2017. október 15., vasárnap

Tanáraink piszkos kis titkai

Excsajok szelleme


Alastair Magnus igazán nagy bajban van. Az új rellonos házvezető nem sejtette, hogy azzal, hogy a Rellon élére nevezték ki, sok időt lesz kénytelen majd a kastélyban tölteni, ahol több exbarátnője is fellelhető. Az első alkalommal, amikor egy volt kedves, nevezetesen Erdős-Prinz Vivien szembejött vele a folyosón, csak a portrék voltak jelen, egy másik alkalommal - amikor Thege Valériánál futott össze - azonban már a diákok is. Az elbeszélések alapján roppant feszült volt mindkét alkalommal a légkör. Igaz, hogy Mr. Magnus igyekezett helyén kezelni a dolgokat, ám egy értekezlet alkalmával kiderült, hogy a két nő valószínűleg párhuzamosan volt jelen a férfi életében, az eset vége pedig az lett, hogy Vivien az asztalt szinte átugorva esett neki Valériának. A feldúlt amazonokat szétválasztani kívánó Daniel Graham és Hattori Ryuujin állítólag akkora ütést kaptak, hogy a gyengélkedőre kellett szállítani őket.


Oltári nő 


A tavalyi év végén többen kaptak frászt, amikor azt hitték, nemrégiben elhunyt tanárukat látják viszont a kastély falai között. Mint kiderült, erről azonban szó sincs, pusztán csak Rubya professzorasszonyra feltűnően hasonlító unokahúga lépett be a falusiak és a kastélylakók életébe. Az igazgató úrra olyan nagy hatással volt a fiatalasszony, hogy a szünet vége előtti napokban, szűk körben egy holdfényes éjszakán örök hűséget is fogadtak egymásnak a Fénylő lelkek udvarán. Azon az éjszakán állítólag olyan volt a hely, mintha valóban millió lélek venné őket körül. Egy szemtanú "leírhatatlan szerelemként" említette a szemükben égő tüzet. Sok boldogságot kívánunk nekik!


Elpuskázva 


Kedves Antal Nimród nem éppen egy kedves figura. Ennyit arról, hogy nevünkben a jellemünk. A férfi, amikor mintegy két és fél évtizede sikertelenül felvételizett az aurorképző akadémiára, hirtelen nagyon kétségbeesettnek látta az életet, így gondolt egyet, és az Ispotály kísérleti részlegét felkeresve mintákat szolgáltatott a legújabb manna kutatáshoz. Azt azonban nem sejtette, hogy nem éppen a szerződésben foglaltak szerint használják fel majd az intézményben a kapott anyagot, és mára már közel ötven gyermek rohangál a világban a férfi génjeit hordozva magában. Az ötvenedik gyermek - akinek édesanyja a peres eljárást indított mind az Ispotály, mind pedig Antal ellen - idén novemberre várja születendő gyermekét. A kastély falait borító portréktól azt is megtudtuk, hogy a tanár úr egyik gyermeke nem más, mint Oravecz Eszter, akinek édesanyja szintén a kastélyban tanít. A páros állítólag többször sutyorgott a folyosón, és bár nagyon halkan tették, annyi bizonyos, hogy a nő mindvégig tudott erről, de nem szólt a volt férjének, mert a gyerektartásra szüksége van. A friss fejleményekkel a következő számban mindenképpen jelentkezünk!


Életünk apával


Belegondoltatok már valaha is abba, hogy kicsoda is Holló Albert, és hogy milyen pletykák keringhetnének róla? Hogy vajon mennyi az igazság abból, amit suttognak a falak lakói? Nos, kiderült egy ilyen pletyka esetében kiderült az igazság. Három fia van a kastélyban. Ugyan nem az ő vezetéknevét viselik, és nem is egy anyától születtek, mégis a fiai. Ráadásul most, hogy már a legkisebb, Róbert is a tanári gárdát bővíti, a büszke apa arcáról szinte letörölhetetlen a vigyor. Egy kollégákkal való italozás során fejtette ki büszkén, hogy gyermekei mind a tanítást választották hivatásként. A legidősebb a helyes életvitelt, a másodszülött gyógyítást, míg a legkisebb a mágiát magát okítja. Elmondta még, hogy nincs is annál nagyobb öröm számára, hogy a fiai mind fess, jó kiállású férfiak lettek. Így hát gondos szerkesztőségi kutatómunka alapján kijelenthetjük, hogy Ramholcz Kirill, Jimnie Meccoy és Várffy-Zoller Róbert ereiben bizony Holló Albert vére csörgedezik.

Nincsenek megjegyzések: