2016. december 15., csütörtök

A nagy Gatsby - Karácsonyi bál

Az idei Karácsonyi bálon az 1920-as évekbe nyerhetünk betekintés, hisz a bál témája nem más, mint A nagy Gatsby.
Tánc, vidámság, gyöngysorok és elegáns öltönyök a fiúkon - ezzel találkozhatunk december 16-án, az utolsó tanítási nap estéjén a nagyteremben. Szokás szerint a bált a végzőseink nyitják keringőjükkel, majd evés-ivás, ajándékozás és persze hajnalig meg sem álló tánc veszi kezdetét.


Már pár hete igazi karácsonyi hangulatot nyújt a feldíszített nagyterem, hát még ezen az estén, amikor mézeskalács és finomabbnál finomabb sütemények, forró csokoládé illata lengi be az egész helyiséget. A jó hangulatot egy híres jazz zenekar alapozza meg - akik a felkérésünkre válaszbagolyban garantálták, hogy még annak is megindul a lába a ritmusra, aki botfülű és falábú.

Lányok, nők, asszonyok!
Elő a vörös rúzzsal, a csillogó ruhákkal és fejpántokkal. Most minden megengedett, hisz a '20-as évek hölgyei sem fogták vissza magukat. Egy kényelmi bűbáj a magassarkúra, és elcsábítjátok a legmakacsabb kiszemeltet is.
Attól sem kell félni, hogy furcsán fognak rátok nézni, ha nem az ellenkező neműek társaságában érkeztek. Három-négyfős hölgycsapatot nem csak a férfiak, de a lányok is irigykedve néznek - hát ha még a hullámos tincseiteket is meglengetitek.


Fiúk, férfiak, urak!
Ugye, hogy mindnyájatokat vonz az elegancia, a stílusos szivarozás, drágának tűnő vagy valóban drága bőrcipők viselete? Ugye, hogy ugye!
Erre a bálra bizony kiléphettek a hétköznapokból, és lehettek akár 60 vagy 14 évesek, lányok százai fognak dögleni utánatok. Na nem ám a légfrissítőre hajazó pacsuli miatt! Azt felejtsétek el, helyette egy-két fújásnyi finom, vadító parfümmel egészítsétek ki a kinézeteteket.
Uraim... Egy csábos pillantás a kalap alól és hopp, az est végén vörös rúzsfoltokkal távoztok.

 

Reméljük, a kastély minden lakója részt vesz a bálon, hisz nagyon jó mulatságnak nézünk elébe. Bálkirály és bálkirálynő szavazással, ajándékokkal várunk titeket!

Nincsenek megjegyzések: