2016. július 15., péntek

Pihenj, szórakozz és írj listákat!

Réem (01.27.-02.23.)
Számos dolgoddal el vagy maradva és ez frusztrál. Nem szabad, hogy emiatt kétségbe ess, hiszen akkor sokkal rosszabbul teljesítesz. Vegyél egy mély levegőt és egy szabad napot, amikor rendesen kialszod magad, ébredés után bőségesen étkezel, majd higgadtan sorba állítod a feladataidat aszerint, milyen kihívást is jelentenek. 

Tebó (02.24.-03.14.) 
Ahelyett, hogy csak legyintenél, beszéld meg a dolgokat. Tudom, hogy te nem akarsz haragot tartani vagy a sértődés esélyét kockáztatni, azonban azzal, hogy nem mondod el az érzéseidet, hogy magadba fojtod a véleményed, csak magadnak ártasz.

Sellő (03.15.-04.11.)
A következő időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy elmélyedj új kapcsolataidba. Érdemes őket jobban megismerni, hiszen közülük nem egy igen fontos mérföldkő lehet az életedben. Lehet, hogy ezt most még nem látod, de évek múltán hálásan fogsz visszagondolni erre a tanácsra. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Tudj megbocsátani. Lehet, hogy egy barát, aki iránt nemrég meggyengült a bizalmad most másra se vágyik, mint arra a bizonyos második esélyre. Ilyet már te is kaptál, nem igaz? Akkor most ne szűkölködj az adásában, hiszen az, miként cselekszel most, hatással lesz a másik fél jövőjére is. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Itt az ideje, hogy egy kicsit kimozdulj a megszokott világodból. Nyiss a biztonsági zónádon kívül létező emberek, dolgok felé. Hidd el, a nézeteid gyökeresen meg fognak változni, de mindenképpen jó irányba, az új felfedezéstől pedig te is át fogsz értékelni számos dolgot. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Ne vállald túl magad, mert megárt. Nem tesz jót senkinek, ha mindig kétszázzal pörög. Lehet, hogy most még lelkes vagy és nem érzed a rengeteg elvállalt feladat súlyát, de vigyázz, mert mindez súlyosan visszacsaphat rád. Inkább tanulj meg nemet mondani és mérlegelni, mint mindent elvállalni és elveszni. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Az utóbbi időben csak a könyveidbe temetkezve vagy egy bögre teával gubbasztva sikerült téged megtalálni. Nyári depresszióban szenvedsz? Ezt mondják. Pedig csak egy kicsit ellustultál. Ez eddig rendben is volt, de most itt az ideje, hogy végre felkelj és kimozdulj. 

Crup (08.06.-09.02.)
Nézd sűrűbben a naptáradat, mert bár számodra úgy tűnik, hogy áll az idő és nem történik semmi, valójában rohan és többször is elfelejtettél számos találkozót, ami miatt még a végén több barátod is megharagudhat rád. A meleg mindenkiből tunyulást vált ki, azonban fontos, hogy a pihenés mellett is odafigyelj az ígéreteidre. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Eddig lehet, hogy furcsán tekintettél azokra, akik folyamatosan listákat vezettek arról, mi is az, amit el szeretnének végezni, azonban az utóbbi időben teljesen összekuszálódtak a dolgaid. Így, ha vonakodsz is a dologtól, de mégis, azt javaslom ragadj tintát és pennát, mert egy listát látva neked is könnyebben fog menni minden. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Mostanában nagyon kevés kulturális rendezvényen vettél részt, a lelked viszont már szomjazik arra, hogy színházba, fesztiválra menj, erre pedig ez a nyári időszak kiváló. Szedd össze pár barátodat és irány az új dolgok felfedezése, hidd el, nem fogod megbánni. 

Moke (11.03.-11.29.)
Itt az ideje, hogy egy kis önvizsgálatot folytass. Az utóbbi időben kifordultál önmagadból és ez lehet, hogy sokaknak nem tetszik. Valószínűleg nem tudatos a változás, azonban ahhoz, hogy megértsd, mi is történt, fontos, hogy átnézd az elmúlt heteket, őszintén. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Az elkövetkezendő hetekben sok kérdés merülhet fel benned, melyek nagy többsége negatív irányba viszi el életed alakulását. Fontos azonban, hogy most racionális maradj és megfontolt, mert ha nem figyelsz oda, rossz úton indulsz el. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Nem szégyen az, ha segítséget kérsz. Viszont ne hagyd az utolsó pillanatra, mert akkor lehet, hogy zárt ajtókat találsz csak. Inkább kezdd most, hogy a végén ne sülj fel, hiszen a vizsgák előtti hetekben még mindenki sokkal készségesebb az elmagyarázással és a jegyzetek kölcsönadásával.

Nincsenek megjegyzések: