2016. december 15., csütörtök

Ünnepek előtti botrányok

Szerelmi két három négy sokszög


Festményektől hallottuk, hogy Angyal Zsombor Kristóf egyre inkább érdeklődik a rellonos mestertanonc, Antoinette Myra Blackburn iránt. A három nevű emberek kapcsolata vajon szétszakítja-e az iskola legközkedveltebb párosát? Vagy Myra másfelé kacsingat? Ugyanis egyes forrásaink azt mesélték, hogy amikor Ardai Kolos egy eldurvult pubos este után a karjában vitte haza az eszméletlen lányt, ő folyamatosan Vadász Csenger Richárd nevét motyogta. Kellemetlen. De azért a szépfiút sem kell félteni, ugyanis amíg a barna szépség az egyetem padjait koptatja, ő Iványi Polett üde személyiségét élvezi az alagsori medencéknél, és ki tudja, miket suttognak egymás fülébe...


Gyors házasságnak ne nézd a...


Egy másik szerelmes történetünkben a pár tényleges elválásáról kell beszámolnunk. Ahogy a legutóbbi számunkban írtuk, Nikolai Weißlingnek szándékában állt elvenni a háztársnőjét, Szofia Elena Chenkovát. A lányt a szertartás előtt pár perccel elkapta az esküvői pánik, így magához hívatta tanúját, Hunter Bailey pedig talán már túl jól végezte a dolgát. A párocska annyira elveszett egymásban, hogy Szofia végül meg sem jelent a templomban. A hoppon maradt Nikolai nem sokáig siratta kedvesét, pár nappal az elmaradt ceremónia után már Farkas Kamillával enyelegtek a parkban.


Magvak, bogyók és egyéb fűfélék


Az újonnan felvételt nyert művészlélek, Almásy Boróka talán nem is annyira tehetségének, mint inkább csodálatos füveinek köszönheti talentumát. Az elsős lány a feketepiacon vásárolta a magokat, és ki tudja, mit tett meg azok megszerzése érdekében. Egyik este, mikor a lány kiszökött elültetni azokat, szembetalálta magát az új tanárral, Alastair Magnusszal. Az eridonos azt hitte, hogy az exauror egyenesen az igazgatóhoz viszi majd, de meglepetésére inkább csatlakozni akart a termesztéshez. Egyes források szerint e tanár csillogó, sóvárgó szemekkel nézett a lány kezében tartott bogyókra, mintha elvonási tünetei lennének. Talán az igazgató úr rosszul döntött, amikor felvette a férfit?


Első vak kviddicsjátékos?


A Bagolykő Mágustanoda az egyenjogúság éllovasa lehetett volna, de csúnyán félrelőtt. A levitás Éjkerti Csermely a játékosokban éppen nem bővelkedő kék kviddicscsapatba szeretett volna jelentkezni, ám visszautasították. A második tanonc ugyanis látási problémákkal küzd, ám a haladó szellemiségű iskolákban már volt rá példa, hogy hátrányos helyzetű tanulóknak engedélyezték a játékot.  Az őrzőnek készülő lánnyal ráadásul teljes lett volna a létszám, így a Levita indulhatott volna az idényben. Ezek szerint a diszkrimináció erősebb volt a csapatszellemnél.

Nincsenek megjegyzések: