem: hím
Kor: fél éves lehet

Tudnivalók: Bubu különlegessége, hogy már a menhelyen született. Az alomban összesen három testvér volt: Baba és Bobo már gazdára is találtak a kezdő időszakban, de ezzel a fiúval elég nehéz. Valamiért mindig más vitte haza a pálmát - vagyis vitette haza magát -, így ő már lassan fél éve van itt. Az ő egyéni bája, hogy az anyja elég hamar magára hagyta, és éppen ezért túl sokat volt kutyákkal. Bubu így rendes nyávogás helyett rövid, ugatásszerű nyávogással kommunikál, és ha eldobod a kedvenc plüssegeret, visszahozza.






Név: Páfrány
Nem: hím (ivartalanított)
Kor: kb 3,5 éves

Tudnivalók: Páfrány legfőbb jellemzőjét a neve is sugallja: elterül. Körülbelül ennyire képes a szürke szépség, és semmit nem tehetsz, hogy ebben megakadályozd. Különben a lelket is kiítéli belőled - igen, tudom, nincs ilyen szó -, a sárga szemeivel gyakorlatilag azt éreztetve, hogy hozzá képest te csak egy porszem vagy. Enni szeretne? Kúszásszerű mozgással elmegy a tálig és elterül. Játszani szeretnél vele? Ráfekszik a játékra és elterül. Alvás közben is. Gyakorlatilag nem vagyok benne biztos, hogy ez a macska szilárd halmazállapotú. Egyszerűen odaolvad helyekre. Csak akkor vidd el Páfrányt, ha nem zavar ez a fajta viselkedés.



Nincsenek megjegyzések: