2016. július 15., péntek

Dr. Who válaszol

Kedves Doktor Úr!

A klubhelyiségben az egyik felsőéves már hetek óta az én fotelemben ül. Állandóan. De tényleg. Mindig, mikor megyek, ott terpeszkedik benne. Addig mindig az én helyem volt, de egyszerűen elfoglalta és nem merek rászólni. Már nagyon hiányzik a fotelom. Mi tévő legyek?

Egy helytelen navinés

Kedves Helytelen!

Nincs mitől félned! Legközelebb menj oda hozzá, mondd el neki mindezt, és kedvesen kérd meg, hogy hadd ülhess olykor te is a fotelba! Minden bizonnyal átadja majd a helyet. Ha mégis akadályba ütköznél, írj nekem ismét és találunk megoldást!

Dr. Who


Kedves doki!

Van egy plüssmacim. Nagyon szeretem őt, de van egy barátnője. Mostanában a mackóm többet alszik vele, mint velem, és ez fáj.
Megértem a lányt, mackónak különlegesen szép, hosszú és dús szőre van, nagyon jó ölelni. De ő az enyém! Vajon mackó már nem szeret?
Segíts! Mit tegyek?

Egy kétségbeesett macitulaj

Kedves Macitulaj!

Egy plüssmackó soha nem fog senki iránt úgy érezni, mint a gazdája iránt. Jöhet akármilyen más kedves ember vagy akárhány helyes plüssállat, és tölthet velük akármennyi időt, mindig te leszel számára a legfontosabb.

Dr. Who


Hello Doktor Ki!

Baj történt Átváltoztatástanon: az egyik kezemből gyertyatartó lett. Nem merek szólni a profnak, mert félek, hogy megbuktat. Meg különben is szégyellem. Mindig egészen ráhúzom a kézfejemre a taláromat és úgy teszek, mintha fognám a gyertyatartót. Általában még gyertyát is teszek bele és meggyújtom. A többiek egyre furábban néznek rám emiatt.
Hogyan csinálhatnám vissza?

Egy rakás szerencsétlenség

Kedves Szerencsétlenség!

A gyertyáiddal ellentétben ez az állapot tarthatatlan.
Mindenképpen keresd fel egy tanárodat és kérj segítséget!

Dr. Who

Nincsenek megjegyzések: