2016. november 15., kedd

Halloween a kastélyban

Bár még Magyarországon nem annyira elterjedt a Halloweenezés, azért iskolánk falain belül sokan megünneplik az eseményt. Október 31-én a kastélyban, illetve a faluban több ismerős beöltözött emberrel találkozhattunk. Íme egy válogatás belőlük:


Az első áldozatunk már fényes nappal a bogolyfalvi utcákat rótta jelmezében. Béres Bárcián úgy gondolta, hogy szőke hercegnek öltözik. Lehet nem tudta eldönteni, hogy mi legyen, mert jelmezének egy része erősen hajaz egy híres reklámszereplőre: Paulára, a napszemcsis bocira.


Rachel Octavia Amber bepózolt egy kép erejéig fotósunknak. A sárkány leányzó úgy gondolta, hogy egy estére érdemes kipróbálni, milyen a navinés lét. Az arcán lévő mosoly arról árulkodik, hogy nagyon jól érezte magát az unikornis jelmezben.


Lyra Aurora Black kisasszony is az utcákat rótta Halloween éjjelén. A levitás lány úgy döntött, hogy cukira veszi a figurát és mókus jelmezben "ijesztgeti" a falusi lakosságot. Bennfentes informátorunk megsúgta nekünk, hogy egyszer még fára is mászott az este folyamán.


Dr. Mácsai Zója tanárnő egy ismeretlen férfi társaságában múlatta az estét. A professzor asszony a méltán híres Alice csodaországban címszereplőjének bőrébe bújt, míg a fiatalember jelmeze meghatározhatatlan. Ebből arra következtetünk, hogy a bulin találkoztak, hiszen ha együtt érkeztek volna, akkor valószínűleg passzoló jelmezben jelentek volna meg. Reméljük lesz folytatása a dolognak, mi nagyon szurkolunk.


Végezetül pedig Álmosvölgyi Asztrid Szirát kapták lencsevégre, amint büszkén pózol az angyal jelmezében. Beépített embereink úgy látták, hogy nagyon jó hangulatban szórakozott a falu egyik létesítményében zajlott rendezvényen.

Nincsenek megjegyzések: