2016. július 15., péntek

Kastély a feje tetején!

Farkas Kamilla - Dwayne Warren kegyeltje


Az utóbbi időben úgy tűnik a folyton nőügyekbe keveredő Warren auror körüli pletykák eltűnni látszanak. Eddig a pillanatig. Sokáig izgulhattuk végig, hogy kedvenc rettegett aurorunk kit választ, vajon Zóját, gyermekei anyját vagy Ninát, akiért bármire képes, esetleg visszatér Lénához, aki egyfajta menedék volt számára? Hihetetlen, de nem így történt. Nagyon úgy néz ki, hogy egy negyedik mellett köt ki, aki nem más, mint Farkas Kamilla. A lány érzései eddig igen bizonytalanok, ám közeli ismerősök elmondták, hogy a rellonos egyelőre élvezi a kitüntetett figyelmet, és azt, hogy Dwayne mellett bármit megtehet, hiszen a férfi elintéz neki mindent, ami esetleg foltot hagyna a múltjában. Vajon ez a kapcsolat komolyra fordul, vagy csak Kamilla jön ki nyertesen belőle?


Saragob Kíra - Váratlan visszatérés


Egy pillanat alatt bukkant fel köreinkben újra a nő. Hosszas távolléte során senki se tudta, hogy merre megy vagy mit csinál, sőt azt sem, hogy egyáltalán életben van-e. Kezdetben azt suttogták a faluban, hogy Adam Kensington megbízásából ment el felkutatni olyan vámpírokat, melyek tartoznak a férfinak, az utóbbi időben azonban ezek a híresztelések már arról szóltak, hogy Adam elől menekült, hiszen a férfi különös mágiával magához akarta láncolni. Most azonban, ahogy felbukkant a Macskabagoly utczában, a suttogók egyből újra belelendültek a Kíra sztoriba. Egyesek szerint a lány testileg megerősödött, arca elszántabb lett, tekintete megkeményedett. Olyan, mint aki harcba indul. 


Rachel Octavia Amber - A minisztériumnak kémkedik


Mostanában titeket is elárasztanak a rellonos kérdéseit szállító baglyok? Óvatosan válaszoljatok neki. Egyes meg nem nevezhető források szerint Rachel egyenesen a minisztériumnak, azon belül pedig Rothman Antonnak kémkedik! A férfi nem egyszer találkozott a lánnyal titkos zugokban, és adott újabb és újabb feladatokat neki. A látszólag ártalmatlan kérdéseket tartalmazó pergamenek el vannak átkozva. Amint a kezedbe veszed, megjelenik az igazi kérdés, te azonban a bűvköre alá kerülsz és nem tudsz nem válaszolni a vizsgálódásra. Hónapok óta figyelnek már minket és, aki nem a megfelelő válaszokat adja, azt előveszik. Rachel vajon önként cselekszik, vagy kényszerítik? 


Jimnie Meccoy - Szerelem a levegőben?


Az a pletyka járja, hogy Jimnie Meccoy szívében ismét felébredt az a bizonyos szikra. Korábbi szerelme tragikus halála óta a fiú megvonta magától a gyengédséget, melyet egy nő iránt érezhet, azonban Thege Valéria érkezése mindent felborított benne. Diákjai beszámolói szerint tanáruk mostanában figyelmetlen, álmatag, ám amikor az előkészítős tanerő bement megnézni az egyik óráját, egyből felvirult és az elmúlt idők legjobb tanóráját adta. 


Alex T. Rainbow - Rejtőzködő híresség?


Amióta az iskola falai között van ez a furcsa szerzet, azóta beszélnek róla. Állítólag ő nem más, mint egy ismert híresség, nevezetesen Kai Gerthert - Nemzetközi Mágikus Színjátszó Társulat – fia, aki mostanában igyekezett apja nyomdokaiba lépni, azonban kicsapongó életvitelével túl messzire ment. A srác - hogy lenyugodjon - Kai régi barátjának, Alexander Magnusnak felügyelete alatt áll, így került az iskolába is, ahol tanárai és nem egy diáktársa is azon munkálkodik, hogy letörje az ifjú titán szarvait. 


Egerszegi Nina Viktória - Valóságshow az élete


Szegény Ninára mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy Farkas Balázs minden lépését követi – valószínűleg azért, mert Nina aktája egyre vastagabbá válik a minisztériumban –, de a napokban mugli, ám megbűvölt rejtett kamerákat és mikrofonokat talált a házában. Valaki az egész házat bekamerázta, és megfigyelte a nőt. Az első gyanúsított természetesen maga az auror, aki látván a nő bosszankodását, csak annyit felelt: „A kijelentést sem megerősíteni, sem cáfolni nem áll módomban.” Nina emiatt idegességében megátkozta a férfit, így az auror 72 órás elzárást rendelt el neki. A nő azonban nem zárkában, hanem Farkas Balázs lakásán kell, hogy eltöltse. Lapunk megjelenésekor a 19. órában voltak, és egyelőre mind a ketten éltek még.

Nincsenek megjegyzések: