2016. szeptember 15., csütörtök

Mit kell megtenned az új tanév előtt?

Réem (01.27.-02.23.)
Sok minden érdekel, de semmi sem tud lekötni? Biztos, hogy a világgal van a baj? Szerintem inkább azzal, hogy semmire sem fordítasz elég időt úgy igazán. Most, hogy eljött a szünet, próbálj ki mindent egy kicsit hosszabban. Nem ígérem, hogy megtalálod a neked valót, de legalább már egy csomó mindent ki tudsz majd zárni. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Kutass a családfád után ebben a nyugis időszakban. Tudd meg, honnan jöttél, kik voltak a felmenőid, kire hasonlítasz és milyen tulajdonságokat örököltél. Ismerd meg magad egy új szemszögből is. Hidd el, ezek az új információk sok inspirációt is hoznak az életedbe. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Bocsáss meg egy olyan embernek, aki ellened vétett, és ez téged mélyen érintett. Ha többen vannak, akkor mindenkivel tisztázd a helyzetet. Zárd le a múltat, csak úgy tudsz a jövőre koncentrálni. Tudom, hogy ez egy nehéz feladat, de hidd el, csak így indíthatsz tiszta lappal. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Tégy fogadalmakat! Ne utólag bosszankodj azon, hogy mit kellett volna megtenned az évben, ígérd meg már az elején! A szünetben gyűjtsd össze, hogy miket kell a következő tanévben megtenned, írj listát és, hogy még motiválóbb legyen a dolog, tűzd ki az ágyad mellé a falra. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
A szünet kifejezetten alkalmas lesz arra, hogy egy vízpart mellett pihend ki az elmúlt év fáradalmait és, hogy fel tudj töltődni a következő évre. Ne agyalj, ne aggodalmaskodj, egyszerűen engedj el minden negatív érzést és engedd, hogy a pozitív energiák feltöltsenek. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Zárd le a romboló kapcsolataidat, szabadulj meg az új tanév kezdete előtt mindentől, amitől úgy érzed, hogy csak leszívja az energiáidat. Hidd el, ha még rá is pihensz egy kicsit, akkor az új tanévben szárnyalni fogsz. Az elején persze zűrös lesz a tény, hogy elszakadtál a fojtogatóktól, ám hidd el, idővel rendeződik minden. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Utazz el egy olyan helyre, ahol eddig még nem jártál, szerezz új élményeket, töltődj fel energiával, új ismeretekkel. Azzal, hogy kiszabadulsz a megszokottból, egyúttal eléred azt is, hogy nyitottabb és bátrabb leszel, mint korábban. Jót tesz a személyiségednek is egy kis kimozdulás. 

Crup (08.06.-09.02.)
Tölts sok időt a barátaiddal, főleg azokkal, akikkel év közben nem sikerült annyit, mint másokkal. A nagy beszélgetések, a nevetések elűzik a rossz emlékeket, rossz érzéseket, és hihetetlen energiákkal töltenek fel, melyek szükségesek lesznek ahhoz, hogy túléld a következő tanévet. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Csapongó lettél év végére. Mindent akarsz, de igazán nincs logikai összefüggés. Csak vágyódsz, akarsz, de nem tudod, hogy mi a helyes sorrend. Amire neked szükséged van, az az, hogy leülj egy olyan napon papírral és tollal, amikor semmi más nem vonhatja el a figyelmedet és megtervezd mindazt, amit valójában el szeretnél érni. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Próbálj ki új sportot, olyat, amire eddig még nem is gondoltál, hogy ki kellene. Komolyan, a legőrültebb lehetőséget válaszd ki, ami csak eszedbe jut a sorok olvasásakor. Meg fogsz lepődni, hogy milyen, eddig nem tapasztalt érzések és gondolatok törnek majd a felszínre. 

Moke (11.03.-11.29.)
Nagyszerű időszak az új ismeretségek kötésére. Az emberek, akikkel a szünetben találkozol majd egytől egyig hatással lesznek az életedre. Sőt, egy olyan új barátság és/vagy szerelem is születik, melyre nem is számítasz, hiszen a másik felet eddig nem is vetted észre, pedig az is lehet, hogy évek óta egymás mellett éltek. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Látogass meg történelmi helyeket, ismerkedj meg a varázsvilág magyarországi szeletével. Ismerd meg az ország történelmét, a nagy csatákat és azt, hogy ezek milyen hagyományokat teremtettek. Látogass el fesztiválokra és olyan rendezvényekre, melyek az ide tartozásod érzését erősítik. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Vannak olyan kötelezettségeid, melyektől egy ideje már meg szeretnél szabadulni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá. Egyszerű. Légy őszinte, add le a feleslegeseket. Az új tanévbe semmi esetre se menj úgy, hogy kellemetlenséget okoz valami. 

Nincsenek megjegyzések: