2017. január 15., vasárnap

Új év, új szokások

Itt az ideje, hogy a rossz szokásoktól megszabaduljatok és inkább valami újba fogjatok. Év elején mindenki fogadkozik, hogy majd ezt meg azt másképp csinálja, de sokan nem is biztosak benne, hogy jót választottak. Mi az, amit mindenképpen másként kellene? Íme egy kis segítség:





Réem (01.27.-02.23.) 
Lehet, hogy eddig tökéletesen jól ellavíroztál az utolsó pillanatokban leadott feladataiddal, de idén jobb lenne, ha ezzel a rossz szokásoddal felszámolnál, mert a mostani időszakban eltemethet a sok határidő.





Tebó (02.24.-03.14.)
Ahelyett, hogy jót szórakozol azon, mások mennyire szerencsétlenül jönnek ki egy-egy helyzetből, inkább segíts azon, hogy megoldódjanak a gondok. Félsz, hogy nem jövedelmező üzlet ez számodra? Ne aggódj, megtérül majd minden.




Sellő (03.15.-04.11.)
A pénzed őrült költése helyett néha állj meg inkább és gondold végig, hogy valóban szükséged van-e rá, használni is fogod vagy csak áll majd a ládádban, míg végül ki nem dobod vagy el nem hagyod valahol. Hidd el, rengeteg pénzt spórolsz majd, amit hasznosabb dolgokra is költhetsz.





Puffskein (04.12.-05.09.)
Ne csapongj, legyen szilárd és határozott véleményed, őrizd meg a méltóságod ahelyett, hogy simulékonyan mindig azzal értesz egyet, aki éppen a teremben van. Ha nem akarsz vitába bocsátkozni, akkor inkább ne szólalj meg vagy jelezd, hogy nem kívánsz állást foglalni. Ha tovább űzöd a játékaidat, kétszínűnek ítélnek majd.





Kentaur (05.10.-06.09.) 
Idén próbálj meg nem a puskáidból sikereket elérni. Amikor ott állsz majd egyedül az életben, nem lesz papír, ami segít megoldani az aktuális problémádat. Hidd el, hogy nagyon okos és tehetséges vagy puska nélkül is. Idén minden esélyed megvan rá, hogy az összes tanárod előtt lebukj.





Augurey (06.10.-07.08.)
Idén ne lökd el a segítő kezet. Nem is sejted, hogy mennyire hálás leszel még azokért, akik most ott állnak, hogy segítsenek neked. A segítség elfogadása nem a gyengeség jele, ezt ne feledd.






Jarwey (07.09.-08.05.)
Idén csökkentsd a nassolást minimálisra. Tudom, hogy finom lehet még egy robbanós cukorka, azonban hosszú távon számos negatív hatása van. Jobban tennéd, ha az étkezéseidet idén egészségesebb irányba terelnéd.



Crup (08.06.-09.02.)
Nem szabad féltékenynek lenned azért, mert az egyik vagy másik barátodnak sikeresebb éve van, mint neked. Ha levetkőzöd a negatív gondolatokat, elérkezik majd a siker a te életedbe is. Kitartás!




Fwooper (09.03.-10.03.)
Ne csak álmodozz! Idén minden lehetőséged megvan arra, hogy a vágyaidat megvalósítsd. Persze ne kezdj bele most őrülten mindenbe, szépen haladj, lépésről lépésre.







Kákalag (10.04.-11.02.) 
Ha már úgy érzed, hogy nem megy, akkor kérd mások segítségét. Hidd el, a környezetedben nagyon sokan vannak, akik szívesen rohannak a megmentésedre. Idén neked is számos alkalmad lesz segíteni másoknak, adj és kapj.




Moke (11.03.-11.29.)
Ne ítélkezz! Ne az alapján ítéld meg az embereket, hogy milyen ruhába járnak, hogy milyenek a tankönyveik vagy éppen milyen a családfája. Mindenkinek története van és nem mindenkié vidám. Nem a származás vagy a vagyoni helyzet határozza meg, hogy milyen ember a másik.





Pixi (11.30.-12.28.)
Idén légy egy kicsit tisztelettudóbb! Attól még, hogy csípős a nyelved nem kell feltétlenül lekezelőnek vagy zavarónak lenned. Olykor a szerénység célravezetőbb. Légy udvarias, segítő és ne ártó. Hidd el, te is jobban érzed majd magad ettől.




Kappa (12.29.-01.26.) 
Arról, hogy miket akarsz idén megtenni, a legjobb, ha írsz egy listát. Gondold végig a programokat, a lehetőségeket, hogy miket akarsz megvenni, hogy hova akarsz eljutni. Ha nincsenek egy helyre összegyűjtve és rögzítve, könnyen lehet, hogy elfelejted őket és később, amikor már elmúlik a lehetőség jut csak eszedbe, hogy szeretted volna egyiket vagy másikat megvalósítani.



Nincsenek megjegyzések: