2017. február 15., szerda

A kapcsolatok sosem egyszerűek

A szerelmi sokszög tovább bonyolódik


Antoinette Myra Blackburn és Ardai Kolos kétségkívül az egyik kedvenc párosunk. Ez nem feltétlen azért van, mert annyira cukik lennének együtt. Számunkra sokkal szórakoztatóbb, hogy szerelmi sokszögük mindig ad témát némi találgatásra. Míg a téli szünetben Kolos elment szíve választottja családjához és pár napot ott töltött, Myra ezt azzal hálálta meg, hogy a játszótéren megízlelte Angyal Zsombor Kristóf ajkait. Bár ez csak egy röpke pillanat volt, de kétségkívül látni lehet, hogy közöttük mindig forr a levegő. Kíváncsiak lennénk, hogy a színjátszós herceg hogyan fogadta a hírt, és kihez menekült vigasztalódni? Talán neki is akad új hódítása, amiről mi még nem tudunk? Reméljük, hamar kiderül.


Bailey - Chenkova szappanopera, sokadik fejezet


Nem kellett messzire mennünk ahhoz, hogy az egyik legfelkavaróbb hírt elcsípjük. Úgy tűnik, a rellonos szőkeségnek és a Levita szépfiújának nem volt elég egyetlen alkalom. Szilveszterkor is sikerült összeszűrniük a levet, aminek egy csodálatos ajándék lett a végkifejlete. Nem is olyan régen Szofia, nem törődve azzal mennyien hallják, dühösen kérte számon Huntert és a nagyteremben közölte vele, hogy bizony terhes. A levitás arcáról többen azt vélték leolvasni, hogy kis híján mindjárt szörnyethal a hír hallatán. Sajnos a további drámától megkímélték a közönséget, de mi alig várjuk, hogy a fejlemények eljussanak hozzánk, és elsőként gratulálhassunk a gyermekáldáshoz.


Több, mint barátság? 


Csornay Kíra Lotti és Mikola Keve Áron barátsága egyre szorosabb. Úgy hírlik, hogy az egyetemista fiú erőszeretettel látogatja meg éjszakánként a Navine cserfes leányzóját, hogy minden este szókirakózzanak. Keve egyszerűen játssza ki animágusként a lányok hálóit védő bűbájt, és lassan több időt tölt Lotti ágyában, mint a sajátjában. Eközben úgy hírlik, gyengéd érzelmek kezdenek kibontakozni közte és Annelie Freya Merkovszky között. Vajon Keve le fog szokni a navinés által kínált finom ételekről a rellonos mestertanonc kedvéért?


Ki ez a szőke nő és a kislánya? 


A folyosókon szárnyra kelt pletykák szerint még egy gyermek érkezését kell bejelentenünk. Bár a kisasszony már elmúlt 3 éves, számunkra nagyon is friss a jövetele. A Rellon házvezető-helyettese meglepődve szembesült a ténnyel, miszerint van egy gyermeke. Az anyuka, egy bizonyos Egressy Auróra, akinek rövid, de minden bizonnyal eredményes éjszakája volt Ramholcz Kirillel, hiszen van rá egy bájos bizonyíték is. A kislányról annyit tudni, hogy nagyon jól kijön a férfinemmel, és könnyedén barátkozik mindenkivel. Vannak, akik úgy vélik, Kirill még nem tudna megbirkózni az apai feladattal. Mi azért reméljük, hogy egy új szerelem van a láthatáron, és a kislány majd összehozza a családot.

Nincsenek megjegyzések: