2016. augusztus 15., hétfő

Arab horoszkóp

Ebben a hónapban ismét egy kis változatosságot hozok nektek. Már mind tudjuk, hogy mi a bagolyszkópunk, a mágikus horoszkópunk, a hagyományos és a kínai. Ebben a hónapban az arab horoszkópot prezentálom nektek. Ebben ugyanúgy 12 típus található, melyek a következőek: 

Parittya (január 21 - február 18.)
Olyan ember, akinek adnak a szavára. A hozzá közel állók szeretik, míg távolabbi ismerősei tisztelik. Élvezik a társaságát, és szereti is, ha emberek veszik körül. Korrekt, becsületes, őszinte, akinek döntései ésszerűek és egyenesek. Nyugodt ember, nehéz kihozni a béketűrésből, ám amikor mégis sikerül, szomorúvá válik. Környezetére motiválóan hat. 

Fejsze (február 19 - március 20.)
Jámbor és békés ember vagy, aki elutasítja az agresszivitást, az erőszakos viselkedést. Az ártatlanok bántásáról szóló híreknek képes vagy órákig a hatása alatt lenni, ha lehet, kerülöd az ilyen híreket, hiszen nagyon könnyen felkavarnak. Életedben a szeretet a fő irányító, önzetlenül szeretsz. Odaadó vagy házasságban és baráti kapcsolatokban is. A világot képes vagy szebbé tenni, ám néha muszáj a realitás talaján maradnod, hiszen a világ nem olyan szép, mint amilyennek hiszed. 

Tőr (március 21 - április 20.)
Harcos vagy, aki megállíthatatlanul halad előre a céljaiért. Nem tűröd, ha bárki az utadban áll. A külvilágnak épp emiatt akaratosnak tűnhetsz. Realista és kiváló taktikus vagy, gyors észjárású. Céljaidat pontosan meg tudod fogalmazni, és ennek megfelelően valósítod is meg. Kevés baráttal veszed körül magad, ám akiben megbízol, azzal örök barátságot kötsz. Ami a szíveden, az a szádon, hirtelen haragú vagy, ám akik kedvelnek, azok ezekkel a tulajdonságaiddal együtt kedvelnek. Néha azonban jobban teszed, ha megfogadod mások tanácsait, mert mások nézőpontjaival is előrébb juthatsz. 

Buzogány (április 21 - május 21.)
Természeted kedves és nagylelkű, épp ezért sokan kedvelnek. Érzékeny, lojális és őszinte ember vagy. Nem félsz a felelősségtől, sem attól, hogy egy feladat hosszú és kihívásokkal teli. Szereted a kockázatvállalást, harcias vagy, hatalmas önbizalommal, mely folyton előrevisz. Erőd és életerőd is hatalmas, környezeted kemény embernek tart, hiszen elképzeléseidről nem mondasz le semmi áron. A környezeted tudja, hogy nem érdemes veled újat húzni, ellenben érdemes a véleményedre adni. 

Csillag (május 22 - június 21.)
Ambiciózus, szenvedélyes ember vagy, aki szereti, ha ő van a középpontban, és ezt mások látják. A középszerűséget gyűlölöd. Sokan mondják, hogy a barátaid, ám életed egyik nagy kihívása rájönni, hogy vajon ki az, aki tényleg, önzetlenül melletted áll és kedvel téged, ki pedig az, aki csak lehúz. Személyiségedet kissé kettősnek mondhatjuk, hiszen egyetlen pillanat alatt képes vagy bánatosból boldoggá válni, és fordítva. Szereted az életet, a nyüzsgést, a társaságot. Nem tudsz nyugodtan élni. 

Hosszú kés (június 22 - július 22.)
Őszinte és jószívű ember vagy, aki toleráns, és aki képes cipelni a családi, munkahelyi, tanulmányi ügyeket egyedül. Bárki bármikor számíthat rád. Erős és fáradhatatlan vagy. Tiszteled a származásod, a gyökereidet. Gondoskodsz a szüleidről, a tágabb családodról is akár. Szereted összehozni a családod, kutatni a családfádat. Kimagasló eredményeket érhetsz el, hiszen folyamatosan képzed magad, sokat tanulsz, és a munkád iránt alázattal vagy. 

Kard (július 23 - augusztus 23.)
Imádod a szépet, a nemes és csillogó dolgokat. Imádod körülvenni magad szép és kihívó dolgokkal. Arisztokratikus vagy, aki el is éri mindazt, amit a fejébe vesz. Otthonodban mindennek helye és története van, szívesen mutogatod. Öltözéked mindig elegáns, ha nő vagy, megjelenésedre a királynőit is gyakran használják. Szereted, ha elismerést kapsz, ha te állhatsz a figyelem középpontjában. 

Kés (augusztus 24 - szeptember 23.)
Az életedet a következők szerint éled: felkelés, világmegváltás, alvás, majd a sor kezdődik elölről. Éjjel erőt gyűjtesz, nappal hősiesen élsz. Tapasztalt és nagy tudású vagy, emellett hihetetlenül szívós. Nem szereted a vitás helyzeteket, de ha belekeveredsz, te kerülsz ki győztesen. Amíg az érdeklődésed fennáll, harcolsz a dolgokért, ám amint ez lankad, eltávolítod a listádról. Fontos számodra az elismerés, így mondhatjuk azt, hogy egy kicsit inkább a külvilágnak élsz.  

Lánc (szeptember 24 - október 23.)
Az emberek nem tudnak meglepni, hiszen kiváló az emberismereted. A nehéz helyzeteket, felesleges vitákat igyekszel kiiktatni az életedből. Szereted a nyugalmas időszakokat, amikor nincs más dolgod, mint szemlélni a külvilágot. Élénken követed „életed filmjének” szereplőit, történéseit, apró mozzanatait. Jó hallgatóság vagy, tanácsadásakor pedig mindig új nézőpontot világítasz meg, így ismerőseid szeretnek hozzád fordulni. Sokan tisztelnek, mivel ha a saját igazadat kell kinyilatkoztatni, akkor mindig korrektül teszed. 

Arab tőr (október 24 - november 22.)
Rejtélyes ember vagy. Sokan próbáltak már kibogozni, de ha lehet, csak még jobban összegabalyították a szálakat. Sokan szeretnének jóban lenni veled, így jobban tennéd, ha néha levetkőznéd a sündisznó jelmezt. Fontos számodra, hogy néha elvonulj a világ elől, szeretsz egyedül lenni, mert racionálisan tudod értelmezni a különbséget magány és egyedüllét között, előbbit pedig gyűlölöd. Nincs sok barátod, azonban azok, akik az elmúlt időszakokban melletted álltak, végig meghatározó helyet foglalnak majd el a szívedben. 

Íj (november 23 - december 21.)
Élvezed az életet, nagy kanállal merítesz mindenből, ami kedvedre való. Éles eszű vagy, intelligens, kitartó és rafinált is, aki nem tántorodik el akkor sem, ha hosszú távú a cél. Munkádban alapos vagy, életedet megfontoltan, lépésről lépésre építed. Amikor a jövődön elmélkedsz, számos szép dolgot látsz, melyet magadnak köszönhetsz. Tény, hogy utadat nem egyszer nehézségek színesítik, ám ezek csak megedzenek. Ha elbuksz, azt is büszkén viseled, hiszen tanulsz belőle. Társasági ember vagy, akit szinte mindenki szeret, és akinek keresik a társaságát. Jó a beszélőkéd és a humorod is. 

Lándzsa (december 22 - január 20.)
Mindig őszinte ember vagy, egyenes gerinccel, melyet mintha kőből faragtak volna. Korrekt, kitartó néha keménynek mondható vagy, aki kerüli a felesleges vitákat, érveivel mindenkit zsebre vágsz. Számodra fontos, hogy a sérelmeidet megbeszéljétek. Szeretsz tanulni, szivacsként szívod magadba az élet szépségeit és tudását. Szigorú, de nagyon jó szülő vagy, aki gyermekei számára az erőt testesít meg. Hozzád bárki, bármikor fordulhat. Ha valami nem érdekel, lustává válsz. Munkádban megbízható vagy. 

Nincsenek megjegyzések: